🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 4 267
  • 140
  •   219
Отговори
# 30
  • София
Гледам подкста на онова недоразумение Ана-Мария с Християна. Втората е потресаващо проста и груба жена. Имам чувството, че всеки момент от толкова ръкомахане ще забие един на Ана-Мария. Като Лили ми е, бате. Отрязаният нос на водещата е потрес, като някакво животинче ми е, но не мога да преценя какво.

# 31
Благодаря за темата. 🤗

А какъв е слухът за КрасимирЪ и Метушева на някакво летище?

# 32
Благодаря за темата. 🤗

А какъв е слухът за КрасимирЪ и Метушева на някакво летище?

Ана категорично отрече.

# 33
Някой каза, че са ги видели на летището във Варна на път за Истанбул.
Измислица се оказа.

# 34
Самата челюст нещо ѝ отива напред в ПО, обаче не я дават в профил да се види хубаво. По захапката ѝ нещо е правено, гледаше да не се ухилва като кон, явно заради всичките снимки, на които е потресаваща.

# 35
Нямам намерение да гледам Шармин. Съвсем ясно е какво ще каже. Мога да проведа интервюто вместо нея, и съм сигурна, че отговорите ни ще съвпаднат.

# 36
  • София
Благодаря за новата тема! 🌹
За никого от напусналите не съжалявам. За скорошни раздели съм гласувала с мнозинството. Дениз&Виктор, Виктория&Тихомир и Денислав&Блага.
Мернах Ш във фейса, докарала се е като девица от пансион. Нищо общо с полуголия вид в предаването. За малко да й повярвам, че е била в роля Trollface

# 37
Гледам подкста на онова недоразумение Ана-Мария с Християна. Втората е потресаващо проста и груба жена. Имам чувството, че всеки момент от толкова ръкомахане ще забие един на Ана-Мария. Като Лили ми е, бате. Отрязаният нос на водещата е потрес, като някакво животинче ми е, но не мога да преценя какво.
🐷?

# 38
Сега гледам Мадоната, ако знаела, че Дениз има клипчета щяла за тях да я захапе. Красимир не бил нейн тип, само за шоуто го е избрала. За Киара нищо не каза. Само се замислям тя щом е видяла клипчетата на Дениз значи е видяла и нейните, че изтекоха.
Много е чела коментари, а уж даже предаването не гледа.

# 39
На мен мрежата ми показа на Ана клипчетата от онлифенс, на Дениз не ми е попадало нищо, а и не желая.

Истината е, че са там за рейтинг и двечките!

# 40
Гледах част от видео на Кукушев и не съм сигурна, че разбрах правилно - големия бизнес за милиони на Виктор е свързан с продажбата на секс шоколади (повишаващи желанието), бисквитки с виагра и разни феромони?!?!? Така ли е всъщност или това което съм гледала е извън контекста и нищо не съм разбрала?
Не това очаквах...

# 41
  • here and now
Благодаря за темата!
Гласувах за Благовеста и Денислав и Виктория и Тихомир.
Не съжалявам за някой напуснал. Някои напуснаха за тяхно добро, други за наше Mr. Green
Анка не съм я гледала в ПО. По коментарите ви тук съдя, че е показала себе си. Роля било... Децата, като лъжат и ги хванат и казват, че е било шегичка.., та и нейната работа същата...

# 42
На мен мрежата ми показа на Ана клипчетата от онлифенс, на Дениз не ми е попадало нищо, а и не желая.

Истината е, че са там за рейтинг и двечките!

Естествено! Хем искаха да се изкарат девици и интелектуалки, хем не им се получи защото си извадиха кирливите ризи една на друга.

# 43
  • София
В някой подкаст питаха ли я по тези въпроси? Joy

# 44
Наистина много тъпо интервю.
И въпроси за образованието ѝ, нейното и на роднините нямаше, нямаше въпроси за детството, изобщо скука

Направи ми впечатление треперещия глас, беше си глътнала езика, много уплашена от едно интервю беше Шерминатора. Народната “любов” я е стреснала повече, отколкото ѝ се иска

Стараеше се да се държи възпитано, но преиначаваше очевидното и тоя треперещ и приглушен глас беше неудобно да се слуша

Общи условия

Активация на акаунт