🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 7 765
  • 189
  •   83
Отговори
# 165
Ако новите не могат да направят любовен триъгълник, влизането им е напълно безсмислено. Това предаване в този вид няма смисъл.

# 166
Срещата на Йовица и Филипа ми се видя много изкуствена...Основна цел да покажем рисунките на Йово, които лично на мен ми бяха доста кичозни. Втората цел, да вземем скъпо колие, с основна цел подразним другите, особено милионера...
С двете девойки дано се раздвижват нещата, че яко зациклихме с едно и също...
Виктория иначе наистина облече сатенената рокличка, за да съблазнява Тишо и я захлупи с едно абсурдно дънково яке отгоре. Няма равна Виктория в модните си решения...
Мисля, че новото момиче Галена ще пораздвижи нещата...Може би тя е третата героиня, за която Туджаров говореше..

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 04:56 от friends

# 167
Едно време на подобни произведения им викаха креватна живопис, защото имаше метални кревати с подови пейзажи. През 90-те подлезът на ЦУМ беше пълен с такива красоти Simple Smile

# 168
Не мога да опиша колко ме дразни маниерът на Виктория когато зададе на Тихомир някакъв въпрос и той ѝ отговори, после да повтори отговора му с подигравателна интонация. Просто ме влудява. Никой не обича по този начин да се разговаря с него, тази защо си мисли, че е интересна с това? Отвратително е.

# 169
Ще ме прощавате, ама последните две нови участнички си приличат и то по това, че изглеждат като от махалата...
Иначе добре се изразяват, ама нещо визията...
Че то има ли нормални хора, които да влязат доброволно в такова предаване? Винаги ще имат дефицити в нещо!

# 170
Значи като чуя, че някой е изнесъл риалити на гръб все едно е писал нощем сценарии, а денем под жаркото родоско слънце е обмислял всеки детайл от изиграването на така трудната си роля... А в никакъв случай не се е наливал с алкохол от сутрин до вечер и не е дал воля на всичките си диагнози и травми наведнъж и, ама хич даже, не се е чудил кого да нахейти през 5 минути така, както би го направил във всеки един момент в реала..Triumph

# 171
  • In The Middle Of Nowhere
Felicity, точно същото си мислех и аз! Говорила каквото й е на устата и се държала безобразно, и после едва ли не мъченица 😵 това да го пробутват на някой друг.

# 172
  • густо майна Филибето
Мис Роза откъде знае, че Радо е в предаването? Показват ли им ергените предварително?

# 173
Felicity, точно същото си мислех и аз! Говорила каквото й е на устата и се държала безобразно, и после едва ли не мъченица 😵 това да го пробутват на някой друг.
Не емъченица /една Рупецова ни стига/, а Емблема- така се самоопредели Ана Метушева. Ирония има в поста на Актрисата или по-скоро сарказъм, но може би аз усещам така нещата, за Метушева е похвално слово и извинение.

Иначе аз и за други живи емблеми се сещам на Риалитита: Пацо, Пеньо, Тризначките.
Ето тази жена също е емблема на съдебното риалити, даже един Красимир има до нея, щеше да го бие и него пред камерата на Жоро Игнатов- толкова аналогии, някакъв автентичен първообраз на  Ана: Laughing
Скрит текст:

И Ана Метушева до нея:trollface:
TrollfaceSmileSmile -също толкова бъбрива, неотстъпчива, неповторима, неразбрана....недооценена и самодостатъчна!:laughing:Laughing

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 08:41 от ellis

# 174
Е, не е мъченица, разбира се, но обикновено "лошите герои" правят филма. Да й отдадем заслуженото - съвсем честно се орезили Шермин, за да забавлява драгият зрител. Никаква роля не беше, разбира се, просто се държа естествено.
Сега, без нея, в раят е скучно, самите участници си го признаха.

# 175
Тези двамата лигочи Фифа и Фифчо не ги понасям. Той се опита да избие синджира (който не го купи той), обаче никой от публиката не даде 20 евро. Накрая се кефиха ехидно, че никой друг нямал подарък. Сега е ред на Фифа един Ролекс да подари, а може и имплант.

# 176
Вече няколко пъти ми прави впечатление, че участниците вътре ползват изрази, които тук в темата са измислени или употребени. Вчера няколко пъти нарекоха Виктор, Жоро Игнатов. Не вярвам сами да им е хрумнало, но явно се информират от някъде участниците.

# 177
Това тази Галена ли е дето чакахме? На снимки ми се виждаше доста по-различна. Виктория е такава лепка, че и да има някой симпатии към нея не смее да ги покаже, че тя ще го изяде. Какво толкова са се запънали да стоят в тая мизерия там? Тихомир от жега ли е от какво, но му избиха пъпки по челото като на пубертет. Радо и тази се познават отвън и тя влезна да се гаджоса с него. Писали си преди предаването, новата Габи и е дружка, но нее никой не знае за другия, че влиза. Най-вероятно са се видели двете още в хотела.

# 178
А на мене ми се струва, че магнитът за хора в хола на женската къща не са щастливте ВиД+ПиК, а лакърдиите на Габи.

# 179
От доста време го наричат Жоро Игнатов Grinning  предаването е снимано лятото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт