🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 640
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 720
Получавам дежа вю. Същото беше и с Калоян "Ауу какво да правя...колко е трудно.. ". И какво има да прави? Ако наистина харесва Орлин както твърди какво му е трудното? Трудното е че тя никого не харесва, но иска всички да харесват нея.

# 721
Наталито да внимава какво споделя с Фифона, че да не стане като миналия път..После всичко да се докладва на Виктория
Фифито как се издаде с въпроса: "Направи ли ти  признание?", сценарий. Можеше да започне с "какво си говорихте толкова време?"
Да. Дано поне промото да е интересно, че иначе тотал щета днес

# 722
Тая Натали все шокирана, все изненадана, все не знаела, шок, ужас, драма и... въх и тоя ме хареса, ся ко да прая. Уж харесва Орлин, уж има мач(и аз по модата да се изкажа Joy) с него, пък я някой и е обърнал внимание, я тя е завъртяла очи в посока на новото и все е учудена, все раздвоена и големи дилеми има да разрешава. И на никого не отказва, върти комбали, мяука, хъката, мъката и ко ли си вика - ех, да можех да омахам всеки който ми обръща внимание без да се разбере...

# 723
Ох, толкова съм сладка и невинна, всеки ме иска, всеки мъж ме харесва. Толкова съм объркана.
Баси изкуственото същество.
Ще се гръмна 🤮

# 724
Виктория най-накрая седна до тази, която наричаше селянка... Обрати.

# 725
  • София
Натали изпадна в поредната изкуствена дилема. Утре на розораздаването се надявам Виктория да си ходи.

# 726
Е тук вече Натали ми става изкуствена!
Уж сигурни отношения с Орлин, а сега се филмира по Тишо...
КрасимирЪ в женски вариант малко почва да става.

Ако харесва наистина Орлин, няма да приеме роза от Тихомир! 😐
Тук ще си проличи дали е играла през цялото време.
Натали ми беше на плюса дълго време, дано не се закопае утре.

# 727
Цялата тая смехория  може би ще завърши с признанието на "лолитка",че всъщност си пада  по жени Trollface

# 728
  • Sofia
Ох, тази последната Габриела на колко години е? С този тоалет изглежда като 40+ поне . Увиснали бузи, уморен поглед, никакъв живец няма в това момиче.

# 729
Според мен Натали не е направила нищо кой знае какво (все още). Виктория толкова ѝ завижда, че направо ще се пръсне от яд. Тъжно е, че за 30 и няколко години (не я знам на колко е точно), не се е научила да се харесва. Това е. И това е отблъскващото в нея.

# 730
Колко пъти ще дават рози мъжете вече? Така ли ще бъде до края?

# 731
Ох, тази последната Габриела на колко години е? С този тоалет изглежда като 40+ поне . Увиснали бузи, уморен поглед, никакъв живец няма в това момиче.
По спомен около 25

# 732
Влага не пуска чашката. Вчера на обзора на масата беше пияна на мотика. Чак кръстосваше погледа. Тази пие май повече и от Шавърмата.
НаталитУ, много неприятно изкуствено същество. Ако това всичко е сценарии и им казват какво да правят или ги вкарват в някакви фалшиви и нови ситуации, тази е много плоска. Пък и да скачаш от цвят на цвят, вечно не разбрала, колебаеща се, невинна, уж нещо ми идва в повече. Язък за хубостта и, а като момичето си е пеперудка.

# 733
Според мен Натали не е направила нищо кой знае какво (все още). Виктория толкова ѝ завижда, че направо ще се пръсне от яд. Тъжно е, че за 30 и няколко години (не я знам на колко е точно), не се е научила да се харесва. Това е. И това е отблъскващото в нея.
И според мен нищо особено не е направила Натали. Тя е рекордьорка по това колко мъже са се насочили към нея- не е нужно да е направила нещо, че някой да отиде да й каже, че я харесва. Но това, да се разколебаваш всеки път, в който някой ти признае чувства или ти каже, че те харесва.. много й е слаб ангела.
 Дениз и тя къде се заобажда да си защитава малкият Наполеон- Виктор Grinning

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 23:51 от BobbyDyl

# 734
Натали изпадна в поредната изкуствена дилема. Утре на розораздаването се надявам Виктория да си ходи.

Дано! Но надали - има златни рози. Без тази кукувица ще си проличи още повече колко другите не стават. А без Тихомир, който вероятно ще си тръгне, а тя ще остане, ще се леят реки от злоба. Това устройва продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт