🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 653
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 765
За повечето мъже бисексуална жена е сексуална фантазия и се кефят, но да не им е в къщата. Тройка с две жени, ехааа, но само за кеф. Изключвам бъгнатите сексуално вманиачени и фетишизирани, говорим за нормални, скучни, обикновени хора, които имат фантазии, но те в повечето случаи си остават такива и не биват реализирани, камо ли да са им в къщата. В крайна сметка такива хора(бисекс) не знам как остават верни на единия пол като ги влече и другия. Т.е.как избират с кой пол да бъдат и да останат, като ги влече и другия пол и имат своите нужди на чисто физическо ниво, а и не само.

# 766
И аз имах съмнения, че се прави, преиграва, за да има ефирно време. Обаче език на тялото, въпросите кое и харесваш на нея..унижението ,което лъха на талази,  абсолютно камикадзе е. Унижение до дупка с надеждата да бъде оценена нейната саможертва в името на любовта. В живота, ако някой мъж се подлъже да и пристане след такова поведение..ще има много да страда. Вечно негативна, мрънкаща, неудовлетворена и просеща. Да вземе малко идеи какво харесват мъжете. Жената да е усмихната, приветлива, не нацупена и драпаща. Аз и за приятел не вярвам някой да я иска, то ще е изтощаващо
Аз не мога да разбера Виктория прави ли се или наистина е толкова заблудена Joy
“Загадката се нареди”, той и каза няколко пъти, тя все още някак си не се досеща Astonished

# 767
Според мен Натали и Тихомир разиграват сценарий спуснат от продукцията. На последното видео, качено от Туджаров, си се вижда, че Натали и Орлин са заедно и всичко между тях си е ок. То иначе какво щяхме да гледаме, пълна скука, всички по двойки, говорят си, дават си розички. Само че този сценарий, който са написали е супер скучен и изсмукан от пръстите.

# 768
  • SF
Виктория взе да става отвратителна.
Държи се по начин, заради който обвиняваше другите, даже го надхвърля.
Виждате ли как сме склонни да обвиняваме другите в качества, които ние самите притежаваме? Влезе и заяви, че всички се държат като женени от 30 години. Снощи при земетресението започна да държи сметка на бизнес партньора си, че не е до нея, когато получава атаки, че първо друга е попитал как е.

И не си дава сметка, че истинският интерес на Тихомир е към друга жена и истински го вълнува другата жена и как е другата жена. Би попитал и Виктория, и Радо, и Колебаещия се, и гаджетата им как са, но без някаква подредба в загрижеността.
И Виктория не може да си даде най-лесно даваната сметка - със и без Натали, Тихомир не е привлечен от Витория, която все повече прилича на досадна лепка. Че даже не стои тихо и кротко до него, радвайки се на присъствието и компанията му, а с ръце на кръста започва да му държи сметка.
В някакъв момент би трябвало на Тихомир да му писне и да я помоли да го остави намира. Но Виктория няма да спре да го обвинява в незрялост, защото не я харесва. А то какво да й харесва?! Вече няма нищо за харесване в нея. Не че преди е имало, но сега вече има и доста причини да не я харесва.

# 769
  • Варна
Абе много е хубава Натали, гей, би, лигла  ...красавица е, нежна , дългокрака . На фона на късокраките джуки е просто прелест. Радвам се, че повече прави впечатление естествената красота на мъжете, защото доста има запленени от набодени усти и надути гърди. Все пак един уважаващ себе си мъж бе винаги би предпочел естествена хубавица Simple Smile

# 770
-Не ме привличаш, не те харесвам, не те искам до мен като жена в любовен план!
-Не, не, ти не разбираш, не знаеш, че ме искаш. Искаш ме, казвам ти, а и аз те искам, значи готово - сдвоени сме. Какво се дърпаш, аз знам по добре и кой си ти да ми противоречиш.
- Не те искам, бе, не те искам!!!
- Искаш, искаааш...още просто не знаеш!
Горе долу така върви диалога между Виктория и Тихомир.

Вики: Друга като мене няма!
Тишо: Ох, Слава Богу!
Joy

# 771
Няма такова делулу като Виктория,  давала още малко време на Тихомир да се осъзнае .
Тази жена има сериозен проблем .

# 772
  • SF
Наистина поведението й от на отчаяно влюбена жена вече минава в плашещо и всеки мъж, а и жена би бягала от нея. Нито искам такива хора за любовници, нито за приятели, нито дори за съседи ги искам.
Извън предаването не била такава!! - Е, като не е такава, откъде извади тези качества в предаването!!?
Къде е Дяволо да й напише 10 минуса и да я постави на дъното. Някъде около Шермин, но по различни причини.

И аз съм приятно впечатлена от вкуса на момчетата. Масово се харесва Натали, някъде след нея е и Дениз. И двете нямат корекции.

# 773
Виктория спешно трябва да вземе мерки за психическото си състояние. Има нещо не както трябва с това момиче…
Не защитавам Тихомир, защото не ми е особено приятен, но нейното прескача всякакви граници на разума.

# 774
На мен ми харесва и новата Габриела, също е естествена.

# 775
А Габа като каза, че “нямало как да не я харесат родителите на Калоян” мхмммммм. Сигурно защото не са те видяли до сега …

# 776
Бе, те корекции нямат, но пак не са много за харесване. Дениз всички я знаят какви ги е вършила и каква е, а Натали наистина грабва вниманието и интереса - миловидна, нежна, хубава, сладка, миличка и... ветропоказател. Не може да въртиш очи и да залиташ по всеки, който ти каже Добър ден(по вица дето една съфорумка спомена по напред).
В смисъл не трябва да ги харесваме и да ги издигаме на пиедестал само защото не са обезобразени и поддържат естествения си вид. Човека не е само визия.

# 777
  • Варна
Мъжете във формата са по-симпатични от жените като цяло. Факт.
Особено като се вземе предвид , че не носят грим, токчета и нямат интервенции са направо супер.

# 778
Бих казала, че Наталия би била по-вредна за някой мъж, отколкото някоя труженичка. Влюбват се в някакъв ангелски образ, а то какво се оказва…

# 779
Да, на Натали много й отива прякора Цветарката. Както някой тук беше писал. Ходи й.
Снощи обяснява как “пак била раздвоена и трябвало да взима решения”.
Чакай бе моме, само ти споделиха, че имат симпатии към теб. Това не значи, че там трябва да скачаш. Нали си с Орлин и имаш заявки към него, не виждам какво има да се решава. Ниско проявление на зодия близнаци, гадост.

Общи условия

Активация на акаунт