🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 666
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна
по-вредна за някой мъж, отколкото някоя труженичка.

Какво значи вредна ? Ако харесва човека до себе си и е влюбена колко вредна може да е повече от жени, които се продават ? За външност обаче казвах аз.
Слава Богу, не всички мъже си падат по проститу*ки. Особено с "предобрена" визия и личащи си от км. баш  какви са. Там оправия няма.

Габа, Дениз , Бонбоната и сие ...вечните моми ...В следващите формати пак ще са наредени вероятно.

# 781
по-вредна за някой мъж, отколкото някоя труженичка.

Какво значи вредна ? Ако харесва човека до себе си и е влюбена колко вредна може да е повече от жени, които се продават ? За външност обаче казвах аз.
Слава Богу, не всички мъже си падат по проститу*ки. Особено с "предобрена" визия и личащи си от км. баш  какви са. Там оправия няма.

Габа, Дениз , Бонбоната и сие ...вечните моми ...В следващите формати пак ще са наредени вероятно.
Трудно ми е да си представя, че човек, който откликва на всеки минимален флирт може да се влюби истински. И да се влюби, пак ще подскочи при първия поглед от някого, а е хубава жена, така че жална му майка на мъжа.

# 782
  • Варна
Не мисля, че Натали е влюбена в Орлин. По-скоро той я харесва повече, много повече.
Мисля, че сърцето и е свободно и за това се замисля..

# 783
"Вредна" дотолкова, че външността и подлъгва. Хайде да не се заблуждаваме и тя си върти дупето по разни дансинги, но да речем, че това е просто период в живота и, млада е, опитва разни неща, но това с раздвоението и вземането на решения от един поглед и една усмивка е много притеснително.
Уж е с Орлин, уж го харесва, уж е мачната, а някой и казва, че и симпатизира и юрууушшш на дилемата кой да избера.
Да, там са да намерят уж най подходящия, но не може да скачаш като пчеличка от цвят на цвят и да пиеш нектар само защото някой те е погледнал. То това си е и опасно, че не знаеш кой за какво те гледа.

# 784
  • SF
Бе, те корекции нямат, но пак не са много за харесване. Дениз всички я знаят какви ги е вършила и каква е, а Натали наистина грабва вниманието и интереса - миловидна, нежна, хубава, сладка, миличка и... ветропоказател. Не може да въртиш очи и да залиташ по всеки, който ти каже Добър ден(по вица дето една съфорумка спомена по напред).
В смисъл не трябва да ги харесваме и да ги издигаме на пиедестал само защото не са обезобразени и поддържат естествения си вид. Човека не е само визия.

Говорех за външен вид и привличане на пръв поглед на мъжкото внимание. Това ме изненадва.
Не всички знаят коя е Дениз, а и е ясно, че ако под опаковката няма и някакъв интересен пълнеж...
Но пак! Както мъжете обичат да казват "няма да ми прави мозъчна операция", "толкова е хубава, че може да си позволи да не е умна" и от сорта шеги.
Това болднатото имах предвид. Дали е ветропоказател, се разбира по късно и не от всеки. Ако стрелката се завърти и сочи към него, няма нищо против да е ветропоказател. Разбира се, не би използвал тази дума, а например "мачнахме се".
Не ги издигам на пиедестал, коментирах вкуса на момчетата вътре на база външност и поведение.
Сравни поведението на Шермин, Габи, дори на Виктория и това на Натали. Коя е по-привлекателна, без да обсъждаме дали някоя от тях знае колко км  е обиколката на Екватора и дали на км се слага точка.

# 785
Вече месец се е минало от началото на снимките сигурно и ми е странно Натали да се колебае какво чувства към Орлин,обаче и той не е особено категоричен,точно овърта насреща.
Направи ми впечатление-Натали казва нещо,той отвръща с "аз" това и онова,тя пак му казва нещо,той пак "аз" ...Ще предлага брак на негово "тайно"място,което той е избрал,за сватба практично се изказа,неговото виждане било еди си какво...
Като човек,който не искаше сватба,направих компромис ,за да е щастлив партньора ми и приех да имаме,та разбирам въпроса ѝ.
Не защитавам Натали,по мое виждане трябва да е категорична,а не който и пусне къси да провокира "объркване" у нея,но от другата страна не виждам същата категоричност ,каквато се изисква от нея.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 10:11 от Морана

# 786
Айде почна се с рекламките

# 787
  • Варна

Сравни поведението на Шермин, Габи, дори на Виктория и това на Натали. Коя е по-привлекателна, без да обсъждаме дали някоя от тях знае колко км  е обиколката на Екватора и дали на км се слага точка.

Поведението на споменатите "стари моми"е потрес, колко да са по-свястни, нямам на идея...Satisfied
Най-малкото Натали е по обрана и по-толерантна, не прави панаири и скандали. За интелект никой не говори, това е формат без изисквания за висок такъв Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 788
Защо се е стопил така Joy

# 789
Защо се е стопил така Joy
Явно е спрял добавките.

# 790
Аз съм далеч от мисълта, че Натали трябва да е категорична в каквото и да е, по-големият червен флаг ми е, че тя не беше казала и една дума за Тихомир, докато не разбра, че не я харесва и сега се чудела.

# 791
  • Street of Dreams
Още като се вихреше скандала между Виктор и Орлин и тук течаха реки от хвалебствия какво свястно и възпитано момче бил Орлин ви казах, че Натали ще го зареже веднага щом срещне малко по-голям мъжкар. А това, че Тихомир направи това усилие по много деликатен начин, си е мъжко. Орлин е добро момче, но това му е проблемът - че е момче. Той е свикнал на сигурна и защитена среда и изобщо не е адекватен в реалния свят. Всички разбрали, че Тихомир му загражда гаджето - само той не разбрал?? Ми така ще е, Орлинчо, все ще си изненадан в тоз живот.

# 792
  • SF

Поведението на споменатите "стари моми"е потрес, колко да са по-свястни, нямам на идея...Satisfied
Най-малкото Натали е по обрана и по-толерантна, не прави панаири и скандали. За интелект никой не говори, това е формат без изисквания за висок такъв Stuck Out Tongue Closed Eyes

Те не са стари моми. Вероятно и преди 5 години са били надменни, неуважителни, с лоши маниери и обноски.
Да, аз говорих само за привличане от пръв поглед, когато още не познаваш жената добре и не можеш да оцениш всички нейни качества, нито да си привлечен или отблъснат от тях.
От друга страна имаме Колебаещия се, който категорично харесва жената да е "направена".
Но като го оставим него настрана,

защото там му е мястото,

останалите момчета масово спряха поглед върху Натали и Дениз, жените без корекции или без видими корекции, както са зъбите на Шермин, устата на Габи, прекалените импланти и т.н.

# 793
Иска ми се да кажа, че още е малка, но не е до това. Първо, на 20г+ хората са достатъчно големи, че да ги жалим толкова. Второ, хора с такова поведение са си такива и толкова. Ласкаят се от вниманието, сред личните ми познати имаше жени с подобно поведение с много лоша или липсваща връзка с бащите им, както и момичета, на които никой не е обръщал внимание и са разцъфнали късно и все им беше трудно да се решат. Всичките правеха много глупости, изневеряваха, с доста егоцентрично поведение отчасти. Такива хора не са добри партньори според мен. Даже като “малка” 20 годишна странях от такива.

# 794
  • Варна

Те не са стари моми.

Ми стари моми от стари формати, които все още са свободни и на пазара от години Laughing Така ги виждам. Ама много им знаят устите беее../ въпреки, че всеки им знае морала и т н../
Да не казвам че бонбоната е около 35-36  годишна и свободна отново , Stuck Out Tongue и си е баш в таз категория.

Общи условия

Активация на акаунт