BIG BROTHER 7 - тема 9 (Между два сезона)

• 15 217
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Така е, Лили, Валентин само спечели от това, че изяде хлебарката. Но той смята, че продукцията му е дала най-гадното нещо за ядене и е прав. Даде за пример и това, че позволина Михаела да прочете негативните коментари за него напълно безплатно.

# 121
  • Варна
Така е, Лили, Валентин само спечели от това, че изяде хлебарката. Но той смята, че продукцията му е дала най-гадното нещо за ядене и е прав. Даде за пример и това, че позволина Михаела да прочете негативните коментари за него напълно безплатно.
Може да си е спечелил и някоя болест или паразит.
Това е гавра хора, как ще го карат да яде точно хлебарка??? Сигурно са очаквали да откаже.
Според мен не е знаел рисковете да изядеш хлебарка, затова я е изял.

# 122
  • Варна
Аз абсолютно не очаквах да я изяде.
Не мисля ,че някой друг щеше да успее.Не мисля,че дори би пробвал.
Това беше просто ужасно.Мърдаща,огромна,даже издаваща звуци хлебарка.Дори сега ми се повдига,като се сетя Mask Бррр,настръхнах !
Не мисля,че от продукцията са очаквали Валентин да я изяде.
Това очевадно беше опит да го злепоставят.Този път определено не се получи.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 20:17 от gali-presi

# 123
1000% въпросната хлебарка не пренася болести - от продукцията не са толкова тъпи, че да му дадат някоя, намерена в канала в кухнята. От някоя лаборатория е, тествана за всичко. Което не го прави по-малко гнусно, де. Аз не бих могла да я изям… Бррр.

Това с прочитането на негативните коментари за него в ефир също му донесе позитиви. Винаги, като ББ третира някой по различен начин, въпросният печели повече, отколкото губи.

# 124
Тоя още ли продължава с прозренията? Биг брадър не било честно, леле явно наистина е гений.

# 125
  • Варна
1000% въпросната хлебарка не пренася болести - от продукцията не са толкова тъпи, че да му дадат някоя, намерена в канала в кухнята. От някоя лаборатория е, тествана за всичко. Което не го прави по-малко гнусно, де. Аз не бих могла да я изям… Бррр.
Гаранция - Франция. Trollface

# 126
Той попита дали няма опасност да пренася болести, ББ го увери, че няма и той тогава я изяде. Не знам колко е повярвал, нито пък колко е било вярно...

# 127
Големите позитиви... ББ направи всичко възможно да настрои публиката срещу него, за да не е толкова съмнително, когато обяви Давид за победител, но то си беше.

# 128
За мен беше изненадващо при всички коментари тук, че Давид е водил през цялото време.

# 129
И при всички анкети на други места, тук понякога се получава една капсула и мненията се различават с тези на други места, но видях само една анкета в Инстаграм страница, в която водеще Давид.

Според мен очакваха, че Котов няма да изяде хлебарката и това щеше да е излагащото за него. Другото, което си мисля, е, че наистина смятаха да редуцират голямата награда, но отзивите на публиката ги отказаха. По толкова много неща си личи редакторската немощ - те дори за Иван не бяха сигурни какво да правят и го държаха 3 дни в изолатора.

# 130
.... По толкова много неща си личи редакторската немощ - те дори за Иван не бяха сигурни какво да правят  ...
Абсолютно съгласна.
И наистина най-много си пролича при Иван и отношението към агресията му, чакаха да стане мазало и пак не реагираха адекватно.

# 131
  • IC 1101,Abell 2029
И при всички анкети на други места, тук понякога се получава една капсула и мненията се различават с тези на други места, но видях само една анкета в Инстаграм страница, в която водеще Давид.

Според мен очакваха, че Котов няма да изяде хлебарката и това щеше да е излагащото за него. Другото, което си мисля, е, че наистина смятаха да редуцират голямата награда, но отзивите на публиката ги отказаха. По толкова много неща си личи редакторската немощ - те дори за Иван не бяха сигурни какво да правят и го държаха 3 дни в изолатора.
Аз бях напълно убеден че Давид ще бъде победител в този сезон.Той просто бе перфектният образ,за който масовият зрител би гласувал да спечели.Много беше лесно да се познае и класирането във финалната четворка.Определено имаше насочване на вота в ущърб на Котов от продукцията.Това най-ясно си пролича,когато Михаела безплатно прочете негативните коментари за него.Не съм и очаквал че ще му се размине,заради неуважителното му поведение към Биг Брадър когато беше негов галеник.Мисля че е изключено да се редуцира голямата награда.Предполагам на всеки в договора му пише че се състезава за 100 бона.Ако имаше някакви варианти за намаляването на тази сума,те би трябвало да бъдат застъпени в договора.А Иван не беше в изолатора 3 дни,а 1 ден.Номинациите бяха в четвъртък,дейли епизода с "мелето" беше в петък,после го изолираха и в събота беше лайфа когато той напусна.Много добре си знаеха какво да правят с Иван.Той беше казал "Аз не съм сигурен че хората които тук са ме вкарали знаят колко съм откачен".Е,добре знаят точно колко е откачен,щом не посегна на Стоянов,въпреки че напълно имаше възможност за това.

# 132
Номинациите излъчваха в четвъртък, но май са в сряда. Затова предполагам, че Иван е постоял в изолатора повече от ден.

# 133
  • SF
Не стана голямо мазало. Иван се изнерви до краен предел като всеки път, но не се стигна до бой, чупене или нещо по-различно от обичайните му крясъци и истерии.
Иван си има проблемите с гнева и неспособността да се владее. Опасен е за обществото. Избухва от нищото. Държали са го в изолатор, за да се укроти и да реши дали може да се върне в Къщата.

# 134
Стефан Паранормалния изкоментира, че Иван е бил настанен в изолатора в сряда вечерта, а излезе в събота малко преди лайфа. Така че 2 дни и половина, почти 3. Номинациите се излъчват в четвъртък, но се снимат в сряда - малко след тях е станало.

Общи условия

Активация на акаунт