Коледни календари - тема 5

• 2 054
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
В Лили стоят снимки на старите изчерпани календари на Нивеа на смешни цени (30 лв или нещо такова), колкото да дразнят.

# 16
  • София
Дойде и моя календар "зелен" от Озон.
Тони Попова е качила видео с отварянето му , ако на някой му е интересно.

Пс. Ще пиша до озон със запитване за грамажите.

# 17
Видеото като гледам е за новия календар с въртележката.

# 18
Този най-вероятно е същият, но са им свършили кутиите със съответния дизайн.

# 19
Така е наистина, а и го намерих в сайта на Смарт Органик. Имам този с въртележката и мога да снимам съдържанието ако на някой му е интересно.

# 20
  • София
Само "ръкава" отгоре е различен. Единя е за Смарт Органиг, другия ръкав е с логото на ЗЕЛЕН , вътре кутийките и съдържанието са идентични. Мога да снимам това с поточната линия и да ги сравним.

# 21
В Озон , при пълно описание на продукта е изредено съдържанието на календара . Там е допусната явно грешка за кремовете и са вписани по 0.250 гр.  Но по-надолу ясно е упоменато , че теглото на календара е 0.350 кг.
предвид размера на календара беше ясно , че няма къде да вместят в кутийките 250 грамови  бурканчета .

# 22
Така е, но аз не знаех дали е същият календар, когато го поръчах (по размер - не ги бях разгледала подробно) и изрично попитах за тези бурканчета, преди да го поръчам. Мислех, че ще проверят по някакъв начин - знам, че е голям склад, но сигурно си имат начини?
Вместо това отговорът беше, че щом пише така, значи е така.

Вече е все едно, просто обслужването можеше да е по-добро.

# 23
Оплачете се за невярна информация. Може да си поискате и компенсация.

# 24
  • София
Реално са 3 бурканчета по 100гр , всичко останало е невъзможно общо да е 0.50гр + опаковка.. та и общите 350гр са объркани.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 13:39 от paranoir

# 25
Вчера към обед им писах, че е объркано - като гледам, не се впечатляват, защото още не е поправено.

Вижте този колко е красив (към 300 долара за шоколадови бонбони) - кутията е макет на магазин и има 3д и поп ъп картинки: https://charbonnelchocolates.com/product/the-bond-street-1875-advent-calendar

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 16:52 от pppqqq

# 26
  • Mediterraneo
Аз все още съм без календар, успявам да устоя на големи изкушения. kiehl's имат в момента 35% на всичко, календарът излиза на 85 евро някъде. Миналата година го взех за малко над 90.
Ив Роше също са го намалили, имам и 7 евро допълнителна отстъпка и би излязъл на около 45 евро. Но съм категорична, че не им искам малките разфасовки душ гелчета и шампоанчета, останалите им продукти ги купувам при други промоции.
Ланком стигнаха до 35% намаление, но календарът е изчерпан. Но и както вече казах, много от продуктите им ползвам, сдобила съм се със супер много от тях при поръчки като подаръци.
И като стана дума, че някои се оглеждат за разни сетове, ако не цели календари, Елизабет Арден имат супер оферта в момента- при поръчка над 60 евро, можеш да закупиш това за 85 евро( 7 продукта в нормален формат) и ти дават подарък това за поръчка над 100 евро( които така или иначе ще направиш, ако спазиш другите две условия)
Та ми стоят сега едни неща за 150 евро в кошницата на ЕА и чакат...

# 27
Календар на Korres в Нотино:

# 28
  • Mediterraneo
Едитвам се веднага и се записвам с адвент календар и тази година. Не можах да устоя. Успях да намаля този на Кiehl's до 71 евро и го грабнах. Дано има различни от миналогодишните продукти!

# 29
Vania , вижте коледните сетове в cult beauty .

Общи условия

Активация на акаунт