Черен петък 2025 - тема 2

• 80 116
  • 940
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Много са добри лидълските таблетки за съдомиална. Аз също ги чупя на 2, но миалната ми е малко по-малка, 9 комплекта. Повечето скъпи капсули/таблетки ми оставят химична миризма по съдовете, което не ми харесва.

# 541
Тук има добри намаления на арабски парфюми за черен петък Arabicscents.bg
Комбо промоции и дори отливки.

# 542
И аз ползвам таблетки на Лидл. Доволна съм, вече не вземам Финиш.

# 543
И аз чух ме са хубави на Lidl,  взех, но на касата ги забравих....🤭 сега поръчах от Емаг, Фиъри мисля, а преди това пак от там Финиш. Сега ще взема и от Лидл Simple Smile

# 544
  • ново
И на мен Феъри ми оставят гадна натрапчива миризма по съдовете, особено по силиконовите шпатули и съдове.

# 545
Много са добри лидълските таблетки за съдомиална. Аз също ги чупя на 2, но миалната ми е малко по-малка, 9 комплекта. Повечето скъпи капсули/таблетки ми оставят химична миризма по съдовете, което не ми харесва.

Може ли да кажете каква е съдомиялната и да дадете отзиви, защото поради липса на място ние търсим малка. Благодаря!

# 546
Откакто ползвам лидълските от втората снимка, други не съм вземала. Феъри само веднъж и до там, много са силни и чиниите ми бяха гадни на мирис и скърцаха при допир.

# 547
В бершка може да подготвите количката си , с до -50 % е на избрани артикули

# 548
Аз понеже мия на кратка програма мн харесвам на дм с гел и прах които са

Също и тези много харесвам

Залагам вече на по големи пакети че си вървят ..

# 549
На Метро има пакте 150 бр. на Финиш, мисля че са най-изгодни откъм цена.

# 550
Вече не ползвам таблетки за съдомиялната, с течен гел слагам колкото пожелая, всичко се разтваря.

# 551
  • София
Откъде ще е най-удачно покупка на дрон?
В Амазон цените разбира се са по-добри, но и тук в Емаг и озон има попадения.
Вчера платих някакъв мембършип към Амазон - Prime се казва и след това ми блокираха картата от банката.

# 552
  • София
Откъде ще е най-удачно покупка на дрон?
В Амазон цените разбира се са по-добри, но и тук в Емаг и озон има попадения.
Вчера платих някакъв мембършип към Амазон - Prime се казва и след това ми блокираха картата от банката.

С Prime-а много внимавайте!
Преди години го бях активирала поради незнание и всеки месец теглеха автоматично 17 или 19 евро от картата на мъжа ми /неговата ползвах Grinning /. Докато се усетим какво става минаха 5-6 месеца.

# 553
Ако не се ползва Прайм през този период връщат парите, които са изтеглили.

# 554
  • София
Ами те явно няма да могат да дърпат повече, защото е блокирана картата. Сумата беше 2.28лв

Общи условия

Активация на акаунт