🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 8 562
  • 196
  •   94
Отговори
# 180
# 181
Той сам си каза в един от първите епизоди, че навън много често го оприличават на Жоро Игнатов и от там тръгна.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 11:03 от FelicityB

# 182
  • В Града на липите
Да си призная, май загубих интерес и не е защото главната злодеида си тръгна. Някак си всичко се изчерпа. Новите са ми скучни, старите вече досадни. Обаче пък ще ви чета, че тук поне е забавно.
Попрехвърлях снощната серия на този водевил с чалга елементи и ми стана смешно, като видях как Фифа се хвали с колието. Тушев най-сетне си развърза кесията и реши да награди поне една от упорито окомплектованите си двойки. А и Фифко се саморекламира, че може да рисува, посъбра публика… за съжаление, не и пари. 😄
Кратун и Китара вече са част от декора и интригата им се изчерпа. Криси и Петър също, дори не се забелязват. Добавям към фикусите Наталка и Орлинчо. Ако тя не измяучи в отговор на някого, ще забравя, че въобще е там. Дори си мисля, че трябва да опита с Тишо, защото с Орлин няма да се получи нищо, много са различни.
Снощи ми дожаля за Дениз. Каквато и да е, и тя душа носи. Ясно е, че влезе вътре да чисти имидж, но Виктор като ѝ се лепна в началото, може да е решила, че нещо там ще се получи и да е таяла надежди. Само че той е твърде инфантилен и досадно критичен. Ами, типична дева Grinning да се възмущаваме от грешките на другите, а своите да сметем под килима. Няма да споменавам колко е дребнав. Иначе снощи беше прав.
(Девите да ме извинят, две от най-скъпите ми същества са деви. Обожавам ги, но понякога ми иде да ги удуша Sweat Smile)
Калоян е голяма душица. От мъжете той ми е най-поносим и читав. И търпи тая неговата повече от добрина и за да му е спокойно, отколкото че ѝ се връзва на простотиите. Над нещата е, когато не е пиян, общо взето. 😄
Радо и Тишо са ми супер неприятни. Даже на моменти ги бъркам чисто визуално и като характери. Тишо е една идея по-поносим.
Виктория ми припомни колко и защо не я понасях в предишния сезон. Никакво себеуважение, никакво достойнство, безпричинни нападки и липса на преценка. Срам ме е като жена да я гледам как се унижава.
На Блага пиянството е много неприятно. Искаше ми са да видя малко повече от нейния партньор, сори но му забравих името. Може би повече ще си паснат с новата Габриела. Когато се появи, нямаше голям избор.

# 183
Някой знае ли защо вече не качват Надкастите в страницата на БТВ?

# 184
Шерминатора дали ще ходи в надкаста?

# 185
Галена ми хареса засега, личи си че е изкусителка.
Изглежда че с Радо има шанс да стане нещо, но май по-скоро ще има нов триъгълник - между нея, Габи и Радо, което обаче се надявам да няма, а и като цяло Габи не е тип Киара да се натиска на някой на всяка цена!
Реално той си подхожда повече с Галена.
Макар че тя малко по вързкарски начин влиза - писала си е с Радо преди предаването, с Габриела са много близки приятелки отвън???

Изненадващо срещата на Йово и Филипа ми хареса, поне тук нямаше преиграване, въпреки че е ясно че навън не са заедно.
И все пак, след скандала с Виктор и двамата са ми на минуса и много трудно биха излезнали оттам.

Краси и Киара толкова кухо почнаха да се държат, че чак безинтересно за гледане.
Най-добре да се взимат и да си тръгнат по живо и здраво, така или иначе любовната триъгълна сага приключи.
Блага и тя вече ми отиде тотално на минуса, жалко, исках да я видя в малко по-приятна светлина.

Дениз я разбирам защо и се е насъбрало, от една страна адски много харесва Виктор, от друга още има съмнения че няма да и е ок с него навън, защото е видимо досадно критичен, без да види той какво прави.
Хареса ми Калоян, когато дойде при нея, да я подкрепи приятелски.
Така се прави!

Виктория...стига се унижава вече заради тоя тъпоъгълен Тишо!
Направо е много напрягащо! 😢

# 186
И аз за нея се оглеждах и видях, че и последния с Гергана не е качен.

# 187
Смятам,че Калоян не се усети на няколко пъти как Дениз му намекна да я остави сама.Той не е лош човек,добряк е,разбран,но е безинтересен,скучен,единственият път,когато надигна глас/срещу Шермин/,беше се наквасил видимо.Вчера пак бутилка разнасяше.

Радо си няма мач и веднага с подхвърляния към новата Габриела какво мисли за варианта да се разменят рози/да добутват/,тя го отряза,но пък ето,Галена ще му дава.
Блага е страшна клюкарка,не само,че разпитва,бърка се,но и прави ехидни коментарчета.Настани се на дивана с Бланкото и Виктория ,и направо си спретнаха разпит на Габриела.

# 188
Снощи епизодът беше ужасно скучен, като новите момичета, които влязоха за пълнеж две седмици преди финала. Градацията на сезона вместо възходяща става все по- низходяща. Кулминация пък изобщо не очаквам.
Единственото, което адски ме издразни снощи, та малко ме разсъни от дрямката, беше Габриела Джуката, която нахлу в стаята при тримата "готини" /четвъртата Дениз беше заета да реве в това време/, за да им държи сметка защо се цепят от колектива и какво точно обсъждат. Изключително досадно, комплексирано, агресивно същество, което не може да оцелява без голяма група зад гърба си. Ако карето "готини" се отделят, не знам тя и Блага с двамата заспали антуражи до тях за какво ще си говорят.. Може би Кратун ще стане новият хроникьор на клюкарите заедно с Киара. Тяхната компания ако не хейтят някого, нямат друга тема за разговор. Затова се дразнят на двойките, които са си самодостатъчни, защото те само с техните "половинки" биха умрели от скука.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 12:42 от Catfish

# 189
Нищо не е така както изглежда на рекламите за следващия епизод. Както се видя Дениз не плачеше заради някаква обида на Виктор, даже напротив той дойде ,за да я успокои. Вече се ядосвам на себе си, че продължавам да го гледам!

# 190
  • София
Стана ми мъчно за Дениз и съм сигурна, че искаше всички да я оставят за момент, но навлеци - много. Всеки има нужда да остане насаме, независимо какъв е и на какъв се прави. Да не говорим как докато плачеш и ти навират камерата в лицето. Липсата на лично пространство е много тежка за хора, които са живели свободно. Да не говорим, ако в къщата ми денонощно се пие и крещи.

# 191
В  ПО се загледах в синхрона на Галена и констатирах, че в лице много си мяза на Анка, но е с по-приемливи корекции. Все още не е дялнала носът и не е сложила конски ченета, черга, но има време.

# 192
Стана ми мъчно за Дениз и съм сигурна, че искаше всички да я оставят за момент, но навлеци - много. Всеки има нужда да остане насаме, независимо какъв е и на какъв се прави. Да не говорим как докато плачеш и ти навират камерата в лицето. Липсата на лично пространство е много тежка за хора, които са живели свободно. Да не говорим, ако в къщата ми денонощно се пие и крещи.

Е тя е могла да се усамоти в стаята си, не в двора. Със сигурност им избиват балансите в един момент. Аз искам да осъди Шерката да видим как ще плаща като поп.

# 193
Няма да я осъди това е ясно.

# 194
Надкастът с Шермин е качен в Тубата. Hands Raised Hands

Общи условия

Активация на акаунт