Коледни календари - тема 5

• 13 055
  • 143
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Ние отваряме нашите сутрин.
Дъщеря ми харесва чаени и с бонбони, но тази година амазон ме прецакаха с доставката. Бях избрала с бонбони Моцарт и чай Йоги. Догодина, живот и здраве, ще знам.

# 106
Но, на кутийката на Клои пише "мостра, не е за продажба", което е дразнещо.

Моят календар е от The perfume shop, но на някои опаковки също присъства този надпис. И за разлика от 2023, тази година не всички флакончета са в търговски  картонени опаковки - някои просто са пуснати в съответната кутийка. Не държа да генерирам 24 картонени опаковки боклук, но някак си прави впечатление.

Като съдържание: има и дамски и мъжки аромати. Почти всички са нови аромати, но има и такива, познати ми от предишния ми календар на този магазин - от 2023. Такъв например е All of me на Narciso Rodriguez. Някои пък са в друга версия - Good girl през 2023 беше в 2 версии - синя и розова обувка, а тази година е в друга вариация, която още не съм отворила. Толкова да не харесвам ароматите на Carolina Herrera, а направо се затрупах с тях. Тази година определено парфюмите са по-тежки и това малко ме разочарова, защото ги възприемам като вечерни, а аз харесвам по-леки аромати, които да стоят добре от сутринта. В цялост може да се каже, че съм доволна - има си го радостното очакване сутрин какво ще ми се падне, тествам нови неща Simple Smile Ще продължа да си купувам този календар, ако успея да се вредя естествено, защото 2024 се изчерпа за по-малко от час и направо ми идваше да си разплета чорапите от яд. Но ще се радвам, ако селекцията догодина е с повече цитрусови и цветни аромати и по-малко тежка химия.

# 107
Вятър и мъгла, доставят ли до тук или с превозвач?

# 108
Аз по принцип харесвам големите шишета парфюми - ако е нещо, което знам, че ми харесва, взимам най-голямата опаковка, която мога да си позволя и после я ползвам дълго време.
Но ако е за разнообразие и заради празника, тогава си струва.

# 109
И аз си отварям календарите всяка сутрин Simple Smile Много съм доволна от календара на Niche Beauty, има супер неща в прилични размери, а календарът на Catrice е много приятна изненада за мен. Купих го с много голяма отстъпка и нямах големи очаквания, но всичко е супер, има някакви дупки от сорта на ключодържател, но не е кой знае каква драма🤭

# 110
Вятър и мъгла, доставят ли до тук или с превозвач?

Доставих си го с превозвач - по-напред в темата съм писала, понеже някой беше питал и колко ми е излязло като крайна цена Simple Smile

# 111
Да, аз я открих сравнително късно и не съм прочела.

# 112
  • Sofia
Аз също съм доволна от календара на The Body Shop- пълноразмерни продукти, които ще си ползвам. Имам и такъв с чай- всеки ден пия различен и е голям кеф.

# 113
Има ли някъде намален календара на катрис ?

# 114
The Body Shop - кой вариант поръчахте?

# 115
  • Асеновград
Да, катрис беше намален в bonjur.bg, на 60лв с безплатна доставка. Чудих се, чудих се два дена и свърши.. хахаха.🤣 Но може би е за по-добре. Наистина нямах нужда от всички неща вътре. Отварям си Ланкома аз, и му се радвам да, но много кремове събрах, и то такива каквото не ползвам, но си заслужава на 100%.

# 116
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Моят календар е на Macy's и тази седмица ще отворя всичките 25 кутийки наведнъж. Просто още не съм стигнала до него.
Много рядко купувам календари,защото не си заслужават,но този ми беше предложен на 50% цена и за $40 съм повече от доволна. Половината продукти са все луксозни марки,за други - не помня какво беше.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 07:00 от Adoralova

# 117
  • София
Да, катрис беше намален в bonjur.bg, на 60лв с безплатна доставка. Чудих се, чудих се два дена и свърши.. хахаха.🤣 Но може би е за по-добре. Наистина нямах нужда от всички неща вътре. Отварям си Ланкома аз, и му се радвам да, но много кремове събрах, и то такива каквото не ползвам, но си заслужава на 100%.
Аз го взех от там за коледен подарък за мен, като беше 80 и вървеше с червената чанта подарък. Много голяма се оказа тази чанта. 😂

# 118
Катрис го има в дм, ако имате някой талон от нивата за 20%, става. Иначе е 80 лв.

# 119
  • Sofia
The Body Shop - кой вариант поръчахте?

Ако въпроса е към мен- поръчах по- големия вариант, но имах служебен ваучер, плюс ваучер от Бодишоп за намаление и ми излезе без пари.

Общи условия

Активация на акаунт