🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #11

• 66 679
  • 1 222
  •   1
Отговори
# 795
Я пробвайте вие да пиете денонощно и да имате време за мъже, ааамаха.

# 796
  • Варна
Я пробвайте вие да пиете денонощно и да имате време за мъже, ааамаха.

трудна работа, така е..

# 797
Айде почна се с рекламките

Ужас, а тази Габриела като я чуя как говори... направо ми призлява.

# 798
Вчера така ли ми се стори или докато някой в кухнята се обясняваше,Калоян май беше,на заден фон Петър и Кристина се прегръщаха /демонстративно според мен/,пуснаха се и Кристина погледна към оператора..съмнителни са ми нещо.

# 799
Гледам на запис. Тая Виктория е такава излагация. То не беше викане по Тихомир къде отивал, като тръгна с Нети на някъде, то не беше циркове, че получила паник атака. Всеки епизод все по-жалка става с опитите да привлича внимание на мъж, на когото изобщо не му пука за нея…

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 10:41 от Rimmona

# 800
  • Варна
Ама ужасни, но ако има награда май си е за Джанката и Габриела, че остават само те двойка след формата доколкото разбирам. Ако не беше влизал в разправии този кукуригу можеше да си останат до края . Явно, че се търпят един друг и се харесват.

Отслабнал изглежда по-добре, особено че не е висок.

# 801
Натали и Орлин си подхождат. Вярно е, че Тихомир е погрознял, като се вгледах снощи по-близо на телевизора. Пъпки по челото му са избили. Време е Тихомир и Виктория да си ходят. И Виктория не мога да я търпя. Много обсебващ и контролиращ човек е. Не знам дали може да се поправи това.
А Калоян беше много мило като носеше на ръце Габи Обезобразената. Явно той има наистина чувства към нея. А тя трябва накрая да се осъзнае, че такъв мъж няма да намери, като излезе от формата. И трябва да се промени и нов живот да заживее.

# 802

Главата му е като надрискана от буби.

# 803

Главата му е като надрискана от буби.

Едва ли си е избрал сам да ги има тези бенки...

# 804
Натито защо само да подочуе, че някой я харесва и се чувства длъжна да му обърне внимание. Като труженичка с потенцилни клиенти ми е, сакън да не изтърве келепира.

# 805
Новата драма не е “Колебаещият се”3, а “ Балкански Манталитет”1: Натали е свикнала на “балкан- батки”, а попадна на “ джентълмен- космополит”. Тя не говори езици, живее и работи по дискотеки в студентски град, май не е учила нещо сериозно…за съжаление е ставала свидетел на домашно насилие/т.е. търси си силен мъж закрилник- в наш вариант това е фитнес батка😉/- явно Тихомир повече отговаря на този модел. Лично мен това ме отвращава.

PS: Изключително тъп бай Красимир- това със земетресението и нелепата му реакция с касата на вратата и личното му спасение преди всички…. заслужава Оскара на глупака този 37 “ мъжага”. Мисля че той е задал въпроса за зъба.

# 806
Новата драма не е “Колебаещият се”3, а “ Балкански Манталитет”1: Натали е свикнала на “балкан- батки”, а попадна на “ джентълмен- космополит”. Тя не говори езици, живее и работи по дискотеки в студентски град, май не е учила нещо сериозно…за съжаление е ставала свидетел на домашно насилие/т.е. търси си силен мъж закрилник- в наш вариант това е фитнес батка😉/- явно Тихомир повече отговаря на този модел. Лично мен това ме отвращава.

PS: Изключително тъп бай Красимир- това със земетресението и нелепата му реакция с касата на вратата и личното му спасение преди всички…. заслужава Оскара на глупака този 37 “ мъжага”. Мисля че той е задал въпроса за зъба.

Изключително прост бай Красун. Както се пеев в песента за него: "Скъп съм на часовници, тъп съм на галоши".
Убийте ме, но този примат не може да ръководи какъвто и да е бизнес. Той е само параван.

# 807
Натито е от типа "гледа надолу и мисли за голо". Ма тя объркана, уплашена, наранена, се разхожда гола с мрежа отгоре си, а уж обвързана. Наистина е по кофти и от "известните". Точно този тип жени развалят семейства и връзки.

# 808
  • SF

Е, сега... Той не е Гражданска отбрана или парамедик, за да ги спасява. Застана под касата и повика всички да го направят, а те бяха на 2 метра от него. Не са били затрупани, за да ги вади с голи ръце.
Ако трябва да влизаме в детайли, по-добре да бяха избягали далече от постройката и евентуални падащи предмети, но в екстремна ситуация, хората нямат време за преценки.
Не го защитавам, не го харесвам, просто в случая няма как да го обвиняваме, че пръв е застанал под касата. Все някой щеше да е пръв. Ако някой от останалите страда, а той гледа от вратата, вече е друго. Но всичко свърши за секунди и са в безопасност. Не е имало нужда от намесата на Колебаещия се или пък друг участник да помага.

Виктория само остана с надеждите за лично отношение към паник атаките, но го получи от онзи, на когото най-силно е крещяла и обвинявала - Йовица.
Според мене Йовица и Виктория биха си подхождали. И двамата имат качеството да се впиват и да задушават партньора си.
При Йовица мисля, че това е естествено желание да си вечно до този, в когото си влюбен и обсесията трае докато е влюбен. При Виктория е страх да не остане сама и чувството на силна привързаност и захватът са по-продължителни. Дори, когато вече не харесва партньора си и чувството на първи трепети и желание е отминало, вкопчването продължава заради страха, че отново ще бъде сама.

# 809
  • Варна
За да развали една жена семейство, то това семейство го пиши  заминало, още преди съблазнителката.
А мъже със слаби ангели ако става дума, да има такива. Но пък ние си избираме с какви мъже да бъдем, нали така...Wink

Общи условия

Активация на акаунт