🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 6 018
  • 168
  •   81
Отговори
# 165
Ако новите не могат да направят любовен триъгълник, влизането им е напълно безсмислено. Това предаване в този вид няма смисъл.

# 166
Срещата на Йовица и Филипа ми се видя много изкуствена...Основна цел да покажем рисунките на Йово, които лично на мен ми бяха доста кичозни. Втората цел, да вземем скъпо колие, с основна цел подразним другите, особено милионера...
С двете девойки дано се раздвижват нещата, че яко зациклихме с едно и също...
Виктория иначе наистина облече сатенената рокличка, за да съблазнява Тишо и я захлупи с едно абсурдно дънково яке отгоре. Няма равна Виктория в модните си решения...
Мисля, че новото момиче Галена ще пораздвижи нещата...Може би тя е третата героиня, за която Туджаров говореше..

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 04:56 от friends

# 167
Едно време на подобни произведения им викаха креватна живопис, защото имаше метални кревати с подови пейзажи. През 90-те подлезът на ЦУМ беше пълен с такива красоти Simple Smile

# 168
Не мога да опиша колко ме дразни маниерът на Виктория когато зададе на Тихомир някакъв въпрос и той ѝ отговори, после да повтори отговора му с подигравателна интонация. Просто ме влудява. Никой не обича по този начин да се разговаря с него, тази защо си мисли, че е интересна с това? Отвратително е.

Общи условия

Активация на акаунт