💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 265
  • 3 074
  •   2
Отговори
# 2 940
По съвсем различен начин гледат на Ръждавичка от една страна и на всички останали жени от друга страна. Това и друг път съм го писал.
Гледайте синхроните и реакциите на мъжете към дадена жена през сезона. По това си личи кого приемат за равен и го харесват и кого приемат просто за интериор.

Toва се дължи до голяма степен на свестните, уважителни и разбрани мъже на Феномените. Без тях никога нямаше да види толкова капитанства и резиденции, и да разгърне играта си. Във всяко друго племе щеше да е заминала сигурно - видя се, че играта ѝ страшно много зависи от комфорта и не трае на глад, лишения и трудности. Добра е на терен, но без този карт бланш от сините мъже, можеше и да не се види нищо от това, което може.

# 2 941
Тая Виолета със всичкият ли си е!? Laughing Денислава да бие Симонка!? На какво по-точно!? Денислава е лигава и несериозна. Такава беше и на терен. Не харесвам последните ходове на Симона в Игрите, но е факт, пе нито една жена от предишни Сезони не може да я бие на трасе. Нито една!

#СезонанаКалин#!

# 2 942
Слушам го Лапунката и толкова интересни неща можеше да разкаже, сподели, когато нямаше игри, вместо разни коалиции, сплетни и т.н. да гледаме. Първи сезон ги извеждаха от локациите , даваха им задачки, после награждаваха с храна. На битките наградите не бяха награда пица заплеме или пиле , а ги водеха на ресторант, разходки с корабчета, там ги виждахме в друга среда, научавахме разни неща и т.н.
Ехее, това същите продуценти ли са били? Grinning До сега мисля, че не съм виждала такъв коментар за първия сезон, знам че е много харесван от мнозина, но не ме е глождило да го търся и изгледам, основно заради коментарите как финала е прецакан и победителя нагласен. Но останалото звучи готино, жалко че с времето явно са решили, че формата няма нужда от много хуманност, ами вместо това бутат сценария с глад, кофти локации и интриги.
Иначе Лапунов и на мен ми беше интересен, други играчи също, ама те синхрони и разговори основно са в линията точно на схемите и сплетните, сакън да не покажат нещо различно. Разбирам, че трябва да има някаква продуцентска намеса за вездесъщия рейтинг, но на мен наистина ми се иска да видя поне един сезон с минимално вмешателство, пък ако толкова заорат дъното откъм липса на интерес ще им простя за по- натам.
А от продукцията сами си пропуснаха шанса за въпросния дуел между Пекин и Ръждавичка, имаха идеална възможност, те решиха да бутнат игра, в която секундантите да износят битката, вместо да им опънат едно хубаво трасе. Не знам колко по- напред си мислеха, че може да се изтегли тази битка.

# 2 943
В крайна сметка след един читателски маратон Wink

Писал съм си в Месинджър на лично с Дакамару с молба малко да си промени стила на поднасяне на споделянето на екстремностите. Като цяло уж се съгласи, в отговора си. Още по-като цяло беше  тънка ирония отговорът. Горе-долу Дакамару да е бил на 29 години тогава, тъкмо като батко на Калин през 2021 беше само година по-стар от Калин в момента.

Има си, има си логика този мой несвързан коментар.

