Паническо разстройство - 66

• 24 941
  • 865
  •   1
Отговори
# 855
  • Швейцария
Засилва се тревожността в началото. Щом вече си пила АД, оррганизмът е свикнал и бързо ще се напасне пак.

# 856
Има според мен.
Аз увеличих от 1 Золофт на 1 и половина от 4 дни и се чувствам доста зле.
Не знам, нека и други да кажат как са се чувствали при покачване на дозата.

# 857
Ама е минало вече 1 година това ме притеснява. А заради това че съм с бебе на 4 месеца и не ми изписа успокоително да обира страничните.

# 858
трептене, цветни петна в комбинация с главоболие при умствена преумора  и превъзбуден мозък. Може и от стрес.
Вече за шума в ушите може да е от стрес, средното ухо, неврологично или психическо заболяване. Шума Трудно отминава - при мен беше покой, тишина и лекарства за кръвоносните съдове.

Здравей на мен също ме скъпи да имам шум в едното ухо а и също така при по силна музика и по силен говоря започваше и леко да не боли на вас случвало ли ви се е

# 859
Хора, много зле се чувствам с този Золофт.
Нямам никакво подобрение.
Днес ми го увеличиха за пореден път.
Много ми е тревожно, напрегнато, депресията не помръдва поне малко.
Нормално ли е при промяна на дозата да се чувстваш зле.
И вие как отчитате дните- от самото начало на приема, или от последната ( уж терапевтична) доза.
Аз го започнах с 1/4, после 1/2; 1 цяло;
1 и половина и от днес съм на 2.

# 860
Мога ли да пия нещо без рецепта?

# 861
Мога ли да пия нещо без рецепта?

За какво?

# 862
Задушавам се, имам тежка хипохондрия. Боли ме едно, после друго. Пиех Алора, но ми е слабо това нещо.

# 863
red. lips,
Какво например?

# 864
Задушавам се, имам тежка хипохондрия. Боли ме едно, после друго. Пиех Алора, но ми е слабо това нещо.

На колко години сте и имате  ли вече направени медицински изследвания за задуха?
Това е решаващо, преди да обсъждаме конкретен препарат без рецепта.

# 865
Какви ли не изследвания съм минала. Това със задуха се появява и си отива, както и болките. Cry сега понеже ме пусна болката и дойде задух. Имам чувството, че не ми достига въздух, искам да се успокоя.

Общи условия

Активация на акаунт