💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 304
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 685
И аз така 😄(в кръга на шегата ,нищо че ми е любимец Калинката😍.А  и въпреки всичко предаването си е Топ 😁)
Калин и докато спи е красив 😄

Ох бе...Разтапям се. Божествен е. Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 2 686
По външност класацията ми е
 За жени:
 1. Александра ( абстрахирам се от зорлем окепазената уста)
 2. Гизем и Николета, на равно са ми
 За мъже
1. Калин
2. Траян
3. Дино (повече заради смешките 🙂

# 2 687
Шопа и Миро сега

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 19:28 от Barsa

# 2 688
Значииии как не ви е срам,как   не ви е неудобно.Как пък никой не сложи Чикагото в класацията за убавец.Човека толкова се старае,то операции,то козметика за лице,за мигли,за коса за какво ли не и вие пак не го оценявате.И танци ви танцува даже

# 2 689
Е, той Чикаго е извън всички класации. То е ясно, че той е номер 1 и след него ги редим другите Grinning

# 2 690
Е, той Чикаго е извън всички класации. То е ясно, че той е номер 1 и след него ги редим другите Grinning

И в двете категории- и при жени и при мъже. Няма по “ убав”.

# 2 691
  • В Града на липите
Аз току-що опитах да си представя варианта Калин да не участва в сезона и главния герой да е Шопа, както според Дяволо е било предвидено Grinning
Ами… не можах Sweat Smile

# 2 692

И в двете категории- и при жени и при мъже. Няма по “ убав”.
Ма уточнявайте ги тези неща,че се притесних
Моята класация
11111111 Калин
2 Траян
3 Ивайло
Нали това след най убавия,да се знае
От жените-никоя.На всички ме е яд

# 2 693
Аз току-що опитах да си представя варианта Калин да не участва в сезона и главния герой да е Шопа, както според Дяволо е било предвидено Grinning
Ами… не можах Sweat Smile
И сега защо ни го причини това? Хм? Тъкмо то бях забравила този… много ми беше неприятен.

# 2 694
Ако Калин го нямаше в този сезон, най-вероятно нямаше да гледам предаването тая година. На първия епизод си казах, не аз това предаване няма да го гледам, ако има някой дето ми изглежда като заслужил победител - ще се опитам да гледам. Ами Калин, както бих казал и Ръждавичка, направиха сезона фурор.

# 2 695
  • София
Благодря Roshla, Хриси и всички останали, които се притекохте на помощ Heart Eyes
Бях в състояние познато като #lo6omie, но ми мина Wink

# 2 696
Ясно е че Калин конкуренция няма и то може би за всички сезони по хубост.Сега сигурно има и на хора дето не им допада ама едва ли са много😃
От там нататък са Лапунов,Траян ,Дино също са  симпатяги 😁Ивайло и Алекс за годните си изглеждат също много добре.Не може да им се отрече.
Чикагото не го броим .Той е от друга вселена😂
От жените
Йоанна беше хубавка,Симонка също е симпатична и Николета  колкото и да е бяла птица 😁
Александра ако не беше устата ..имаше хубави очи.

# 2 697
Аз си спомням, че след визитката на Калин и салтото му във водата бях омагьосана. Grin А после вече ме омагьоса с истинската си стойност.
Иначе не знам как се справя с тази всенародна любов... Но, както знаем, той наистина е над нещата.
П.П. Дано бъдещата му жена не е ревнива, иначе горкичката. Simple Smile

# 2 698
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Охо, харесва ми тази класация, да си дам и аз фаворитите:
Номер 1 - Калин
Лапунов
Жените номер 1 - Ръждавичка
Гизем
Ако е било предвидено Шопа да е водещ персонаж тази година и ги нямаше Феномените сезонът щеше да рие дъното.

# 2 699
Рада влезе в игрите много надъхана от учителката си, но попадна в блатото. С излизането си, влезе в племето с бутонките - коалиции, пък на кого да взима грошове, изобщо с голям размах. И това беше грешка. Друг в въпроса, че на блатото с другарчетата си Томи, Шопа и другите клявки се надъхваха един друг. Сега да си сърба попарата.

Дяволче, Мирко прелетя, ама на сън арената. Как минава куба Калин, как минава Мирко?! Та той щеше да падне и лазеше. Това се вижда най-вече при разминаването им.
Минава си трасето прилично, но нищо повече и УАУ.
Ще го видим на финала как ще избухне. Да е жив и здрав и семейство му също. Ама тук, в бг мама ще остане фикус и по бял няма да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт