Менопауза и лихен склерозис – съвременен подход в лечението с лазер Fotonа

• 3 114
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
💬Споделете какво ви измъчва най-много по време на менопаузата и по какъв начин се отразява на ежедневието ви. Знаехте ли, че има такива модерни, нехормонални методи за облекчаване на симптомите?

Аз съм в перименопауза от 3г.
Освен споменатият проблем, за който не знаех, че има подобни методи за лечение, ме тормозят и горещите вълни, събуждането по няколко пъти нощем..

# 31
Споделете какво ви измъчва най-много по време на менопаузата и по какъв начин се отразява на ежедневието ви.

Влагалищна сухота и болка при сексуален акт.

Знаехте ли, че има такива модерни, нехормонални методи за облекчаване на симптомите?

Не знаех.

# 32
Измъчва ме дискомфорт във влагалището, имам пролапс, понякога инконтиненция. Сега се запознах с този метод, звучи много обещаващо.

# 33

Изтеглен е потребителят, който печели безплатна лазерна процедура с Fotona.

Честито на: delia

📩 Очакваме delia да се свърже с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 05.12.2025 г. и да посочи, че е победител в играта на Global Aesthetics, както и да предостави следните координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  телефон за връзка

*Процедурата се извършва само след преглед и консултация с гинеколог, потвърдил наличие на симптоми, изискващи такава терапия. Представител на Global Aesthetics ще се свърже с победителя с цел уточняване на детайли, свързани с процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт