Паническо разстройство - 66

• 24 300
  • 836
  •   2
Отговори
# 825
Лирена, как мина прегледа?

# 826
Джанъм, каза да стоя още 2 седмици на 1 Золофт. Аз очаквах, че ще го увеличи, защото не се чувствам добре, стоя си на едно положение. Но нали са лекари, те знаят защо....
Иначе имам изписан от преди Абизол половин таблетка от 5 мг и го увеличи на 5 мг.

Contest, поне малко облекчение да имах.....Много ми е тежко, много....лошо ми е, нищо не мога да върша, само лежа и плача.

Последна редакция: вт, 06 окт 2026, 12:27 от Lirena

# 827
Ще ти проверя за моята схема от началото как ми вдигаха золофта и ще ти пиша до края на деня ЛС. Само за справка, иначе каквото ти е казано!

# 828
  • Швейцария
И на мен ми е много лошо, а трябва да съм силна. Сега ще ми носят лекарствата от Швейцария. Лекарката е написала сертификат, дано няма проверка на митницата. Тук никой няма да ми изпише такива дози, а на мен са ми малки. Баси, всеки е имал проблеми с болни родители, ама хората се справят. Аз защо не мога??? Пси вика да зарязвам всичко и да се връщам, преди да гръмна аз, но това няма как да стане. Аз и от чувство за вина ще гръмна. А тепърва нещата се влошават...За да мога изобщо да върша всичко, аз съм надрусана с лекарства.

# 829
Ще ти проверя за моята схема от началото как ми вдигаха золофта и ще ти пиша до края на деня ЛС. Само за справка, иначе каквото ти е казано!

Добре, благодаря ти много!

# 830
Джени, не е ли вариант да наемеш някого в БГ, а ти да си работиш и да имаш средства да посрещаш бъдещето. Явно други роднини няма.

# 831
  • Швейцария
Аз и ММ имаме пари, но никой не може да свърши моята работа тук. Сега лъчетрапия, после операция, която ме е страх дали ще издържи, предвид състоянието й. Ако всичко мине добре, ще я взема с мен в Швейцария после.

# 832
JennyBG, значи идва светлинка в тунела, дръж се, не се напрягай, каквото и да стане така е трябвало, не можеш да промениш нещата, а ако и ти затънеш става още по-лошо за всички. Всичко ще бъде наред, в нашите глави нещата винаги са много по - ужасни от дейсвтителността. Знам какво ти е, защото и моята майка има  сериозни здравословни проблеми и ми тежат каквото и да направя! Всичко ще мине както трябва и после, като я вземеш в Швейцария ще ти е по-леко поне физически. Дръж се, това е! Heart

# 833
  • Швейцария
Благодаря ви, момичета Purple Heart

# 834
Преживях го това отчасти с баща ми, но майка е жива и основно тя беше на първа линия.
Искам да ти кажа, колкото и да обичаме родителите, ние сме на първо място.
Не се съсипвай и ако има как да ти помага някой не отказвай помощ.
Майка ти не би искала да страдаш и да изнемогваш.
Мисли рационално доколкото може в ситуацията. Успех!

# 835
Много е интересно как ме болят различни части на тялото. Една спира, друга започва. Имам си определени части - гърда, врат, шия отпред, корем ниско и високо. Също от скоро ми се гади.
Много се страхувам да отида на психиатър.

# 836
Да, познато ми е това с болки в различните части. Ако сте близо до перименопаузата и това е от значение, макар, че аз не бях, когато започнаха да се редуват разни болежки. Бях на 33...
Утре съм при нов пси. Моята много си я харесвах но се разболя. Ще видим дали ще се харесаме с новата и какво ще ми каже.

Общи условия

Активация на акаунт