💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 11 (17.11 - 23.11)

• 170 235
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Според мен по сценарий Радостина трябваше да вземе грошовете и капитанството, отказвам да повярвам, че някой може до такава степен да си изключва  мозъка.

Да, писах и аз за това.
Битката смърдеше, те не се траеше.
Аз не знаех това за Биляна Йотовска.
На мен ми светна лампичката след подкаста с Пекин, когато тя каза, че именно Радостина е идеолога за жените на финал и да се стреля по мъжете (апропо тя Радостина го каза същото и в снощния епизод).
И Шопа го беше казал в неговия подкаст, но аз не обърнах внимание тогава.

# 3 031

Молбата за изтриване на акаунта я пуснах още по обяд.

Ненужно усилие. Неписането и нецитирането на километричен текст е достатъчно.

# 3 032
От дългата пледоария на новия потребител (може би стар, но откакто пиша в темите, го виждам за първи път) ще обърна внимание само на частта, в която се споменава реденето на рул и защо на Мирослав му е отнело 50 минути да го нареди, а именно, за да има интрига и приказки за евентуален обрат. Разбира се, това в никакъв случай не е написано, за да бъдат омаловажени качества на друг играч, за да се припишат такива на споменатия. Нее... Дори и на Мирослав да му е трябвало по-малко време, трябва да се вземе предвид, че този човек е гледал предаването, знаел е елементи и пъзели. Ето, както неговият добър другар Томи казва по лайфове, че Миро е добър на пъзели - защо тогава този човек веднъж не се предложи на отговорен пост, не направи стратегия за игра. Няма да забравя първата битка на Калин с жълти, която беше за територия и в края имаше пъзел. Когато обсъждаха кой да го реди, Мирослав можеше да блесне и да се предложи. Е, в крайна сметка блесна, като бързо каза ,,Калин". Grinning После защо коментираме, че е човекът-сянка и фикус. Simple Smile
Друго, което не може да бъде отречено е, че Мирослав на косъм влезе в самото предаване и то изправен срещу човек (не Траян, а другият мъж, но му забравих името), който е имал свободно време само за тази битка, т.е. въобще не е бил планиран да влиза в предаването. Joy Също, битката, с която влезе в редовните племена, съдържаше елемент, който може да бъде манипулиран - масата с кубовете. Не се променя и факта, че не получи порицание, задето е ял от храната на Томи, така както унизиха триото за една баничка. А сега дори разказват личната му история в ефир. Ами, има много причини да се смята, че е човек с протекция или поне човек, който са си избрали да пазят (пък нека си ,,лети" по трасето).
Наистина смятам, че продукцията е искала да види в топ 8 и Томи, и Шопа, но непредвидените обстоятелства развиха играта по друг начин. И понеже те двамата си бяха гъсти, предполагам, че може и да са влезли с уговорката да играят заедно, излизайки от предаването, вътре остава само новият им коалиционен партньор от мъжки пол, третият (всъщност петия) от запаса, Миро. Затова сега си го пазят по/от битки, захранват си го и правят опити да хвалят играта му - ,,никой не го слага в сметките си" е акцентът от похвалите, запечатал се в съзнанието ми. Grinning

# 3 033

Молбата за изтриване на акаунта я пуснах още по обяд.

Ненужно усилие. Неписането и нецитирането на километричен текст е достатъчно.
Явно е нужно Simple Smile Така е наредено от някой.
Ами мислете ги тези неща.

# 3 034
  • София
Хора, как ги четете/пишете тези фермани? Малко резюме за какво иде реч в началото на дългите постове би било супер.

# 3 035
Аз още не мога да измисля адекватна причина да се спрат точно на Мирко за съперник на Калин. Защо не Траян, Иво можеше да е идеален злодей, че дори и Лапунов в братоубийствен двубой.

