Коледни календари - тема 5

• 13 067
  • 143
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мнение за чайовете Lovare?

Ние миналата година получихме кутия с 8 вкуса. Лично аз не харесвам зелен и черен чай, та тях ги подарих. Другите ми харесаха.
Вместо тях обаче, със сигурност повече ми харесва на дм кутията с 24 различни чая. Тя е на 8 лв

# 76
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, мнение за чайовете Lovare?

Ние миналата година получихме кутия с 8 вкуса. Лично аз не харесвам зелен и черен чай, та тях ги подарих. Другите ми харесаха.
Вместо тях обаче, със сигурност повече ми харесва на дм кутията с 24 различни чая. Тя е на 8 лв
Много благодаря за отива. Миналата година и аз взех на ДМ. Принципно мислех да изненадам дъщеря ми, но ще пропусна.

# 77
Миналата година много изгодно взехме чай  на Basilur тази не ги намирам....

# 78
Това беше разпродажба - срокът им на годност е до края на тази година, вероятно затова са ги намалили.
Скрит текст:
Обаче нищо им няма - аз още пия (защото взех 5-6 кутии и не ми беше възможно да си ги изпия сама за една година) - абсолютно по никакъв начин не личи чаят да е развален или нещо такова. Мисля, че тогава просто взех от всеки вид метална кутия, който беше останал - ако имаше повече, щях да взема и тях.
Но те са все силни чайове - черен и зелен с разни допълнителни неща за аромат.

# 79
Басилур са хубави чайове. Мисля, че Спетема ги предлагаха. Слаба им е рекламата и за това явно са застоели. Преди имаха и едно чайове ТЕ, те имаха и по-слаби варианти. Вижте дали ги има още и евентуално нещо на промоция.

# 80
Бяха много скъпи. Намалени бяха по по-малко от 10 лв кутията.

П.п. сега се сетих, че може би са спрели да ги внасят и заради войната. Но в Емаг още има такива с метални кутии (ненамалени).

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 10:37 от pppqqq

# 81
  • София
Календара на катрис с код адвент - намален в този сайт на 59лв https://bonjour.bg/advent-kalendar-twinkling-treasures?utm_sourc … PgJi-sGPY_qde0F2A

# 82
  • София
Как ви върви отварянето на календарите? Доволни ли сте от продуктите?
Аз нали скромно останах само с L'Erbolario не мога да се похваля с количество, но поне всички продукти ми харесват и ще се ползват. Май по средата на месеца ще се наградя с бирения на 100 Beers и ще си се черпим с половинката по една на ден Simple Smile Поръчвах други неща от сайта им и останах много доволна от покупката и светкавичната доставка.

# 83
Ооо моя още октомври го отворих 😂😂😂
Чакам, ако изскочат някакви добри намаления на изостанали календари 😃

# 84
  • София
И аз се учудвам, че никой не споделя мнения за отварянето на календарите. Laughing
Аз съм много доволна от моя на Balea. Харесват ми продуктите, добре ми действат. Откривам такива, на които досега не съм обръщала внимание.

# 85
У нас тази година сме с парфюмен, бирен и солени лакомства (пуканки, помберс, чипс, солети...). ММ биреният не го е пипнал, аз която от години мечтаех за парфюмен съм отворила само 3 кутийки (установих че всъщност е скучно да са само парфюми). Само тийнът си отваря ежедневно лакомствата и им се радва. Догодина ще купя календар само на него.

# 86
В делнични дни се става по-рано заради календарите, детето поръча да го будя с думите "Добро утро, време е за календариии". Кучето, като чуе шума от перфорираната хартия, веднага се включва. За сега всички са доволни. Мърмори се само, че са ни малко календарите и се фантазира как трябва да ги правят с 31 прозорчета до нова година или всеки ден да отваряш толкова прозорчета, колкото е датата от календара. Продължавам да се оглеждам за изгодини календари, но за сега нищо на хоризонта.

# 87
Аз взех на Ив роше и Катрис и съм много доволна. Всеки ден си отварям прозорчета.
На голямата дъщеря подариха Лего календар и е голяма радост всяка сутрин.

# 88
  • София
Всеки ден си отварям и аз моя на Дъглас и ММ на зелен с хапване. Доволни сме, всичко за сега много ми е харесало от козметичния.

# 89
Аз в крайна сметка взех един на Ритуалс. Шоколадовият е на Леонидас. Девойката грам коледно настроение нямаше за тази година, но се пребори със себе си да си направи личен с нейни си късметчета /100% разминаване с желание и възможности за изпълнение/ и пълнеж от разни неща, които съм взела - от малките бурканчета със сладко на Бон Маман, дребни от Боди шоп, бъркалки за топъл шоколад, химикали ... Не ѝ спори отварянето на прозорчета тази година, но продуктите на Ритуалс са добри на аромат и като ползи. Отново най-приятно и е заглачкването в ескейп календара от сайта за настолни игри.

Общи условия

Активация на акаунт