🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 6 676
  • 181
  •   110
Отговори
# 15
  • София
Много благодаря за новата тема. Надявам се, че тази седмица ще има някакво развитие и динамика, защото нещата съвсем доскучаха.

# 16
  • Street of Dreams
Изгледах госпожицата в ПО, изгледаше много добре, но беше потресаващо облечена. Нямам думи направо.
Съгласна съм, че водещата видимо изобщо не я харесва, поведението и погледът й нищо общо с който и да е друг гост. Конфронтираха я с най-големите й излагации в предаването на видео, после с хейтърски и неграмотно написани коментари от фейса. Нейната теза беше, че нарочно е играла ролята на провокатора и е искала всички да говорят за нея (което и постигна). Питаха я какво изпитва сега към Красимир като го гледа щастлив с друга и тя каза, че й е абсолютно безразлично и че е ок да си е щастлив с Киара, тя никога не е имала намерения към него извън шоуто. Отрече слуха за летището, нарече го абсурд.

Аз съм съгласна, че планът й проработи, но не съм сигурна че беше добър. Мисля, че можеше да си изгради пак скандален, но по-добър образ, макар че аз не видях само лошо от нея.

# 17
После ще гледам ПО, аз харесвам Шермилинката.

Тихомир ми е много анти, в началото ми се стори добро момче, как споделяше за брат си, за семейството, Радо ми се видя по-глупав..сега мнението ми се обърна, Радо на моменти ми харесваше как разсъждава.

Киара падна много ниско да си легне с Красю в леглото, където до вчера е бил с друга, че и веднага да му пусне. Любовница..

Благодаря за темата.

# 18
  • София
В момента гледам Гергана в Надкаст. Не е грозна, даже е симпатична, но ми е много ретро - грим, прическа, облекло. Никаква изкусителка не ми е. Но пък е приятно момиче.

# 19
Шермилингото ми потвърди  мислите, че следват насоките на продуцентите. И, че на нея и идва от вътре Simple Smile. Аз се радвам на Красимиръ и Киара. Този човек стана съвсем друг след напускането на Анка, грейна направо. И атмосферата в къщата е друга, по забавна.

# 20
Мерси за новата тема!
Онзи ден пуснах песента на Киара-Закачен,отпреди 2г.е, май е най-вървежна,припява я.Не ми хареса песента,обаче там тя е доста различна откъм фигура,излъчване,някак по-момичешко е,по-малки са ѝ устните,намирам разлика със сега,немалка.
Смятам,че и сега с тези форми е красива,за силикона спец.-предполагам,че финалният резултат ще е по-добър след време,сега ми изглеждат твърде големи за нея.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 16:19 от Морана

# 21
  • София
Благодаря за новата тема.

Много скучен Надкаст с Гергана и досаден ПО с Шермин.

Вики и Тишо
Блага и Денислав

=

Д-р Пенко

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 17:22 от Diavolo

# 22
Киара много ми харесва в тяло в предаването. Стегната, сочна, секси, спортна, с тонус, със златист загар. Пращи от здраве и младост, чудна. Бюстът ѝ беше страхотен и много добре ѝ седеше на фигурата и структурата. Сега изглежда тежка, едра и вулгарна.

Като цяло, малко жени изглеждат по-добре с импланти. Основно такива, които наистина не са имали никакъв бюст и са си сложили малки до средни, капковидни и стегнати.

Виктория с кой акъл критикува новото момиче, като са буквално един и същи тип визуално, но в полза на новата. Но и двете са типаж, на който не му отива да са толкова препечени и толкова слаби. Имат много фини кости и нисък мускулен тонус, съответно с нисък процент мазнини изглеждат хърбави, недохранени и нездрави, бедни дори. Силният тен допълнително ги изпива.

Знам, че някои хора много трудно качват килограми, но при повечето момичета и млади жени си е баш от гладуване, пушене и следване на глупави моди като с джуките, циците и носовете. Като общество трябва да започнем да насърчаваме здравословния вид.

Дениз може да е всякаква, но евала, че е в тези среди и не си е обезобразила тялото и лицето. Като се гримира (страшно е умела в това) и направи е единствената, която изглежда много, ама много скъпо и аристократично. Удря в земята Кейт Мидълтън и Кити Спенсър. Точно такива булки се търсят в олд мъни средите.

