💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 500
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 805
Аз МиркА още сила в нея не съм видяла. Нищо не съм видяла от нея. Характер даже проявен няма в тая игра. Абсолютно нищо...От къде дойде това, че е силна!?

# 2 806
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това с “Мими” ме разби. Няма по-пасващо именце за него.
Мирослав е Мими за мен форевър 👌❤

# 2 807
Естествено, че много отслабна Миро заради садизма на продукцията.
Скрит текст:

Томи също.
Скрит текст:
Пекин и Радостина също.
Ненавиждам го този свръхглад!
#НенагладавИВ

Давид се сготви сам, а Любо се натрови. Бих искала и двамата да ги гледам на гоненицата.

# 2 808
Дяволче, това са въпроси, достойни за анкета според мен.

1.Ако не беше изтекъл спойлерът за Миро, щяхте ли да имате негативно мнение за него, както в момента?

2.Кои играчи от този сезон ще бъдат запомнени?

Ще ти отговоря в аванс Grinning

1. Да, щеше, но след финала. Дотогава нямаше да знаем, че съществува.
2. Всички от настоящия състав на племената, с изключение на Мими и Сапунджиева.
Според мен Сапунджиева ще бъде запомнена

# 2 809
  • София

1.Ако не беше изтекъл спойлерът за Миро, щяхте ли да имате негативно мнение за него, както в момента?

То този въпрос винаги е задаван ама след края на сезона.
В темата Между два сезона, която ще се публикува седмица след големия финал ще има огромна анкета с всичко:
Най-големия любимец ; Кой ще бъде запомнен ; любимо племе ; оценки, най-добър, играч на сезона, сравнения сезони със сезони и т.н. и т.н.

# 2 810
О, да, вярно, че пускаш такава анкета. 😊 На нея винаги (ще) гласувам за сезон 1. Най-истинският! Единственият, който съм гледала няколко пъти, и единственият, който съм гледала като шоу, а не като ШООЛ. Wink

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 08:44 от Bilyana14.

# 2 811
Това е от края на Септември. Единственият общ пост на най-добрите приятели в игрите - Бушона и началника на коалицията

# 2 812
Да ви призная като я няма Пекин все ми е тая вече кой точно ще спечели. Не бих искала да е Миро или Радостина. Вбесяваше ме Пекината неправда.
Впечатлих се как една уж физически най-силна жена се скапа и издъни, а другите при същия глад устискаха и имаха сили и енергия.

# 2 813
Да ви призная като я няма Пекин все ми е тая вече кой точно ще спечели. Не бих искала да е Миро или Радостина. Вбесяваше ме Пекината неправда.
Впечатлих се как една уж физически най-силна жена се скапа и издъни, а другите при същия глад устискаха и имаха сили и енергия.

Разликата от 10 год. във възрастта не е без значение.

# 2 814
Адмирации за личния оператор на Калин 🩵! Човече, гениален си, ма не си случил на работодател, заслужаваш по-добър.🙌

#СезонанаКалин#!

# 2 815
Но как възраста оказва влияние при един и същ глад? Възрастните с годините имат нужда от по-малко храна, заради забавяне на метаболизма.
По-скоро мускулната маса оказва влияние, не годините.

# 2 816
  • гр. Шумен
Е, хайде сега, да не се обиждаме! Аз съм Мими. На Мирослав продължавайте да му викате Фикуса! Или каквото си изберете. 😉😝

# 2 817
Стана ми любопитно на колко години е Джар Джар. Отварям на първа страница да видя и пише, че е на 23 години. Леле, майко. Без да обиждам, но тя ми прилича поне на 40–44-годишна жена.
И Джар Джар и Пекин ме втрещиха с годините си. Пекин ми изглежда поне на 40 години, а Джарката поне на 30. Аз съм на 29 и смея да твърдя, че изглеждам доста по-младолика от тях. Как е възможно това? Какво правят тези жени, че изглеждат така?

# 2 818

1. Независимо от спойлера, аз забелязах Миро за първи път в момента, в който каза, че ще номинира Ивайло, когато се контузи. И го номинира без да му мигне окото, защото е контузен и да отпада там - сега е паднало. Беше още в племето на Завоевателите. И оттогава не го харесвам.
После се добавиха дребните шмекерии с гъбките, с люлката и всички останали дребнички нещица. Но вече ми беше на фокус.
2. Този сезон прилича на сезон 4 по отношение на това, че доста хора ще бъдат запомнени, тъй като има много на брой интересни персонажи. Но знаковите имена на сезона са: Калин, Ръждавичка, Пекин.

# 2 819
Стана ми любопитно на колко години е Джар Джар. Отварям на първа страница да видя и пише, че е на 23 години. Леле, майко. Без да обиждам, но тя ми прилича поне на 40–44-годишна жена.
И Джар Джар и Пекин ме втрещиха с годините си. Пекин ми изглежда поне на 40 години, а Джарката поне на 30. Аз съм на 29 и смея да твърдя, че изглеждам доста по-младолика от тях. Как е възможно това? Какво правят тези жени, че изглеждат така?

Всички си мислим, че изглеждаме по-млади, но това обикновено е заблуда😉

Общи условия

Активация на акаунт