Менопауза и лихен склерозис – съвременен подход в лечението с лазер Fotonа

• 3 142
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
В менопауза съм.
Мъчат ме всички нейни симптоми за съжаление. Горещи вълни, сухота на влагалището, рядко неволно изпускане при кихане или напън, високо кръвно.
Много ще се радвам, ако мога да изпробвам терапията с Fotona.

# 16
  • София
Споделете какво ви измъчва най-много по време на менопаузата и по какъв начин се отразява на ежедневието ви. -Горещи вълни, тревожност, нервност, напълняване, сухота, лека инконтиненция.

Знаехте ли, че има такива модерни, нехормонални методи за облекчаване на симптомите? - чела съм тук за този метод

# 17
  • София
Най-много ме измъчва това, че вече не зная кое е нормално и кое не. В една или друга степен се появяват всички симптоми на менопаузата, измъчват ме, но аз трябва да се правя, че всичко е наред…
Не знаех за нехормоналните методи и бих опитала.

# 18
  • I want it all and I want it now.
Не знаех за този метод, сега научавам от вас.
Чувала съм ,че е доста неприятен период с горещи вълни.

# 19
  • София
Вече съм в менопауза и всечко е налице - сухота и парене, рядко испускане на урина при кихане, кашряне, смях.
Чувала съм за подобни методи, но никога не съм пробвала.

# 20
Споделете какво ви измъчва най-много по време на менопаузата и по какъв начин се отразява на ежедневието ви.
В менопауза съм. Установиха ми ИР и Хашимото. Имам проблеми в интимната област - сухота, болка при полов акт и от там нежелание за интимни контакти с ММ. Не знам каква е причината - дали менопаузата или някое от другите две, но е много гадно.

Знаехте ли, че има такива модерни, нехормонални методи за облекчаване на симптомите?
Не знаех. И много искам да пробвам. Даже задължително трябва да пробвам.

# 21
В менопауза съм. Имам неволни изпускания при определени обстоятелства, независещи от мен и ми създава дискомфорт. Бих опитала терапия.

# 22
  • София
И аз изпитвам дискомфорт от сухотата, повече килограми, нервност.
Чела съм за тези процедури и бих опитала.

# 23
Не знаех за лазера,който се прилага при менопауза ,при сухота на влагалището.Бих се възползвала с радост.В резултат на сухотата изпитмам сърбеж и дискомфорт почти ежедневно.Ще се радвам много да спечеля такав процедура,защото не мога да си я позволя финансово.

# 24
Предстои ми менопауза, скоро навършвам 44😊 Не знаех за тези методи, но се радвам, че получих този информация, защото може да ми се наложи да опитам...

# 25
Споделете какво ви измъчва най-много по време на менопаузата и по какъв начин се отразява на ежедневието ви.
В менопауза съм.  Голяяяма сухота / като в пустиня/ и никакво желание за интимни контакти.
Знаехте ли, че има такива модерни, нехормонални методи за облекчаване на симптомите?
Не, но съм решила да пробвам.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 09:17 от v_marinova

# 26
  • София
💬Споделете какво ви измъчва най-много по време на менопаузата и по какъв начин се отразява на ежедневието ви. Знаехте ли, че има такива модерни, нехормонални методи за облекчаване на симптомите?
💬 За съжаление съм в перименопауза, вече почват неприятни усещания и почвам да се интересувам.
Не знаех за лазера, който се прилага при менопауза, при сухота на влагалището.

# 27
в перименопауза съм. имам всичките тези симптоми. Бих се възползвала от такава процедура

# 28
В менопауза съм и имам горещи вълни, сухота, разни странни проявления.
Знам, че има такива процедури с лазер, предлагали са ми преди и бих пробвала.

# 29
В менопауза съм и аз. Топли вълни и безсъние.

Не, знаех за този нехормонален метод. Бих пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт