🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 6 778
  • 181
  •   121
Отговори
# 120
Трябва да им забранят в тези предавания да шептят. Ужасно е за слушане Head Band

# 121
Трябва да им забранят в тези предавания да шептят. Ужасно е за слушане Head Band

Офф да много ме дразни това.

# 122
Тъпица как го кацат мушиците Trollface

# 123
Йово се държи все едно той е платил дрънкулката на Фифа.

# 124
  • София
Това ли е таланта на Йовица.......
Но това е просто занаят, не е изкуство. Супер евтино 😃.
това сигурно 20 пъти го е правил... А този мелез между Алф и Ачмонек не бива да го дават в цял кадър...то и този във сериала рядко го даваха в цял ръст Bowtie

# 125
Още веднъж виждаме пример, че мъжете са по-големи интриганти от жените. Какво се обсебиха всички да пият чай в реалити предаване. Да не бяха влизали щом искат да си седят сами. Не мисля, че някой умира да гледа нарциса Виктор и компания.

# 126
Тези четерима да си тръгват щом искат спокойствие😁

# 127
Ма то шегите им били други, хуморът, общуването - на четворката генератор на щастие! Бре, Виктор, Петър, Дениз и Криси големи интелектуалци излязоха! 🤣🤣

# 128
Странно е, че дойдоха да търсят спокойствие в риалити😅

# 129
Ще ме прощавате, ама последните две нови участнички си приличат и то по това, че изглеждат като от махалата...
Иначе добре се изразяват, ама нещо визията...

# 130
Явно Радо не я харесва. Защо не я е поканил да излязат?

# 131
  • София
Малко съм назад, но за първи път съм на страната на Виктор. Габи на всяка манджа мерудия. С тези ретрочалгии избиха рибата. Чак генератор на щастие не са четиримата, но пиянската компания всяка вечер ми е прекалена. Те дори не водят нормални разговори. И няма как да се обясни на хора, с които си на друго ниво. Или да не е ниво, ами съвсем различна среда, интереси и всичко.

# 132
Габриела3 се  уреди с приятелка. И то, най-добра приятелка. А ние - още една фолк певица. Не свършват!

О, сори, парамедик пише.

# 133
Хахах, а Радко не я позна..ейй не си обработвайте снимките много LaughingLaughingLaughing

# 134
  • Sofia
Е,уж приятелки,пък все едно сега се виждат за пръв път и чак имената си казват една на друга при ръкуването 🤔

Общи условия

Активация на акаунт