Черен петък 2025 - тема 2

• 80 128
  • 940
  •   1
Отговори
# 255
# 256
# 257
Кой модел си поръчахте? Следя ги, но нищо не разбирам от мощност и за ламинат каква точно трябва да бъде.
Преди малко поръчах Jimmy от ЕМаг.
На цена по-добра от сайта. Проверявайте, преди поръчка.

# 258
И аз съм разочарована от ЗР. Преди какви намаления правеха сега и те го обърнаха на тарикатлък. Все пак си поръчах няколко неща, но като цяло слаба работа.
Чанти Вера също имат намаление. При тях винаги е символично, но пак е нещо. Дебнех си една чанта и най-накрая си я поръчах.
Пирин хил също имат 15 процента намаление. Повечето ни чорапи са оттам и сме доволни.

Може ли линк на чанти Вера? Благодаря.

# 259
# 260
От Рибката купувам конкретни продукти, а не тези с най-добра отстъпка. Миналата седмица пуснаха Lakme  с 35%, сега е същото,  докупих нещата, които тогава не бяха намалени.

# 261
T tifani_81,
Прахосмукачка против акари JIMMY BX7 Pro,
поръчах за 229 лв.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 09:07 от Ellinor*

# 262
Отчетох се снощи в 12 и 2 минути с вертикална прахосмукачка honiture

Може ли да споделите кой модел? Търся вертикална прахосмукачка с добро съотношение цена-качество за подарък Simple Smile

# 263
Какви пък са тези прахосмукачки сега? Smiley За първи път ги чувам. Не знам за вас, но аз се губя сред толкова голям избор. Не само за прахосмукачки, а за всичко. Човек трябва да се подготви като за дипломна защита преди да купи Sob Имам едно АЕГ, което според един сайт е с добра оценка, а според мен дърпа много слабо. Харесах си Шарк, обаче много тежък, а искам нещо по-леко. И накрая пак ще си остана с АЕГ-то

# 264
# 265
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
И аз съм разочарована от ЗР. Преди какви намаления правеха сега и те го обърнаха на тарикатлък. Все пак си поръчах няколко неща, но като цяло слаба работа.
Чанти Вера също имат намаление. При тях винаги е символично, но пак е нещо. Дебнех си една чанта и най-накрая си я поръчах.
Пирин хил също имат 15 процента намаление. Повечето ни чорапи са оттам и сме доволни.

Може ли линк на чанти Вера? Благодаря.
Линк не мога да постна от телефона, слагам ви снимка на сайта.

# 266
# 267

Взех тази..отговаря на бюджета ми ..за качество ще разбера като я пробвам ..в момента съм с безкабелна на финлукс батерията и издиша поне от 6 месеца и е за смяна ...

Отчетох се снощи в 12 и 2 минути с вертикална прахосмукачка honiture

Може ли да споделите кой модел? Търся вертикална прахосмукачка с добро съотношение цена-качество за подарък Simple Smile

# 268
# 269
Модела, който харесах е с четири колелца
Мисля да го поръчам.
За подарък е.

Имя от днес ЧП и в Тенденз

На джими взех аз прахосмукачка за акари. Добре се държи.

Общи условия

Активация на акаунт