🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 5 380
  • 164
  •   18
Отговори
# 135
  • here and now
Пак ни готвят сеир. Вкарали две приятелки да се борят за Радо мазното...

# 136
А, защо вкарват само жени ? Къде са мъжете за жените всъщност ? От къде на къде, ще гледаме само жени, които влизат ?
Аблизнаците например,които влезнаха висяха само няколко дена ?
Да считаме ли като зрители, че това е предаване, в което влизат мажоритарно жени, заради интригите?

# 137
Радо изобщо харесва ли жени? Супер студен и пресметлив към всяка, как пък от една не му трепна нищо? Шермин харесваше ли поне? Май е от типа мъже, които биха си паднали по студена и отбягваща жена, такива активни и топли натури са му безинтересни.

# 138
И да генерират нещо четворката, със сигурност не е щастие🙂 И съм съм убедена в това, гледайки леля Кристина замръзнала в перманентна полулегнала стойка- блика от нея щастието на талази. Изкуственият ентусиазъм на Дениз и актьорстването на Петърчо са пример за човешко щастие, а Виктор със стигмите на гърба е обобщен образ на хедонист- философ🤪

# 139
И да генерират нещо четворката, със сигурност не е щастие🙂 И съм съм убедена в това, гледайки леля Кристина замръзнала в перманентна полулегнала стойка- блика от нея щастието на талази. Изкуственият ентусиазъм на Дениз и актьорстването на Петърчо са пример за човешко щастие, а Виктор със стигмите на гърба е обобщен образ на хедонист- философ🤪

+++++1 Ама право в десетката е описанието!! Stuck Out Tongue Closed EyesSweat Smile

# 140
Мии...царица Роза е бая семпличка за коронована красавица. И харесва Радо Мазното, което си е червен светофар. Даже приятелката ми се вижда по-интересна, има нещо характерно в лицето, запомня се. Тази ако си измие  грима, напълно ще се слее с тълпата.

# 141
Новото момиче е много симпатично, защо се направи, че не познава приятелката

# 142
Новото маце е прекалила с филтрите в тоя ИГ......и Радо Претенцията не я позна

# 143
Новото момиче изглежда възпитано и приятно, не се величае, направи няколко адекватни коментара, засега съм с добро впечатление. Тя харесва Радо повече от него, ще ми хареса, ако някой се раздаде за нея и я отмъкне от него.

# 144
Киара много я харесвах, но защо цял епизод стои разкрачена върху Касимир 😄

# 145
Много са жалки, като почнат да изтъкват как един кой си бил там само за известност. Всички до един сте за това.  Смешни сте, с тея морални преструвки

# 146
Радо харесва себе си. Ако се срещне, няма да си прости.

# 147
Тъкмо щях да напиша, че Назърова лъже, че 2024 г. е била Царица Роза на Казанлък, че там друга хубавица беше избрана, а то новодошлата била Раза, обаче на Павел баня. И да, доста различно изглежда, така че не се учудвам, че Радо не я позна от раз.

# 148
Радо я позна, нали даде синхрон. Просто се прави на интересен.

# 149
Тази Галена от боята ли е?

Общи условия

Активация на акаунт