Черен петък 2025 - тема 2

• 80 302
  • 940
  •   1
Отговори
# 510
  • There I was on a July morning
Момичета , да ви питам някой поръчвал ли си е козметика и по точно шампоани, масла и тн, от озон? Тъй като комплекта за коса от който имам нужда там е най евтин, дали са оригинални? Никога не съм поръчвала от там
Поръчвала съм парфюм и беше оригинален.

# 511
Здравейте!
Някой има ли информация дали Пандора ще имат някакви намаления скоро?

# 512
  • Пловдив
Някой знае ли дали задължително преди поръчка трябва да си вкарам кредитната карта в профила в Amazon.de?
Изтекла ми е старата карта и трябва да въведа нова, но дали е необходимо да ми стои въведена постоянно, или мога да я напиша при самото плащане?

# 513
Може при плащането.

# 514
Намаление на дубайски парфюми някъде?...Или викате те са достъчно бюджетни,на къде повече?😀

# 515
Здравейте!
Някой има ли информация дали Пандора ще имат някакви намаления скоро?

В момета в Silver Court има 3 за 2. Последните 2 години това е и офертата на сайта и във физическите магазини на Пандора на официалната дата на ЧП.

# 516
  • София
Намаление на дубайски парфюми някъде?...Или викате те са достъчно бюджетни,на къде повече?😀

В мейкъп Lattafa са на смешни цени.
https://makeup.bg/brand/1330402/

# 517
В ХМ днес има -25% на връхни дрехи, костюми и рокли . Всеки ден пускат 25% намаление на отделна категория ... чудя се в петък дали ще  е 25% на всичко или ще има по големи намаления. Естествено част от нещата вече ще са се изчерпали.

# 518

В новия магазин в София, XO park, старото Джъмбо Плаза

# 519
Здравейте, дали в Джи Пойнт правят някви намаления и отстъпки?

# 520
Благодаря на отговорилите за озон, някой помни ли в зара какво намаление са пускали миналата година, колко процента и на всички продукти или на избрани?

# 521
  • София
Искам да зарадвам съпруга си с Xiaomi 14T Pro 512 GB.
В немския амазон в момента е 532 Евро (намаление с 9%) и се чудя дали да изчакам до петък с надеждата да го намалят по-чувствително или да поръчам от бг сайт за 1019лв.
Какво бихте ме посъветвали?

# 522
Благодаря на отговорилите за озон, някой помни ли в зара какво намаление са пускали миналата година, колко процента и на всички продукти или на избрани?

Със сигурност миналата година беше на определени продукти. Следях плюшени комплекти. Исках да взема за мен и за моя приятелка. Така и не ги намалиха нито на черен петък, нито на 25 декември, когато уж всичко намалят. Поръчах ги на редовни цени. После, когато се изчерпаха повечето размери, ги пуснаха на промоция. Иначе си имаше голям избор на намалени артикули (не като в Юск 😂 ). Просто се бях настроила конкретно за тези комплекти.

Вчера си взех част от поръчката от Фешън дейс. Дънките, които харесах, са огромни и ги връщам. Много ме е яд! Поне изгодно взех блузи на младежа вкъщи.

# 523
Здравейте, дали в Джи Пойнт правят някви намаления и отстъпки?
Ако е за лазарна епилация, преди при  регистрация имаше безплатна зона, но не помня точно. Вижте на сайта им

# 524
  • Бургас
Днес ми беше излязла някъде реклама, че имат оферти за черен петък, но не загледах подробности, че ползвам друго студио принципно.

Благодаря на всички, включили се за Златна рибка. Звъннах директно в магазина, където чакам поръчката си и всичко беше ОК - чакаха доставка на липсващи продукти и днес вече имам известие във Вайбър, че мога да отида да си я взема Hug

Остана ми само да издиря хубави оферти за геймърска мишка и за кожен мъжки/тийнски портфейл и приключвам с поръчките (засега) Joy

Общи условия

Активация на акаунт