Отговори
# 315
  • До хладилника, който обичам
Личен пример- в края на деня се сещам, че искам да мине през пощата за един колет, поглеждам- той вкъщи, а и знам, че работи. Няма никакъв смисъл да му звъня, сама минавам да си го взема.
Без съмнение от ревност, да не би да види и да се влюби в пощаджийката, нали Grinning

# 316
  • София
Като имаш - следиш, какво да правиш Laughing

# 317
Оф, пощаджия е, ама нейсе ...Laughing

# 318
Любовта е сляпа.

# 319
  • SF
Аз познавам хора, които си следят локациите и не го коментирам с тях, но ми е много странно. Познавам и такива, които се чуват по 5-6 пъти на ден и се питат къде са и какво правят, какво са яли, вкусно ли е било, кога ще се прибират и какво ще им се яде. Също ми е доста странно. Не си оставят никакво лично пространство. Всичко се обсъжда, уточнява, потвърждава по няколко пъти. Не го намират за нередно, напротив, ако не последва час-два обаждане започват да се притесняват "тоя моя къде се отнесе? Забрави за мене!"

# 320
Еее, отнесохте се- ни да се следим, ни да се чуваме!
Че аз, ако с най-близкия си човек не съм спокойна, да коментирам всичко де ми се яде,...де ще му излезе краят?!
Или, както съм наредила на ММ- първото ти задължение сутрин е да ме прегърнеш, целунеш и да ме питаш “как спа?“

# 321
То не остана полезен ход.
Работата на мъжа ми не му позволява да вдига телефона си в работно време, но на предишната му позиция се чувахме почти всяка сутрин. Който първи пита "какво ще ядем?", другият трябва да измисли вечерята. Беше голямо неогласено съревнование.

# 322
хаха, по тази схема , аз ще съм все загубила Laughing - ММ готви, но не планира .

# 323
Аз дълго време отговарях "леща", ако бях губеща страна, а той отговаряше, "Ааа, не ми се яде леща, ще направя пържоли", докато не ме усети в един момент и взе да се съгласява ентусиазирано.

# 324
  • София
А, аз не казвам, че задължително става дума за следене, казвам, че вероятно бих се невротизирала. Аз лично, разбирам, че други хора не са така.

Иначе от една страна разбирам удобството в някои от споделените примери, от друга обаче на мен ми е приятно да си разменим някаква дребна комуникация, да се потърсим за някоя глупост, ако щеш. Та не знам дали бих искала да изгубя тази близост в името на оптимизацията.

# 325
  • Berlin
Ние с мъжа ми сме със споделени локации. Той има доста рискови хобита и ми е от полза да знам къде е.
Паролите си имаме само за разни крипто портфейли. Ако единият се гътне, другият да има достъп до парите.

# 326
  • Варна
Чуваме се обикновен веднъж на ден, с обзорния въпрос за яденето Grinning  / aко той избира е подобно на Бу -  пържоли или риба, типично / или нещо там за пазаруване ако има се разбираме кой какво..Това без чуване не става, всъщност може да пишем, но изисква по-дълго време, а и той не е по писането много . Ако вечер не си е у дома ми се обажда за лека нощ понякога и толкова. Локацията не би ни дала някакво допълнение и улеснение  в случая,  но даже не сме се и замисляли .

# 327
  • Обран бостан ;)
Локации, мокации, следене, медене. Wink

Телефоните, ако сте забравили, имат копче за изключване.

# 328
Гледаш му локацията, та да видиш докъде е близо, та да му поръчаш нещо, така ли. Примерно, гледам аз   мъжа ми къде е и ако се приближи до дюнерджийницата му се обаждам и му казвам, "Виждам те къде си, вземи ми дюнер".

Яко.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 11:57 от Iris04

# 329
Натоварващо ми идва на мен подобна схема.
Не обичам и джипиеси, карти, маршрути, завива ми се свят. Грам не ме интересува къде е, ако сме се разбрали преди това по телефон и чат. АКо ми се дояде дюнер, поръчвам си или му звъня като идва да вземе.
Загуба на време е да следя нон стоп телефони и кой къде е.
Единствено бих ползвала следене на локация за дете под 15-годишна възраст, ако щъка само из града. И то, ако нещо закъснее само или промени дневния режим.

Общи условия

Активация на акаунт