За Мирослав - на един от синхроните преди седмица-две-три вече като си мърдаше ръката да си прикрива гърдите, сухожилията му мърдаха в рамото и мускулите като да е свалил на процент подкожни мазнини едноцифрено число. А като съм му разглеждал достъпните профили, този човек си влезе страшно корав в игрите. И после имаше много нелогично поведение на елементите с ръце - тук се хлъзне, там падне, па се върне. Но към края на лечителското племе си мина два пъти подред трудния елемент с тези криви куки и директно отиде да вади дънери а после нареди и руля за време колкото на Калин (отварям скоба - ако не си беше разглобил руля още 3-4 пъти, как щяхме да чуваме думата "обрат" ??? ). Както и на четворната елиминация възкръсна та чак спринтира. Също когато вече беше син от няколко минути , разменен с Алекс - минаването му по трасето беше много скоростно. И още няколко трасета ги минава изключително бързо и с пестеливи движения. За мен чисто като стратегия в живота това не е толкова лошо. БГ мама или не, правила или не, не е ок да нямаме като общност никакво уважение към чуждите умения. Човекът си им някакъв негов си тежък минал живот, препатил си е, научил се е да се прикрива и е истински "анализатор", за разлика от самонабедената за такъв доктор Пекин. Просто Мирослав, нацепен, нахранен и свеж е един съвършен цивилизационен продукт. Но не успя да си получи капитанство в жълтите, нито успяхме да видим (чисто лично субективно мнение - една четворна елиминация мъжка между Шопа, Томи, Ивайло и Миро), която може би наистина щеше да е много интересна за гледане. Впрочем Георги Стойчев на улицата се държи съвсем нормално, може да го видите в част от снимките на Маратон Бургас от девети ноември. Аз лично си смених мнението донякъде като му видях поведението на опашка и пред хора.

И ще пиша още доста.

На никого досега не хрумнва, че ако има финал с участие на Калин може да е предал нататък стореното от Ивайло. Може Калин да е решил да остави някой друг/а да спечели за да вземе парите докато Калин като му гледам хобитата и свободното време и акъла и компанията - може би на всеки две години легално си и декларира като чиста печалба тези 100 000. За какво са му на Калин тези пари, като си има народна любов.  

Мирослав ... Да е жив и здрав. Прекалено много се плюе по него, като той е относително консистентен в цялата си социална игра, и очевидно с умишлена стратегия да се скатава в началната фаза. Ама я да запитам чисто логически - усещайки че продукцията умишлено ще сготви доста силни мъже за какво би му било да се изявява твърде рано като такъв ? Виждайки съдбата на Иван, трябваше само леко да се прави на ударен, злобен, уплашен, мотивиран, според случая. И той си го постигна до момента.

Това, което над последните 400 изчетени от мен страници с коментари не мога да разбера е защо не се коментира конкретна проява на дългата ръка на продукцията. Съвсем отявлено по представянето на Николета на терен се виждат реалните й възможности на трасета без финна моторика.

Мога съвсем убедено да заявя, че за мен поне не просто като Николетино лично предпочитание за локация, а по поръчка на продукцията на битката да станат от 3 на 2 племена, Николета закопа племето си и пусна чувала във водата дори, само и само завоевателите да се разпаднат, защото вече се е знаело, че Томи е ходил до бензиностанция.

Почти в нито един коментар не се коментира умишленото унищожаване на цяло едно племе от един единствен играч. Другото което не съм писал и ще пиша - браво на продукцията. Предвид достоверно звучащото предположение колко явно ключови по предварителен сценарий играчи отпаднаха по здравословни причини изключително рано - те, сценаристите от нищото сглобиха от второ и трето степенни персонажи сезон, изградиха сюжети и обрати, дори създадоха гротескно чисти образи на герои, антигерои и комици. Единствено за мен Пекин и Калин в изключителна степен си се препокриват в реалността с екранните си образи. За останалите за 7 сезона всички се научихме на силата на  edit-a.

Няма да се изненадам Чикагото да е значително по-непростоват в реалността. Ама са му казали в прав текст - "мойто момче" ти си страхотен самороден талант, не ни влизаше в плановете, ама ако го играеш тотален човек от народа с просташки наклонности няма да ти дадем да отпаднеш безславно на някоя изометрийка, ще ти дадем да стигнеш далеч, може би дори до финална седмица. И Теодор си изпълнява плана, докато се забавлява искрено.

За останалите към момента играчи ...какво да се коментира.

