Коледни календари - тема 5

• 5 821
  • 65
  •   1
Отговори
# 45
На мен и сега ми излиза 132 лв, но като го сложа в количката е 148 лв. Не намирам код. Странно. Сигурно трябва да имаш Бюри Карт. Пробвай да си направиш и виж така.

# 46
Загледах го, но си бях харесала L'Erbolario и не искам друг - и така имам достатъчно.
Освен това, една от жените, които гледам от време на време в Ю туб (отварят календари), веднъж каза нещо, с което като цяло съм съгласна - ако една марка има мини продукти и ги продава на сайта си - те имат определена стойност. Ако марката не продава мини продукти, а ги раздава като мостри - това са мостри и са безплатни. Паричната им стойност е нула.

# 47
Ето ги двата от Тему - този с железата е малко опърпан (и дрънка, все едно съм поръчала комплект гаечни ключове):

Скрит текст:
Кристалният е с хубава кутия и дойде в добро състояние (и си отговаря на описанието - погледнах малко отстрани), обаче като са забравили да ми сложат картата с цветето на живота, сега върху какво ще си редя кристалите, над какво ще си размахвам махалото Joy
Шегувам се, в крайна сметка реших да не се оплаквам заради една картонена карта, защото и без това се оплаквам  на Тему за други по-основателни неща и често ми връщат пари.

# 48
Червеният календар на "Douglas" наистина е страхотен. Еднотипен е всяка година, но като че ли този път има по-голямо разнообразие. Има много интересни продукти, част от които пълноразмерни (отзад на кутията пише, че са 10 на брой). Почти всичко ще ми влезе в употреба. Цената е значително по-висока от предни години, но го взех намален уж на предчернопетъчно намаление и ми излезе около 130 лв.

# 49
  • МАРС
Имам приятелка която работи в Дъглас, тя каза че понякога декември ги намалят с 20 процента.

# 50
То е хубаво, но ако останат бройки. Ако го искаш и чакаш по-добра цена, може и да не го дочакаш.

# 51
Купувала съм календара на Дъглас след Нова година на доста голямо намаление, но наистина въпросът е до наличните бройки.

# 52
Аз съм метнала око на Нюкс и Мадавита следколедно. Ако останат, очаквам доста да ги намалят. Бих се замислила и за Дъглас, ако много го намалят. На тия цени съм пас 😃

# 53
Аз календара на Nuxe си го дебна в benu.bg вчера го качиха и дори няма снимка, но ми е в количката
Успявам да го намаля само с код Aisi10
Nuxe Prodigieuse  тези комплекти също си заслужават.

# 54
Виждам, че с намалението е 50лв.по-скъп отколкото беше в Гален, голяма е разликата. Оставам в търсене на календар за девойка, ще се отваря в дните преди р.д. и трябва да е с нещо уау за последния ден. За мен взех червения на дъглас, мисля, че ще ми хареса.

# 55
Ооо много е скъп в Бену. В Гален беше 123 лв. В момента май имат и на Нюкс отстъпка. Виж си там нещата, които искаш. В Озон календара беше 140 лв. Тия Бену просто с тия цени ги зачерквам и сайта няма да им отворя.

Сега проверих този комплект на Нюкс от количката ти - 63 лв в Гален 😃

# 56
  • София
Аз си купих този календар на Balea с продукти за лице. Използвах два талона за отстъпка и ми излезе около 37 лева. Simple Smile Повечето неща са за еднократна употреба, има и по 30 мл. Това ме устройва. Искам всеки ден да изпробвам различни продукти, без да ми заемат място. 

Ето и списък на съдържанието:

Скрит текст:

# 57
Ако някъде видите календарът на Nuxe на добра цена - сигнализирайте. Много ми хареса съдържанието, но редовната цена не 😁

# 58
Гледах видео за него. 10/12 неща се повтарят от миналата година. Иначе е добър. Но и на мен не ми се взима на редовна цена 😃 А и не ми е спешен.
Нещо ми се дояде този на Зелен. Ще видя дали го имат още. На ЧП беше ли намален?

# 59
В Озон за 56 лв, но не знам дали още е наличен. Само че там пише Смарт органик, а не Зелен.

Общи условия

Активация на акаунт