Черен петък 2025 - тема 2

• 80 306
  • 940
  •   1
Отговори
# 495
Мъжа ми си взе от Peek&Cloppenburg тениски на Том Тейлър и там имаха 30% отстъпка. Някои даже излезнаха по 20-тина лв. Но не във всеки магазин има марката май. Вижте в мол Парадайз.

# 496
Знае ли се до кога са намалените цени за ЧП в немския Амазон ?
До 1 декември.
Те с какво доставят?

# 497
Някой може ли да препоръча раница, подходяща за ръчен багаж, на сносна цена?

Немският Амазон са ми пращали и с Еконт, и с Express One. Първите доставиха до врата, вторите ми загубиха някъде пратката.

# 498
Аз ползвам най-обикновена раница тип ученическа. Моята е на Nike в момента, иначе съм ползвала и разни имненни и безименни марки. Не е толкова специфична раницата за ръчен багаж стига да не е някоя грамадна - тип туристическа.

# 499
Аз съм с раница за лаптоп на Targus и ми беше супер удобна, събираше страшно много багаж, но се отпуснаха презрамките и е за смяна. По-широка беше, но все пак се побираше в клетката за ръчен багаж. Гледах в Амазон, но дъно от 15-16 см ми се струва тясно като че ли.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 21:34 от Дидичка

# 500
  • София
Знае ли се до кога са намалените цени за ЧП в немския Амазон ?
До 1 декември.
Те с какво доставят?
Досега съм си получавала пратките с Еконт.

# 501
Знаете ли в магазините на Том Тейлър кога ще е намалението? Предишните години е преди черен петък .
Имаше намаление 35% на всички продукти за членове предната седмица от петък до неделя. В магазина споменаха, че тази седмица ще е черния петък с 30% отстъпка.

# 502
  • София
Някой има ли представа Lush дали правят черен петък?

# 503
На 19 поръчах от Гален, утре пратката ще е в офис на Спиди.

# 504
  • Mostly in my mind
Някой може ли да препоръча раница, подходяща за ръчен багаж, на сносна цена?

Немският Амазон са ми пращали и с Еконт, и с Express One. Първите доставиха до врата, вторите ми загубиха някъде пратката.
Ние сме с тези https://www.decathlon.bg/p/324098-649022-sporten-sak-essential-20-l.html

# 505
И при мен много бързо дойдоха Рибката и Дъглас .От както открих тези стик сенки за очи на Николета се родих. Гримирам се за 5минути,  често нямам време да вадя четки , сенки. Скоро пак имаха 40%. Спиралата и моливите са супер.  Ползвам всичко . Нали се сещате, че не ги прави тя, проверявала съм съставки, изчистени са.

# 506
Поръчах в петък от рибката и нямах все още потвърждение, но след кано им писах вчера ми отговориха много бързо, че пратката вече е в магазина и мога да я взема. Така че съветвам да ги подсетите, ако ви бавят

# 507
Момичета , да ви питам някой поръчвал ли си е козметика и по точно шампоани, масла и тн, от озон? Тъй като комплекта за коса от който имам нужда там е най евтин, дали са оригинални? Никога не съм поръчвала от там

# 508
Оригинални са.

# 509
  • София
Търся слушалки за превод в реално време. Да могат да правят превод без Интернет. Какво можете да ми предложите?
да не би да бъркате темата?

Общи условия

Активация на акаунт