Все повече изглежда, че в този сезон продукцията е вдигнала ръце почти сценарийно и са казали - слушайте какво - снимаме дублажи, варианти, правим възможност за winner edit на ей тези 5-6 от финалните 12, тези тримата ще ги разкараме по тези тези причини, а от останалите 3-4 който и да влезе във финалните 8-9 все там - в задължителните витамини преди битка ще им вкараме нещо да ги позабави(шегувам е уж), а пък и на компоненти ще подредим трасетата да нямат шанс и така хем и с дрон да ни снимат битките - ще се види, че няма манипулация, хем "случаен ' участник няма да спечели. И толкова.

А че ако човек поживее достатъчно дълго и има много уникална житейска история може да разбере мотивите и на Калин и на Мирослав - това е друга история. Това са стилове на игра.

Не мисля, че Мирослав би оставил на колегата си оборудването да е опасно, за да му вземе клиентите.
Първо - това е семеен човек, вероятно има нужда да си менкат смените с друг доверен колега.
Второ - това е обща зала и би компрометирал себе си, и ще изгуби клиенти, няма да спечели.
Трето - ако би му минала мисълта да го направи, би се усетил че по погрешка може да се окаже тази катарама или обезопасително въже може да се окаже при него самия.

Нулево - стига сме обиждали интелекта на хората , той хем мастър гений на фикувстването и хитър стратег, хем ще забрави че ако се спазват правилата всяко едно оборудване в такава зала се проверява и препроверява лично от всеки инструктор и най-много на себе си да докара доклад за небрежност, защото вероятно оборудването е и общо.

Не ме кефи Мирослав.

Обаче за толкова фенове на Калин - сигурно би било полезно малко да се попие от манталитета му на момчето. Иначе коментарната секция тук повече взе да прилича на Пекинстване, отколкото на бг мама. Пък ако ще след този коментар да остана без достъп до сайта. Ще го преживея.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 16:53 от Анонимен

# 2 944
И поне засега не съм видял някой да се опитва да я гласи за елиминация като голяма заплаха. А си я приемат едва ли не като силен мъж. Такова им е отношението на всички вътре за нея. Но те пък нали основно са за сила и чест и искат най-силните на финала.

Не съм сигурна дали си видял промото за епизода в понеделник, но е много вероятно Фикуса да бутне Ръждавичка под влака тази седмица (въпреки че уж си стиснаха ръцете да са двамата), особено с преминаването на Траян в жълтите. Той каза, че е "двоен агент" и тя най-вероятно ще играе с Алекс и Калин при обединението (което е вярно). Така че е много вероятно да сготвят Ръждавичка още преди топ 8, тъй като реалистично тя може да разчита само на Дино при сините. Каза и че Пекин е най-силната жена в игрите, така че. Grin

# 2 945

Иначе коментарната секция тук повече взе да прилича на Пекинстване, отколкото на бг мама. Пък ако ще след този коментар да остана без достъп до сайта. Ще го преживея.

Абе защо всички се опитвате да ни изкарате някави плюещи уруспии? Тук нито е ФБ качеството на кометарите, нито Инстаграм или под статии и сие.

Че не ги харесваме, не ги. Може да им казваме фикуси, лястовици, мама и момичетата и прочие, но нито ги псуваме, нито някога ще ги. Нито им пишем на лични, нито ще. Няма кълнежи, сравнения с определени човешки биологични нужди.
Та какъв е точно проблемът на изказванията ни тук на няколко съфорумци, които явно си мислят като ни нарекат фанатични бабички (нищо че имаме и много мъже), че видиш ли това ще го направи вярно?

До роднините, продукцията, играчите и магически появилите се след 10 години неактивност хора– като сте толкова смели, защо не коментирате любовта си във ФБ групата на Игрите например, и да им кажете там какви са "гадни", а?