От дългата пледоария на новия потребител (може би стар, но откакто пиша в темите, го виждам за първи път) ще обърна внимание само на частта, в която се споменава реденето на рул и защо на Мирослав му е отнело 50 минути да го нареди, а именно, за да има интрига и приказки за евентуален обрат. Разбира се, това в никакъв случай не е написано, за да бъдат омаловажени качества на друг играч, за да се припишат такива на споменатия. Нее... Дори и на Мирослав да му е трябвало по-малко време, трябва да се вземе предвид, че този човек е гледал предаването, знаел е елементи и пъзели. Ето, както неговият добър другар Томи казва по лайфове, че Миро е добър на пъзели - защо тогава този човек веднъж не се предложи на отговорен пост, не направи стратегия за игра. Няма да забравя първата битка на Калин с жълти, която беше за територия и в края имаше пъзел. Когато обсъждаха кой да го реди, Мирослав можеше да блесне и да се предложи. Е, в крайна сметка блесна, като бързо каза ,,Калин". Grinning После защо коментираме, че е човекът-сянка и фикус. Simple Smile
Друго, което не може да бъде отречено е, че Мирослав на косъм влезе в самото предаване и то изправен срещу човек (не Траян, а другият мъж, но му забравих името), който е имал свободно време само за тази битка, т.е. въобще не е бил планиран да влиза в предаването. Joy Също, битката, с която влезе в редовните племена, съдържаше елемент, който може да бъде манипулиран - масата с кубовете. Не се променя и факта, че не получи порицание, задето е ял от храната на Томи, така както унизиха триото за една баничка. А сега дори разказват личната му история в ефир. Ами, има много причини да се смята, че е човек с протекция или поне човек, който са си избрали да пазят (пък нека си ,,лети" по трасето).
Наистина смятам, че продукцията е искала да види в топ 8 и Томи, и Шопа, но непредвидените обстоятелства развиха играта по друг начин. И понеже те двамата си бяха гъсти, предполагам, че може и да са влезли с уговорката да играят заедно, излизайки от предаването, вътре остава само новият им коалиционен партньор от мъжки пол, третият (всъщност петия) от запаса, Миро. Затова сега си го пазят по/от битки, захранват си го и правят опити да хвалят играта му - ,,никой не го слага в сметките си" е акцентът от похвалите, запечатал се в съзнанието ми. Grinning

# 3 036

Явно е нужно Simple Smile Така е наредено от някой.
Ами мислете ги тези неща.

Ами мислим - не пише, не пречи. Простичко е.
Пък къде ще си тури акаунта ми е все тая, ако не виждам такива водопади от думи.

# 3 037
  • София
Назад се коментираше, че нямало жена, която можело да победи Симона. Според мен на трасе, ама без пъзел де,  Зорница би имала огромен шанс, особено, ако има плуване.
Ваня също би и била що годе равностойна, като тук и на двете плуването е зле.

Ако има сериозно плуване, Зорница ще смачка всички жени от всички сезони. Simple Smile
От всички топ жени от всичките 7 сезона (тук изключвам плувкините, защото те по една или друга причина отпадаха рано или нямаха достатъчно битки, за да блеснат с нещо кой знае какво), абсолютно всички до една с редки изключения (Вики Пенелова) са зле във водата. Като най-зле са Ваня и Денислава. Ръждавичка не е чак толкова зле, но е бавна. И това е проблем.
Изключвам и Елина, жената на Борис, която отпадна безславно в сезон 4. На хартия тя е номер 1 ама това не е състезание, а шоу. И тя като Иван (иначе отлично подготвен) се поддаде психологически и се срина. Т.е. няма достатъчно воля за това предаване. Иначе в залата може да постига каквито си иска рекорди, но когато трябваше да демонстрира уменията си, тя се провали.

Съвет към Ръждавичка:
Задължително трябва да развива плуването си.
Всичко останало си го има.
Тя е кросфитър и няма как да е толкова пластична, тип нинджа маймунка. За това е силна с куба и вагонетката. Иначе нямаше да е толкова силна там. Така че е логично леко да губи откъм баланс и пластика, като се гони и кардио, въпреки аеробиката. Просто се развива в друга насока и това е правилното. Комбинацията от отделните елементи е отлична. Също така на елементи на ръце е много силна. Зорница между другото имаше проблеми с халките, но си се справяше.
Та да, плуването винаги ще си остане основен фундамент, който да прави разликата в игрите.

# 3 038
  • В Града на липите
Искам да гледам сезон 3, но не го намирам в нета.
Има ли го въобще качен някъде целия? Sweat Smile

# 3 039
Някой да има представа колко са високи участниците?

# 3 040
Във ВиБокс би трябвало да се пази всичко
https://www.vbox7.com/play:?p=playlist&id=2391960

# 3 041
Някой да има представа колко са високи участниците?
Траян писа 1.94 см.На мен затова на битката му с Калин ми се видя че е супер нисък Калинката,а реално Траян е доста висок.😁За другите идея нямам.

# 3 042
"Томи като мистър цивилизация"

😁😁😁
Продължавайте все така да ни веселите и забавлявате 😂

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 22:24 от mery_poppins1

# 3 043
E, що така сега? Принципно идеята за съвършения варварин като чисто човешко същество и как това се връзва с образа на Калин, не е лишена от логика и можеше да бъде обсъдена. Пък дори и противопоставянето Калин-Конан и Мирослав-Коен, ако наистина трябва да си говорим за продуктите на цивилизацията и умореното общество по Пратчет.

Само че аз кръстосах очите някъде преди средата на излиянието, защото хората нямат спирка като облекат егото си в слова. Връщам се на фабрични настройки и зелени очи за да опростя сюжета.

# 3 044
  • София
https://bgtime.tv/tv/program/93f8vrk5yx7hbwsf тук има всички сезони, но не съм го изпробвала и не знам дали е платено

Общи условия

Активация на акаунт