Хапчета за отслабване - искам препоръка

• 336
  • 7
  •   1
Отговори
Момичета, напоследък качих 10ина килограма отгоре.
Дайте ми идея за добри хапчета за отслабване.

Или друга идея, как сваляте вие?

# 1
  • София
Ако имаше вълшебни хапчета, нямаше да има пълни хора.
Свалям със спорт и подходящо хранене. Но  ако са качени килограми рязко, трябва да се отиде на лекар.

# 2
Аз започнах диета. За хапчетата съм чела много негативни неща и никога не бих си ги причинила.
Спрях алкохола, хляба, газираните напитки.
Ям само плодове, зеленчуци и нетлъсто месо.
А и спрях всякакви колбаси.
Ако нямаш воля да промениш хранителните си навици никакви хапчета няма да ти помогнат.

# 3
  • София
И аз смятам, че е нужен лекар - десетина кила не се качват без причина, има или проблеми с щитовидната, или ИР, или менопауза. Или и трите неща накуп. 🙃
Има и хапчета, но първо изясни здравословния статус. Освен това всяко хапче може да бъде надядено!

# 4
  • София
Не се мразя толкова, че да си съсипвам здравето с разни измислени илачи и боклуци.
За толкова много качени килограми първо се ходи на ендокринолог, за да се види дали има причина или е само от лакомия. После се почва спорт и се преминава към подходящо здравословно хранене.
Не гладуване, не ограничение, а стремеж към здравословен и качествен живот.
Леко намаляне на приетите калории, отказ от неподходящи храни и редовен (ежедневно или през ден) спортуване в дългосрочен план - това е решението, но след уверение, че не е свързано със здравословен проблем.
От разни хапченца все повече жени се докарват до болница и до трайни увреждания, защото са прекалено достъпни и не се сещат да прочетат съдържанието.
Моя позната си докара малкия дявол - хронична язва, заради едни таблетки с кайен, който ѝ беше превърнал стомаха в рана.
Приятел на съпруга ми пък направи колит от чай със сена. Да не говорим, че в големи дози става отрова.

# 5
Прочетете в новините колко хора в крайна сметка са попаднали в болница и особено в реанимация след прием на всякакви хранителни добавки. Не вярвайте на разни ‘хапчета за отслабване’, в чийто състав изобщо не е ясно какво има. Всичко, което е нужно за отслабване, е калориен дефицит и нищо повече. До този дефицит може да се стигне по различни начини, но най-важното е човек да остане здрав и с трезва глава

# 6
  • София
Аз съм се занимавала с добавки и съм пробвала разни добавки за подпомагане на намаляване на апетита, кръвната захар и прочие. Ами - на мен лично нищо не ми действа!
Все се надявах поне с 2-3 кг да мръдне кантара, обаче - нищо такова.
Иначе моите килограми са напълно в нормата, обаче аз почти не консумирам тесто, пакетирани сладки, соленки... Направо има някои рафтове във супермаркета, до които не се доближавам.

# 7
Единствено с Оземпик и производните му може да се отслабне, но когато се спре, всичко се връща

Общи условия

Активация на акаунт