# 2 946
  • Bayern
Първи сезон ги извеждаха от локациите , даваха им задачки, после награждаваха с храна. На битките наградите не бяха награда пица заплеме или пиле , а ги водеха на ресторант, разходки с корабчета, там ги виждахме в друга среда, научавахме разни неща и т.н.
В трети сезон също беше по-разчупено предаването. Спомням си племето на Полина и Туджаров ги водиха при някакъв рибар. Вече доста неща ми се губят, но предполагам и втори сезон са ги извеждали извън локациите им. В Сезон 4 вече се наблегна на стратегии и коалиции и нямаше време за разходки.

# 2 947
Теорията на Дяволо, че Радостина е преносител на грошовете за Мирослав, е супр правдоподобна. Като нищо така ще стане. Чикагото си го харесват като комик сценаристите и ще го държат според мен. По-скоро Дино малко се изтърка. Така или иначе съм сигурна, че тази седмица сините ще са на елиминация и един от тях ще изгърми. Най-вероятно Сапунджиева. За Радостина не смея да се надявам вече. Като нищо ще стигне и финалната седмица. Joy
От мъжете всички са силни. Не вярвам някой да отпадне, дори заради жилетка. Ама пък ако дадат битка на късмет...
Време е да видим колелото тази седмица на някоя номинационна.

# 2 948
Рибарят беше Бялото Мите още от 1 сезон. Той предоставяше рибарската си къщичка (хич не беше зле) за тези на второто място. Даваше им задачки и ги награждаваше с пресни зеленчуци, плодове, прясна рибка и т.н. Разходки с корабчето, отделно имаха едните (не помня от кой сезон) да продават риба на улицата и кой ще продаде всичко или повече и награда имаше пак, яздене на коне по плажа, правене на вечер с маски и т.н. После замениха Бялото Мите със стопанство и ... Третото племе нощуваше на пясъка на плажа и си правеха навеси, после др. неща, разхождаха се по брега, плуваха , а не както сега на този изолатор в нищото.

# 2 949
Еми
Дразещо  става че са нагли и с претенции иначе нека си говорят.Няма как да ме убедят тези няколко души ,че изведнъж са почнали
 да гледат игрите и да  пишат щото видиш ли имало някаква измислена" секта" на Калин.😂Очевидно платени хорица ,но не им се получава.
И последно пак нека да го кажем!
И с Калин,и без Калин хора като Миро,Шопа,Томи,Пекин и Радостина намаше да бъдат харесани, и щяха да получат същия хейт ,защото са кофти като играчи и хора конкретно в предаването.Кой разбрал ,разбрал.

Хора, дълго го таях в себе си, но най-накрая ще си призная.

Аз всъщност съм жената на Миро. Опа. Извинявам се. Имам предвид на Мими.

Ето, казах го. Искам да ви обърна повече внимание, ама бебето се разрева и требва да ходим да го гледам.

По принцип Мими го гледа, ама сега съм го пратила него до Икеа да купи един кожен диван. Знаете, нали се опаричихме сега и можем да си го позволим.

А и тя пък Пекин ще идва на гости довечера и ми се иска да я впечатлим с нов диван.

А тя всъщност ще идва, щото трябва да градим стратегия как да им чистим образа с Мими. После след десерта, ше говориме глупости за Калин. Ради и Никито и те щели да дойдат. То цял банкет стана.

Та за стратегията - пробвахме с Гала, пробвахме с ботове у фейса - не става и не става. Най-важно е да подсигурим нещата в БГ Мама. Те просто са ни най-важни. Имаме няколко платени там във форума, ама май ще трябва още.

Айде до после - ще целуна Мими от вас.

# 2 950

Иначе коментарната секция тук повече взе да прилича на Пекинстване, отколкото на бг мама. Пък ако ще след този коментар да остана без достъп до сайта. Ще го преживея.

Абе защо всички се опитвате да ни изкарате някави плюещи уруспии? Тук нито е ФБ качеството на кометарите, нито Инстаграм или под статии и сие.

Че не ги харесваме, не ги. Може да им казваме фикуси, лястовици, мама и момичетата и прочие, но нито ги псуваме, нито някога ще ги. Нито им пишем на лични, нито ще. Няма кълнежи, сравнения с определени човешки биологични нужди.
Та какъв е точно проблемът на изказванията ни тук на няколко съфорумци, които явно си мислят като ни нарекат фанатични бабички (нищо че имаме и много мъже), че видиш ли това ще го направи вярно?

До роднините, продукцията, играчите и магически появилите се след 10 години неактивност хора– като сте толкова смели, защо не коментирате любовта си във ФБ групата на Игрите например, и да им кажете там какви са "гадни", а?
А, бе, защо всички дойдохте точно сега?
Всички роднини, хора от продукцията, играчи, отивайте във ФБ, защо ни разваляте хубавата тема, защо ни налазихте, нищо няма да промените, ничие мнение няма да обърнете....

# 2 951

Стремежът към принизяване на коментираните ме прави чест на коментиращите. Обръщенията са едно нещо, тоталното отричане на личностни качества и в реалния живот - друго.

А ако някой се е припознал/а ... Това си е лична асоциация.
Последвах Калин в Инстаграм.

Единственият човек от риалити шоу в България, когото следвам.
Тук-там коментирах, харесах, разгневих се във Фейсбук. По случайност през човек сме свързани С Траян, жена ми е върл фен на Лапунов във фб. Та ... Излизат ми реклами, понеже по принуда имам сурат тефтер. Два пъти по над три години съм бил без акаунт.

Що да не възкръсваме знайни и незнайни стари профили ? Нещо като проблем ли е ако в дадени периоди по година-две има хора акцентирали над събитията в живота си извън социалните платформи ?
Или е проблем, че е относително вярно, че форумът тук стана интелигентно злобен към изказа си срещу едни актьори-играчи, и показва едно изливане на озлобление.

Стига се до парадокса аз като мъж да обяснявам на моята реална бг мама у дома, че бг мамите по принцип не са такива злобни.

Това ще ми е отговорът по въпроса, както и последният коментар за тази календарна година.

# 2 952
Забравих да напиша, но в горното видео с Лапунов споделя, че Калинката е предложил на Гизем да са гаджета)) Това не го знаех. Ваня го пита за Гизем и той сподели, та...сега са приятелчета иначе. Скоро е идвал до София и се е виждал с Калинчо, но не се виждат често, защото са от различни градове. Иначе и двамата обичат походи, планината и изобщо има общо между тях, а и са на една възраст. Лапунов също не е гледал предаването и знаел за него , чак с участието си в Сделка или не е разбрал за него и се записал-това миналата година и го взели бързо. То и той е тренирал доста бойни изкуства преди, бе интересно момче е Лапунов, нестандартно и пълно с доброта и обич към хората, като Калинчо. Чудесни млади хора.

# 2 953
Или е проблем, че е относително вярно, че форумът тук стана интелигентно злобен към изказа си срещу едни актьори-играчи, и показва едно изливане на озлобление.

Стига се до парадокса аз като мъж да обяснявам на моята реална бг мама у дома, че бг мамите по принцип не са такива злобни.

Това ще ми е отговорът по въпроса, както и последният коментар за тази календарна година.

Чао, поздрави на Траян.

Тук по принцип го харесваме доста. И другия път не влизай пак след 5 години да ни "казваш" как говорим, защото стила на писане не се е променил. Всеки сезон е доста подобно. Алексата бе разкостен, Джаферович, Виолета, императочето и сие също. Ама явно сега ви е станало жегнато и интересно по аверските линии.

# 2 954
Последните няколко дни 3-4 налазиха в бг мама да се опитват да ни обясняват колко прекрасна е мимиту и колко бил обложен езикът на Калин. Та, Мими си минавала трасето нормално, тичала си, скатавала се доволно. Аз лично си спомням поне няколко битки с ключова роля на Калин за спечелването им. Не си спомням обаче Мими в такава роля.

Общи условия

Активация на акаунт