🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 701
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 840
Е, всички го видяха КраТун що за стока е, дори и кандидат булките му. Сега, поради що му се натискаха, трябва да питаме тях. Никой не го е оправдавал или защитавал, но момъка си поживя и оте&а, не може да му се отрече.
Натали може да мине за женската му версия, макар да не смее да омачка чаршафите с всеки погледнал я, че нали го играе невинна и почти девствена, а и на телевизора не изглежда добре тая работа тъй на ачика. Обаче... и се иска, сигурна съм. Под тая външна невинност се крие много сексуална енергия и съм сигурна, че, ако иска ще ги направи на луди калинки в кревата избранниците си, направо ще се чудят откъде им е дошло и къде отиде Натали и се появи този сексуален хищник. Орлин не и импонира на темперамента и подозирам, че тя го подозира за посредствен в секса и това много я разколебава и не се чувства привлечена от него на чисто примитивно, първично, базово ниво. Сладък и е, защитава го, харесва го, но не го иска за джиджи биджи, той е малкото и братче, а тя иска батко да и говори сладко сладко.

# 841
Все повече заприличва предаването на индийски сериал. Безумно измислен сценарий, подаване на реплики и треторазрядни актьори, карани насила да се "мачват" с тоз и онзи и да се менкат. Досега го гледах заради скандалите и сеира, ама най-добрите им актьори ги изпидуркаха и вече умря това предаване. Снощи в епизода, най-интересния момент беше по време на земетресението. Скука, скука и фалшиви чувства. Сигурна съм, че нито Виктория би му се натискала на Житомир, нито той на Натали, ако не ги караха от Продукцията. Вече са ми безинтересни всички.

# 842
Не мисля,че спрямо Наталито се излива хейт! Моето мнение,че за всеки един участник, включително и за нея, хората просто си споделят предпочитанията - едни  я харесват, други - не и това е съвсем нормално! Аз съм от нехаресващите я. Като си отвори устата и... спирам звука на телевизора. Гласът,  интонацията,  тембъра и (за мен) са направо мега,гига дразнещи. Иначе като външност си е едно обикновено, симпатично момиче, без никакви уау черти. Просто на фона на коригираните кокошки изпъква една идея повече! Нищо чааааак толкова необикновено не виждам в нея. Колкото до характерчето и...там май няма много положителни неща. Както си мрънка като настъпена котка, така е готова да се сдвои де що има мъж,който да и симпатизира поне малко и да е готов да си го признае! За такива жени извън имението си има определена дума,която ги описва, но няма да я споменавам,че не е политкоректно!  Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 843
Феномен, тича отвън навътре 😂😂😂

# 844
Предлагам следващия сезон да се казва Ергенът: Женени от пръв поглед, след като всички вътре и отвън, са възмутени от поведението "цветарка", от търсенето на по-добра опция.... И след като няколко двойки са се залепили и стоят така и най-вероятно ще стоят така до края. Новите просто взимат отпуска от работа за да пътуват до Родос, да стоят вътре 3 дни, без да проговорат, без някой да ги заговори, биват игнорирани, обиждани...И ако не са самоуверени, или не сключат уговорка с някого, просто се свиват и си тръгват обратно към България ( и предполагам остатъка от почивката го минават в леглото докато гледат в една точка и се чудят какво се случва). Евала на Лъчо, че поне се пробва и евала на Радо че поне имаше някаква динамика с розите.

# 845

Краси тъпото си му е прякор преди формата.

# 846
Някой , ако знае да пише в спойлерната тема, дали Нети ще прави завой към Тихомир.
Ще го намерите ли от толкова коментари за ИВ Grinning
Писала съм, ама е много никакъв спойлер, сега ще пиша пак.

Изобщо не ми харесва Натали, но ще изчакам и епизодът довечера, за да се изградя мнението и да го напиша тук. Най-голямото ми разочарование от участниците тази година, просто явно не съм имала добра първоначална преценка, не, че се е променила.

# 847
Именно. Винаги мъжете са печелившите. Страшен плейбой, няма що.

На мъжете всичко е позволено, даже повод за гордост, а жените са коври. Нали знаете.

# 848
Оф, то тая тема със спойлерите не се чете от коментиращите Игри на волята, спрях да я отварям. Направо си пиши тук, пък който иска да си мрънка…

# 849

Хаххаа, разбих се от смях

# 850
Чувам в промото, че Виктория казва "Сега сме квит". Дали не отказва роза на Тихомир, за да го изкара от играта ?

# 851
Според мен хейта към Орлин от страна на Виктор и компания рефлектира върху отношението на Натали. Според мен тя видя Орлин в друга светлина и това просто не и хареса.

# 852
Оф, то тая тема със спойлерите не се чете от коментиращите Игри на волята, спрях да я отварям. Направо си пиши тук, пък който иска да си мрънка…
Съгласна съм, но за съжаление не ни отразиха молбата ИВ да се отдели в отделна тема.

Ето линк към последният ми коментар:
https://bg-mam.ma/p/1828375/50494031

# 853
Чувам в промото, че Виктория казва "Сега сме квит". Дали не отказва роза на Тихомир, за да го изкара от играта ?
Не мисля.  Това значи, че и тя трябва да си ходи. А на нея май и се остава

# 854
Не мисля, просто Натали си гледа интереса и си търси. Тя не е спирала да се оглежда, просто нямаше кой.

Общи условия

Активация на акаунт