🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 646
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 735
Ако трябва да сме обективни, те са там, за да изберат най-доброто за себе си и е нормално да дават шанс до края. Натали че преиграва е вярно, но бих я разбрала, ако реши да смени Орлин с Тишо. Единият все философства на тема любов, другият драматично ѝ я признава. Тя и към двамата чувства няма, нормално е да избира според интензивността на техните. Само дето не осъзнава най-важното - ако тя не изпитва нищо, няма да се получи.

# 736
Леле, какви заплахи заваляха от Виктория 😱 Дано никога не се омъжва това същество.. Аз наистина вярвам че има сериозен проблем с обсебването и може да е опасна. А новата Габриела си избра най-жалката роля като Блага, подлога и адвокат

# 737
И Житомир, и фъфлещата, която се прави на 3-годишна, са ми неприятни. Може би биха били идеална двойка.

# 738
А забелязахте ли бат Краси, като скокна да се крие под касата на вратата как дори не му хрумна да дръпне и Киара... ?!?

# 739
Покъртително промо.
Виктория злобее и не умее да губи (жалко поведение), Житомир върти очи и прави доста странни физиономии, а малкото все не е разбрало и е объркано 😃

Защо няма и един участник, на когото зрителя да може поне малко да симпатизира?

Ps. Body language на Житко наистина ми е много creepy, как все гледа нагоре и настрани и върти очите. Нещо много неприятно има в него.

# 740
Дали е възможно Тишо да даде роза на Натали, тя да приеме и Орлин и Виктория да са аут. Или пък и Орлин да даде роза на Вики и да останат и да хвърчат плюнки, сълзи и сополи.
Мисля обаче, че Орлин, ако Натали приеме роза от друг, ще си тръгне и то много разочарован. После иди му обяснявай да влиза във връзка като вижда как хората се надлъгват и нищо не е истинско и трайно. С Натали би брал ядове той, тя под път и над път все ще е раздвоена и с единия крак в друга връзка, защото е харесвана, а на нея и харесва да бъде харесвана(в което няма нищо лошо), но тя май не се спира само до това, а и се иска и да опитва.

# 741
Но не може да се отрече колко са злобни към малката парясаните от АЛО.БГ-коалицията. Smirk
Джуката не пропуска да покаже омразата си във всеки удобен момент,Дениз с острите зъбки,пияната Блага.
Не могат да й простят защо толкова много мъже(вкл.и техните"мачове") припадат по Натали Sweat Smile

# 742
А според мен тя трябва да приеме розата от Тихомир, защото си отиват повече. Тя не е омъжена за Орлин, а дори и да беше, затова съществуват разводи.А масовото мнение винаги ще са недовлни все едо дали седят  залепени един за друг или се отклонят от правилния път.

Вероятно трябва да върнат тренировките за земетресение в училище. Седенето под рамката на вратата е в 95% от случаите, не е безопасно. Вратата не е носещ елемент и самата рамка може да падне. Навън, далеч от сгради и дървета, лампи... като цяло, всичко, което може да падне върху главата. По-младото поколение е изобщо неподготвено нито за ядрена атака, нито за земетресение, пожар... Simple Smile

# 743
Никой не си дръпна партньорката, Орлин, Петър… само Йовица се насочи към Филипа, вдигна я
А забелязахте ли бат Краси, като скокна да се крие под касата на вратата как дори не му хрумна да дръпне и Киара... ?!?

# 744
  • София
Според мен Натали не е направила нищо кой знае какво (все още). Виктория толкова ѝ завижда, че направо ще се пръсне от яд. Тъжно е, че за 30 и няколко години (не я знам на колко е точно), не се е научила да се харесва. Това е. И това е отблъскващото в нея.
Ама разбира се, че не е направила нищо малката, невинна и вечно неразбрала Натали. Само случайно отиде да събуди посред нощ Тихомир по хавлия, защото непременно точно тогава трябваше да говори с него. Много фалшива въртиопашка е тази.
А Виктория наистина е за лечение. Жалка и злобна е и се излага много.

# 745
Аз най се учудих когато КраТун се метна към касата на вратата при земетръса при положение, че бяха навън, на открито, без да са заобиколени от други сгради и най логичното беше да потърсят убежище към двора и плажа, по далеко от сградите и не много близо до водата и дървесата.
Обаче КраТун - елате, елате тука, тук е най безопасно и всички взеха да се скупчват, макар да се чуха изрази като: Ама ние сме навън, кво ще правим под касата?!

# 746
Калоян ще ходи до България и обратно или си заминава?

# 747
Ами уж за ден два, че нали брат му се женел и после обратно.

# 748
  • София
Никой не си дръпна партньорката, Орлин, Петър… само Йовица се насочи към Филипа, вдигна я
А, моля, моля! Петър си взе половинката! Не само пияницата Блага, той също си взе чашката!

# 749
  • София /Абсурдистан
За които не са гледали или са забравили предишният сезон, да напомня, че Виктория и там си беше такава. Съвсем същата като сега.

Общи условия

Активация на акаунт