Коледни календари - тема 5

• 13 042
  • 143
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Доволна съм от Либърти. Ползвам продуктите цяла година, каквото не харесвам давам на дъщеря ми, която тази година ще има *2

Мъжкият календар на Дъглас е голям смях, но така и не успях да купя този на LF. Догодина няма да се лъжа с Дъглас.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 09:15 от zvаnchе

# 91
Да, мъжкият на Дъглас е хахаха , ние ги отваряме вечер че ставаме по различно време и всички чакаме с нетърпение главата на семейството да си отвори прозорчето ииииии голям смях иначе моят е най най Lancome, на дъщерята Disney princess а на сина чайове

# 92
  • Mediterraneo
Аз съм доволна от този Kiehl's. До момента продуктите ми се повтарят с миналогодишните, но аз затова и го купих повторно. Можели са да си спестят шампоана и балсама, едва ли ще ми стигнат за едно измиване на косата

Иначе форматът е много як

Продуктите до момента

# 93
Моят е на Кларинс. Честно казано, не си заслужава.

У нас тази година сме с парфюмен, бирен и солени лакомства (пуканки, помберс, чипс, солети...). ММ биреният не го е пипнал, аз която от години мечтаех за парфюмен съм отворила само 3 кутийки (установих че всъщност е скучно да са само парфюми). Само тийнът си отваря ежедневно лакомствата и им се радва. Догодина ще купя календар само на него.
Кои са парфюмния и лакомствата? Може ли линкове?

# 94
Аз си отварям ежедневно, не обичам по другия начин, освен ако не съм го купила постфактум, заради голямо намаление.
Днес отворих първото парфюмче (защото е 12-дневен):

Като цяло съм доволна. Този с металните пъзели от Тему е разочароващ, защото само 3 са предизвикателни (до тук), останалите са една звезда - т.е. толкова е "трудно" да се разделят, колкото два закачени кламера.

# 95
А твоят парфюмен какъв е?

# 96
На Нотино. Те го дозареждаха 3-4 пъти и все се изчерпва.

# 97
Мислиш ли, че си заслужава?
Метнала съм му око, но може би догодина, че малко да си поизхабя парфюмите.

# 98
Ами, забелязах, че някои от парфюмите са по-евтини, но те са по 10 мл. От друга страна, Ланком продават 5 мини парфюмчета за 150 лв и в Озон има комплекти по 4 парфюмчета на различни марки, по 100-тина лв. Така че на бройка излизат по-скъпо от тези в календара.
Но, на кутийката на Клои пише "мостра, не е за продажба", което е дразнещо.

# 99
На Нотино. Те го дозареждаха 3-4 пъти и все се изчерпва.
Никога не го хващам Sad

# 100
Отново най-приятно и е заглачкването в ескейп календара от сайта за настолни игри.

Кой е сайтът?

# 101
При нас върви отварянето  (вечер), сутринта няма как да стане. Хранителни са всички календари. Бон маман се отваря вечер, на закуска се яде, доволни са децата. Имам и Зелен, харесва ми, но досега само едно нещо не съм опитвала, така че догодина ще пропусна, да е по-голяма изненадата.

# 102
Кои са парфюмния и лакомствата? Може ли линкове?
Парфюмният е на Нотино, соленият е този: https://www.netzshopping.de/p/B07CZ4DLCP?channel=shopping&device … OGVwaAl-8EALw_wcB

# 103
Благодаря 💖

# 104
Моят е на Ив Роше и го отварям с удоволствие всяка сутрин. Някои от душ-гелчетата вече изхабих.

Общи условия

Активация на акаунт