Паническо разстройство - 66

• 23 414
  • 808
  •   1
Отговори
# 795
Купих си книгата Тънкото изкуство да не ти пука. Още не съм я чела. Още съм на емоционално незрелите хора.
Нищо не е нужно. Колкото по - малко усилие толкова по малко насилие.ш над собственото тяло.

# 796
Айде, като я прочетеш, сподели дали е започнало още по-малко да ти пука.

# 797
Дърво, хапчетата ме държат.
Когато не съм на център абсурд да чета.
Аз тогава съм в режим оцеляване.

# 798
Чета, че толкова много хора пият флуансол, а на мен никога не са ми изписвали. Как действа той, та се чувствате добре?

# 799
Аз от флуанксола се чувствам много спокойна,ведра,позитивна.Не се тормозя така от мисли за смъртта и болестите,имам повече енергия и спя прекрасно.

# 800
Аз не мога да разделя и определя влиянието само на флуанксола.

# 801
Тези от Вас, които са на Золофт, как се чувствахте в началото на приема му?
И след колко време имахте подобрение?

# 802
Аз,
Като парцал бях цял месец почти преди да започне да ми просветва.
Започнах золофт и флуанксол заедно с бензодиазепин.
Спях, нямах сили.
Не се отчайвай, дай време.

# 803
Джанъм, благодаря ти за подкрепата.
Аз съм в много тежка депресия и също и паническо разстройство.
От днес съм на цяло хапче Золофт, преди това бях на половинка малко над седмица.
Плача много, стомаха ми е свит на топка особено сутрин при събуждане.
Опитвам се да спя през деня, за да не ми е толкова тежко, но не мога.
И аз имам също бензодиазепин, вчера пси дори ми го увеличи, след като му писах, че ми е много зле.

# 804
И на мен ми е кофти период. Опитвам се да съм адекватна и на работа и вкъщи, но не успявам твърде. Сменям сероксат с есцетил + атаракс. Може би мина месец и честно казано не чувствам подобрение. А може би прекалено съм се вглъбила в самоанализи и самосъжаление. Така се мразя за второто, но уви. Не мога да избягам от себе си DisappointedAngry

# 805
Лирена, ще мине този период на адаптация.
Съчувствам, и аз бях същата.
На мен бензото ме караше на сън. Пиех три пъти на ден.

# 806
Сменям сероксат с есцетил + атаракс. Може би мина месец и честно казано не чувствам подобрение.
А защо сменяш сероксата. Спря да работи при теб или изобщо не действаше. При мен пък е обратно - смених есцетила със сероксат. Есцетила беше спрял да ми действа. Засега сероксата при мен работи.

# 807
Да, явно привикнах... Трябва нова дрога, и така не се знае докога. Надеждата, че някога ще изляза от тази дупка, при мен съвсем се изпари Disappointed Дали нямам достатъчно воля?! По-лесно е да тъпча хапчета за щяло и нещяло Angry

Сменям сероксат с есцетил + атаракс. Може би мина месец и честно казано не чувствам подобрение.
А защо сменяш сероксата. Спря да работи при теб или изобщо не действаше. При мен пък е обратно - смених есцетила със сероксат. Есцетила беше спрял да ми действа. Засега сероксата при мен работи.

# 808
Лирена, ще мине този период на адаптация.
Съчувствам, и аз бях същата.
На мен бензото ме караше на сън. Пиех три пъти на ден.
Джанъм, аз също 3 пъти на ден пия бензо от днес.
И ти ли си била с депресия, или само ПР?
Много е тежко това състояние.
А и аз постоянно се тревожа ще ми помогне ли золофт.

Общи условия

Активация на акаунт