🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 649
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 750
На Натали зъбите вече не са така жълти. Идеи как?

Виктория има много хубаво тяло. Дори беше хубава тази вечер, предвид колко е зле през деня. Жалко, че е толкова досадна и изперкала.

# 751
Изпуснала съм кога Натали е будила Тихомир по хавлия. Имаше го в промо но после не го видях. Някой да разкаже?

# 752
Натали е най-опасният тип жена.
Не я пожелавам и на най-големия си враг.Grinning Докато на коалицията АЛО.БГ им е изписано на лицата какви са и няма шанс да станат грешки, ако имаш акъл..то Наталито е такава скрита лимонка, че може всеки да оплете и заблуди. Тя все е неразбрала, все е очудена... И после все е объркана (любимата ми дума).Grinning
И това е в предаването, представям си навънка как ги върти като и пишат по 100 на ден...бедна ми е фантазията.Grinning

Викито горката толкова се унижава, че няма накъде повече.

Тишо според мен Радо Тушев го е подбутнал да се задейства. Той си я харесва де, но придобиването на смелост седмицата след махането на Шермин не ми се струва случайно.

Единствено Орлин ми е труден за разгадаване от четиримата.

# 753
  • here and now
Чак пък опасна? Играе си там играта, като всички останали и толкова. Просто е по-хубавка и това много ги яде всички вътре, а гледам и не само там.
Не съм я засичала да лъже, да обижда и т.н...
Не се откроява с особен интелект, но и не го е твърдяла, та за мен си е ок момичето...

# 754
Виктория има странни разбирания – иска Тихомир да е с нея, дори да е насила. Винаги черногледа, мнителна, скептична, винаги ще надиграва някого. Поне да беше тъжна, а тя ще мисли за отмъщения.. Нищо светло не видях в нея тази вечер.

# 755
Аз не мога да разбера Виктория прави ли се или наистина е толкова заблудена Joy
“Загадката се нареди”, той и каза няколко пъти, тя все още някак си не се досеща Astonished

# 756
Тая Натали все шокирана, все изненадана, все не знаела, шок, ужас, драма и... въх и тоя ме хареса, ся ко да прая. Уж харесва Орлин, уж има мач(и аз по модата да се изкажа Joy) с него, пък я някой и е обърнал внимание, я тя е завъртяла очи в посока на новото и все е учудена, все раздвоена и големи дилеми има да разрешава. И на никого не отказва, върти комбали, мяука, хъката, мъката и ко ли си вика - ех, да можех да омахам всеки който ми обръща внимание без да се разбере...

Даа, много невинна девица, а върти дупе по дискотеките танцьорка.

Помня как скоро беше лапнала по Радо и вътрешно в себе си умираше от вълнения и желания да я покани (уж е влюбена в Орлин..), а той тръгна към нея и покани Шермин.

# 757
Блага защо така се напива на кирка...лопата..мотика..манарче...тесла...и т.н. Бие и Шерминатора Flushed

# 758
# 759
Хора, голяма глупост гледаме... Имаше вече някакъв разговор на Натали и още една жена на една маса по повод харесването от Тихомир преди няколко епизода. Тушев да вземе да ни пита, че не следи изобщо действието!! После Тишо казва на Натали, че вече бил говорил и бил казал на Орлин,  а сега Орлин пък адски шокиран, Нети шокирана, нищо, че вече го обсъжда самата тя преди дни... абсолютно нагласено,  понеже свърши това с Краси...На въпроса на Виктор защо точно сега, Тихомир вместо отговор, погледна нагоре, аз го разбрах, че са му го спуснали като задача..
Нищо де, те ни залъгват, ние се правим, че вярваме. Нети пък така театрално е учудена....Фифи и тя така театрално разпитва..
Шоуто е един път, както Saint V го нарече много сполучливо,.. ситуацията е точно..Лудите от Родос.
Тушев като измисля така нещо, съшито с бели конци, да ги вика първо да синхронизират версиите..

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 04:22 от friends

# 760
Пълна тъпня и скука. Натали е безинтересна за мен, и две конски опашки от Тему да си закачи, пак си остава момичето от дискотеките.
Орлин ще порастне и ще си намери Жена.

Вики копае дъното милата, но и тя има инстаграм да движи.

# 761
Виктория освен нелицеприятна ,прегърбена и неподдържана се прави и на много високомерна с голямо его ,особенно на синхроните ,чак преиграва от високомерно говорене и държане,вирнала главата и гадната си джука ,сякаш Тихомир е "глупакът",който все още не може да я оцени подобаващо.А на коктейла ,едвам ходеше с тези кокили ,сложила лицемерната си ужасна усмивка,бърза вече прегърбена, да не изтърве младото момче .Ужас и потрес.После се пльосна до "селянката" (както сама я нарече) новата Габриела и почнаха да плетат интригите ,отхвърлените "дами".Като се навре до Тихомир ,чак не му дава да диша спокойно (преди и на Алек така се слагаше неуместно),зяпнала го ,вдигнала джуките и чака вече ,онзи да я погледне в очите ,абе пълна абсурдщина.Дано си тръгне скоро ,сигурно в Надкаст после ще се прави на непукист с думите "аз просто играх за шоуто все пак ,как ще съм била влюбена.."

# 762
На Натали зъбите вече не са така жълти. Идеи как?

Виктория има много хубаво тяло. Дори беше хубава тази вечер, предвид колко е зле през деня. Жалко, че е толкова досадна и изперкала.
Слагат им филтри според мен. Аз имам една конспирация в главата си, когато искат слагат филтри, за да акцентират или ги махат. Примерно, на Виктория, като обяснява глупости ѝ се виждат всички пори, Шерминката изглеждаше с порцеланова кожа, стана лоша и рязко спря да изглежда толкова добре. Това си го мисля още от Гривните, където всички в дивото приличаха на модели с бляскавата си кожа.

И за мен Натали е най-голямата лисица там. От цвят на цвят. Обича мъжкото внимание и скоро няма да се спре на един мъж.

# 763
Аз най се учудих когато КраТун се метна към касата на вратата при земетръса при положение, че бяха навън, на открито, без да са заобиколени от други сгради и най логичното беше да потърсят убежище към двора и плажа, по далеко от сградите и не много близо до водата и дървесата.
Обаче КраТун - елате, елате тука, тук е най безопасно и всички взеха да се скупчват, макар да се чуха изрази като: Ама ние сме навън, кво ще правим под касата?!

Хахаха, да и аз се разсмях на това. Титан на мисълта, какво да кажа. 😂😂😂
Вместо да се отдалечат на по-открито, той ги вика навън да стоят под касата. 😂

# 764
Дениз седнала да коментира Натали, че обръща внимание на всички мъже. Тия наистина ли не осъзнават какви са, че чак морал започна да проповядва. Виктория е отврат жена, Тихомир яко се набута с нея. Той 100 пъти и каза, че няма нищо към нея и тя му прави сцени на ревност. Ужассс!
Мисля си, че Калоян докато е на сватбата ще прочете нещо за Габа Татрата и ще я разлюби бързо. Не му завиждам как я мъкне.
Ако знаеха за Нати, че си пада и по жени сигурно нямаше да се карат за нея толкова.
Обаче пък наистина няма мъж в къщата да не я е загледал. Признала съм я и искяхме да видим именно такива флиртове, а не скопчени фалшиви двойки.

Общи условия

Активация на акаунт