Черен петък 2025 - тема 2

• 80 110
  • 940
  •   1
Отговори
# 555
На мен Fairy ми надраха чашите. Сега се чудя на ДМ или на Лидл да купя.

# 556
Вкъщи ползваме тези от втората снимка. Доволна съм. Таблетката я режа на 3 части.

Аз също съм с малка миялна, но не съм се замисляла да режа таблетката. Как я режете, не се ли разтича/разсипва съдържанието вътре?

# 557

С гел нямам поражения по чашите.

# 558
RebelHeart - от изброените магазини най-добре е амазон -реагират винаги. а относно споменатите магазини това, че вие не сте се опарили има цели теми с подробно описание на случаите в калдата, редит ...

# 559

А къде се поставя гелът?

# 560
Някъде засичали ли сте  намаление на чанти/раници Anekke?

# 561
Anekke има в Комсед, а те са обявили -25% Black Weekend от 22.00 часа днес на сайта.

# 562
Вкъщи ползваме тези от втората снимка. Доволна съм. Таблетката я режа на 3 части.

Аз също съм с малка миялна, но не съм се замисляла да режа таблетката. Как я режете, не се ли разтича/разсипва съдържанието вътре?

Каква е Вашата миялна?

# 563
  • София
Скрит текст:
Откъде ще е най-удачно покупка на дрон?
В Амазон цените разбира се са по-добри, но и тук в Емаг и озон има попадения.
Вчера платих някакъв мембършип към Амазон - Prime се казва и след това ми блокираха картата от банката.
С Prime-а много внимавайте!
Преди години го бях активирала поради незнание и всеки месец теглеха автоматично 17 или 19 евро от картата на мъжа ми /неговата ползвах Grinning /. Докато се усетим какво става минаха 5-6 месеца.
Peace
И аз преди години имах същият проблем - ползвах Prime и без да разбера или по невнимание, съм активирала абонамента. По същият начин - от картата бяха изтеглили няколко вноски.
Деактивирането е много по-трудно, отколкото активирането и е желателно, ако е ползван, да си проверите настройките. На мен, никакви пари не ми върнаха ... та безплатната/-те ми доставки ( в месеца, който го ползвах) излязоха платени.

# 564

Каква е Вашата миялна?

Хм, а де! Довечера ще проверя, отдавна я взимахме и просто съм забравила...

# 565

А къде се поставя гелът?

На мястото за таблетки. То няма къде другаде да се сложи.

# 566
  • София
Скрит текст:
Откъде ще е най-удачно покупка на дрон?
В Амазон цените разбира се са по-добри, но и тук в Емаг и озон има попадения.
Вчера платих някакъв мембършип към Амазон - Prime се казва и след това ми блокираха картата от банката.
С Prime-а много внимавайте!
Преди години го бях активирала поради незнание и всеки месец теглеха автоматично 17 или 19 евро от картата на мъжа ми /неговата ползвах Grinning /. Докато се усетим какво става минаха 5-6 месеца.
Peace
И аз преди години имах същият проблем - ползвах Prime и без да разбера или по невнимание, съм активирала абонамента. По същият начин - от картата бяха изтеглили няколко вноски.
Деактивирането е много по-трудно, отколкото активирането и е желателно, ако е ползван, да си проверите настройките. На мен, никакви пари не ми върнаха ... та безплатната/-те ми доставки ( в месеца, който го ползвах) излязоха платени.

Абсолютно съм съгласна! В чудо се видях, докато го деактивирам. И на мен не ми върнаха нищо.
Добре че вече поръчки над 49 Евро са с безплатна доставка от немския Амазон.

# 567
Чак пък в чудо, просто един мейл. Никога не са били нелоялни амазон.
Аз повече се учудвам на прайм за 2,28 .
Тестовия е гратис, след него обикновено дават още една седмица на 0,99 евро, и после е към 7-8.

# 568
  • Пловдив
При мен капсулите на Finish не се разтварят. Остават си в контейнерчето - не мога да разбера каква е причината.
От известно време ползвам гел и нямам никакви проблеми.

И на мен ми е интересно как режете таблетките на две. Ако са изцяло сухи, става, но ако има гел посредата не ми е ясно.

# 569
  • София
Чак пък в чудо, просто един мейл. Никога не са били нелоялни амазон.
Аз повече се учудвам на прайм за 2,28 .
Тестовия е гратис, след него обикновено дават още една седмица на 0,99 евро, и после е към 7-8.

Общи условия

Активация на акаунт