Паническо разстройство - 66

• 23 957
  • 820
  •   1
Отговори
# 810
С флуанксола пия 2 золофта на този етап

# 811
Днес аз съм много зле.
Повръщам, търеперя, болки в мускулите.
Какво върлува, има ли смисъл да правя тест утре и какъв. Температура също имам.

# 812
Джанъм, някакъв вирус си пипнала. Щом е с температура и болки в мускулите, повръщане е ясна работата. Не е грип, някакъв друг вирус е. Няма смисъл да си правиш тест, има десетки вируси които могат да разболеят човек, няма какво да установиш с този тест. Чакаш да ти мине просто. По възможност вкъщи, а не на работа Simple Smile

# 813
При мен паникатаките минават така, затова всеки път се чудя. Треперене, повръщане, дишам през устата, вдигам температура. На др.ден нищо.
Мина ужасния вчерашен ден, ще видя как съм днес.

# 814
пада имунитета заради стрес и паника и се получават грипоподобни симптоми.

# 815
Здравейте, група. Дали някой приема есцитил и атаракс? Или има опит с тази комбинация? От месец и половина съм на тази терапия и хич не ми е ок. Сякаш ми раздразни стомаха и ден след ден ми е все по-лошо. И гърло ме боли като при настинка. Без значение яла или не яла, все ми се гади Disappointed

# 816
Мили хора, отчаяна съм и плача постоянно.
Пия Золофт- първо около 10 дни беше 1/2, сега е 7 ми ден на 50 мг, но нямам никакво подобрение.
Прочетох една статия, че не е гаранция, че ако ми увеличат дозата при липса на ефект от 50 мг- например на 75 или 100 мг, не е гаранция, че по- високата доза ще е по- ефективна от 50 мг.
Плача от отчаяние и страх.
Някой пил ли е Золофт в по- висока доза от 50 мг?

# 817
Lirena, била съм на две хапчета золофт. През повече време едно и половина. От година съм на едно, като не съм падала под едно.
Т.е. да, била съм на по висока доза.
Бензото не те ли успокоява малко?
Минали са седемнадесет дни, дано има ефект скоро.

# 818
Джанъм, успокоява ме за 2- 3 часа. И после тревожността идва пак с пълна сила.
Все едно не ми стига въздух в момента, някаква тежест огромна в гърдите.
И плача постоянно.
Утре съм при психиатъра, не знам дали ще ми увеличи Золофта, при положение, че съм на цяло хапче само 7 дни.
Ти спомняш ли си имаше ли разлика при теб на 50 мг и на 100, т.е .почувства ли се по- добре с  по- високата доза?

# 819
Аз ти писах вече и не мога да те успокоя с друго. При старта мина месец грубо преди да ми се види светлинка в тунела. Много ми беше зле, много. Гледах да спя, задачите вкъщи другите ги вършеха,аз едва имах сили да се изкъпя. Тревожността беше висока.
Постепенно след този месец започнах да се успокоявам.
Утре лекаря ще те види и каквото прецени.

# 820
Благодаря ти за подкрепата, Джанъм🍀

Общи условия

Активация на акаунт