# 23
Шермин вътре и да е играла роля, навън във фб и ИГ обиждаше хората наред, та си е същата злобна душица. Ако Радо Тушев я е надушил, че е селска пръчка и може да изиграе тази роля точно тя, значи си разбира от работата. Но защо не накараха Габи бижуто, а точно тая кранта? Такава си е и в живота просто. Дениз и чисто гола пак има повече класа от тази.

# 24
И аз не съм гледала "Преди обед". Май нищо интересно не е казала.
Защото нищо интересно не я попита клетата Водеща. А можеше да ѝ зададе коректни и интересни въпроси. Без да я обиди или унижи, но да провокира ясен, откровен отговор: Ана сама започна с името си от продукцията още там започнали с намесата, после с другата фамилия - била руска, на гаджето… Донева можеше да разшири темата с руснака, защо така се е представяла в мрежата…Но не- сякаш гледаше да отметне въпросите по план, нещо там да бърбори Ана и да се свършва: “ Ти знаеш 5- пет🤪 езика, това е добре…” Ами поразпитай за тези езици, де Донева🙂 не! А продължава:  “ Ама като го кажеш 15 пъти за цялото излъчване, някак…” Ана: “Ами като ми завиждат.. аз съм умна… и е изрязани, че дори и другите казаха че аз съм най- умна там..”  Клета Яна: “ А добре, затова, разбирам” Е , какво разбираш- че е умна или че ѝ завиждат, но разбра ли защо 15 пъти е казвала тъпите си рефрени?
Ей, така маркира “разговор” или по- скоро монолог Яна Донева. Метушева не е виновна, тя е гост, тя е с личностовите си особености и си е  там- поразрови се в тази личност, Донева.
А Ана не спря с логореята- да, без изнесен глас и с контролирана интонация, но /може би заради липсата на питие😉 при Метушева/, много не ѝ се получи убедителността. Личеше много напрежението, обърканост и безпомощност пред показанито.
За финал- да знаем че има мъж до нея, чужденец, много в началото били нещата, но разбира се- за най- прекрасната само най- класното! Да очакваме гостуване с него при клетата Донева в ПО- обещано от новата “емблема на Ергена”- както сама се нарече АнаМ.

# 25
Е, хайде, на Айшето оправданията....То и какво друго да твърди след тоя позор - роля било Simple Smile . Освен това твърдението, че играела роля и обвинението, че другите били изкуствени беше пълен нонсенс. А де? Тя може, другите - не. Същата си е като вътре, няма никаква разлика. "Сега се прибирам от Лондонъ". И както предполагах, неистовата и омраза към Дениз е почнала по повод скандала в банята, но удобно забрави, че банята беше в отговор на безкрайно мърляшкото и поведение и отказа да чисти и да се съобразява с останалите в битов план. И в т. нар. "истински" вид не пропусна отново да изпляска в ефир поредната помия върху Дениз за някакви "клипчета", като че ли тя няма същите. Иначе така и трепереше гласа, че очаквах всеки момент да ревне...На косъм беше. Как не и порасна носа от лъгане направо в ефир...Невероятно нагла е. Няма оправяне, така ще си ходи.

# 26
Може ли линк от ПО с Шармата, моля.

# 27
Да разбираме,че Ани най-накрая има милиардер до себе си,тя така го загатна,сякаш в определени среди може би е известен и мастит петролен магнат-примерно.

Btw в едно от сторитата се държи за ръка със светъл мъж на задната седалка ,пътувайки някъде,това е от тези дни.

# 28
В момента гледам Гергана в Надкаст. Не е грозна, даже е симпатична, но ми е много ретро - грим, прическа, облекло. Никаква изкусителка не ми е. Но пък е приятно момиче.
Да, косата е ужасна с този обем горе и изтъняваща една букла надолу. Като абитуриентка през 2010 е.
По принцип не я харесвам, но подкастът не е лош. Основният фокус е как вътре се държат като удавници за сламка един за друг и не допускат нови хора. Абсолютна грешка на продукцията, не знам какво ще правят за втори сезон, но това НЕ Е начинът, по който трябва да протича такова предаване.

# 29
И аз не съм гледала "Преди обед". Май нищо интересно не е казала.

Не, стандартните оправдания. Сценарий било, продукцията бла-бла...

Общи условия

Активация на акаунт