🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 5 247
  • 161
  •   18
Отговори
# 150
Тъкмо щях да напиша, че Назърова лъже, че 2024 г. е била Царица Роза на Казанлък, че там друга хубавица беше избрана, а то новодошлата била Раза, обаче на Павел баня. И да, доста различно изглежда, така че не се учудвам, че Радо не я позна от раз.

Дори се говореше, че е "платено" , за да спечели. За да си Царица Роза в Казанлък, трябва да си от Казанлък и да завършваш средното си образование съответната година, за Павел баня е същото. Но тя не е нито от Павел баня, нито тогава е завършвала училище...

# 151
  • София
Тази Галена от боята ли е?
И аз това се чудя. И това трябваше да е поредната топ намазана мацка? Пак много приказки за нищо. Съвсем обикновено девойче, вероятно от боята.

# 152
  • here and now
Пише, че е завършила „Туризъм и Английска литература” в „Blackpool”, Обединеното Кралство.
Интересно как учат в Англия и хоп .. в Ергенът!

# 153
Става въпрос за средно и колеж, не за университет. Той е 2 години, така че още на 19-20 ги е била завършила.

# 154
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дениз не знам какъв психолог ще става, тя самата има нужда да поговори с някой.
Че ти да не мислиш, че на психолозите всичко им е наред? Не че защитавам Дениз, да пази Господ, но болшинството, които се насочват към психология, го правят, защото имат някакви проблеми, които се опитват да разрешат. И като цяло в крайна сметка е вярна приказката, че обущарят ходи бос. Т.е. те може да са психолози и да помагат на другите, но на себе си е по-трудно.

Радо искал да й види очите на новата звезда, но нямал желание цяла година. Въпреки че той си послъга, че само 2 седмици било писането, някак пО вярвам на момичето. Не виждам причина да лъже.
Много беше глупаво да се правят, че не се познават, при положение, че си казаха след това.  Не разбрах каква им е идеята, но определено е странна първосигнална реакция. И между двете приятелки, и между тези с ""онлайн привличането". Rolling Eyes

# 155
  • here and now
Става въпрос за средно и колеж, не за университет. Той е 2 години, така че още на 19-20 ги е била завършила.
Все едно. Не мисля, че учат в чужбина, за да се изявяват после в сеирджийско предаване..
Оправдавям я, само ако са живеели там със семейството си и не е гледала нито един от нашенските предишни сезони Mr. Green

# 156
  • София
Защо в анкетата в прогнозите за раздяла липсва двойката Красимир - Киара?

# 157
Здравейте,
Не знам дали не е коментирано но Лили Естер  защо не гостува в ПО?
Май няма и на Надкаст да ходи

# 158
Защо в анкетата в прогнозите за раздяла липсва двойката Красимир - Киара?
Защото толкова ми е втръснало от тях, че съм ги забравила Grinning Извинявам се.

Здравейте,
Не знам дали не е коментирано но Лили Естер  защо не гостува в ПО?
Май няма и на Надкаст да ходи
Трябвало е да гостува в петък, но си е изключила телефона още предишния ден, въпреки че седмица по-рано е приела поканата. Явно нещо се бунтува. Ще си спестим час и половина негативизми.

# 159
“Преценям”, “измарям”..
Много ми липсва някой наистина интересен и нормален човек, който да влезе.
Краси и Киара са симпатични само когато Шермин е злодей. Без нея са излишни за гледане.

Виктор беше прав (донякъде) Simple Smile
Очаквах повече от новите момичета

# 160
Тези двете новичките наистина приличат на ромки.

# 161
  • София
Ауу, топ мацка е Галена. 😊
Ама сега каква е всъщност? Певица, парамедик или стюардеса? 😀
Много ми хареса наистина.
С Радо има шанс да стане нещо. Дано, стискам палци.

Габриела каза, че са много добри приятелки на синхрон, а и пред момичетата всъщност го потвърди, пък някак си се се държаха все едно сега се запознават. Странно.

Не вярвам да има нов триъгълник. Габриела не е там на всяка цена, тя сама си го каза и ако усети Радо да се захласва по Галена няма да му се натиска. Такива нагли и без капчица себеуважение жени като Киара са рядкост (и слава богу).

Харесват ми и Галена и Габи, но Галена повече.

Йово го видяхме в стихията му. Като цяло ми хареса срещата му с Фифи.
Фифи е интересен персонаж. Тя имаше потенциал за главен герой. И от непознатите/нови момичета сякаш ще остави най-сериозен отпечатък този сезон.

Краси и Киара се превърнаха в селски клюкарки от мегдана.
Рядко кухи парчета.

Блага защо така изложи Дениз? Ей, тоз алкохол не прощава.

Калоян ми хареса. Чувствително и емпатично момче.
Денис не издържа вече, сякаш усеща, че ще и е тежко с Виктор, но и по някакъв начин е заинтригувана от него. Интересна двойка са, но сякаш са издигнали една стена около тях и малко виждаме изпод нея и то главно заради действията на Виктор.

Вики, Вики, никаква връзка с кораба-майка...

Общи условия

Активация на акаунт