Черен петък 2025 - тема 2

• 80 263
  • 940
  •   1
Отговори
# 525
Happy Mijjj задължително от амазон. тук дано не го гледате цена от сайта на пазарувай. там има няколко сайта с един собственик - по форумите се говори, че внася телефона без мито и//или ддс. После за гаранция.... ще гоните дивото. ( има и качествени сайтове в пазарувай). просто напишете кой е бг сайта ( smartfon.bg ,buybest,allgsm и expresslink  - бягайте).
за 1000 лева можете и не само това. има доста възможности. кажете на какво държите от телефона -камера, батерия, големина на дисплея...
п.п. опитах се да ви пиша на лично, но сте забранили

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 16:10 от pirin2019

# 526
smartfon.bg
от близо 8 год. само от там си взимаме телефоните, фирмата все още съществува
за другите сайтове не знам

# 527
  • София
Happy Mijjj задължително от амазон.....
Безполезни са тези крайности. Колко да е задължително?! Коректни търговци има и извън Амазон 🙃

# 528
  • София
Happy Mijjj задължително от амазон. тук дано не го гледате цена от сайта на пазарувай. там има няколко сайта с един собственик - по форумите се говори, че внася телефона без мито и//или ддс. После за гаранция.... ще гоните дивото. ( има и качествени сайтове в пазарувай). просто напишете кой е бг сайта ( smartfon.bg ,buybest,allgsm и expresslink  - бягайте).
за 1000 лева можете и не само това. има доста възможности. кажете на какво държите от телефона -камера, батерия, големина на дисплея...
п.п. опитах се да ви пиша на лично, но сте забранили

Здравейте,

сайтът е https://www.timobile.bg 
Имате ли отзиви за него?
Аз му предлагах други варианти и модели, но той си е харесал този конкретно.

# 529
Комсед отново пускат 25 % намаление от 27-30 ноември. Ако някой не е купил подаръци за децата Laughing

# 530
И аз препоръчвам Амазон. Преди време подарих ваучер за изживяване и хоп, сайта изчезна - няма свързване. КЗП заметоха всичко под килима, а господина собственик си открива нови фирми и ни лук ял, ни лук мирисал.

# 531
  • София
За любителите на пътешествия с влак из Европа, започна традиционното BF намаление на цените на Интеррейл пасове :

https://www.interrail.eu/en/interrail-passes/global-pass

# 532
  • София
В ХМ днес има -25% на връхни дрехи, костюми и рокли . Всеки ден пускат 25% намаление на отделна категория ... чудя се в петък дали ще  е 25% на всичко или ще има по големи намаления. Естествено част от нещата вече ще са се изчерпали.
Миналата година беше 20% на всичко в петъка. По-изгодно е да се пазарува по дни.

# 533
В ХМ днес има -25% на връхни дрехи, костюми и рокли . Всеки ден пускат 25% намаление на отделна категория ... чудя се в петък дали ще  е 25% на всичко или ще има по големи намаления. Естествено част от нещата вече ще са се изчерпали.
Миналата година беше 20% на всичко в петъка. По-изгодно е да се пазарува по дни.
И моите спомени са, че най-изгодно е по дни. Имаха и cyber Monday където мисля че имаха по-големи отстъпки но на определени неща.

# 534
Момичета да са ви попадали изгодни таблетки за съдомиялна?

# 535
  • София

# 536
Има ли магазини за компютърна техника, на които да предстои Черен петък тази седмица?

# 537

Не съм ги ползвала? Доволни ли сте от тях?

# 538
Вкъщи ползваме тези от втората снимка. Доволна съм. Таблетката я режа на 3 части.

# 539
Има ли намаления във физическите магазини на Reserved и ако какво? Стори ми се да има,  но бързах и не можах да вляза.

Общи условия

Активация на акаунт