Отговори
# 375
  • Out of the Mix
Нищо не приемам, твоя интерпретация е това.

Между нас думата "контрол" не съществува, но няма да изпадам в подробности.

Всеки има нужда от презареждане на батерии, не казвам и не мисля друго.

# 376
Ама ти имаш вече жена ли,  аз съм изпуснала, последно ходеше по срещи по много  наведнъж.

Браво, успех.

# 377
А представи си да ти имат и локацията, и да трябва да се обясняваш защо си седяла пред входа. Сама?! Ама сама ли беше наистина, какво прави в колата толкова време, по телефона ли говори?
Твърде много инфо, твърде много джаджи, приложения, които често натоварват и ангажират излишно психиката, вниманието, концентрацията, изземват от времето ни.
Манди като е решила да остане с тишината на ума си, си е нейна работа дали ще седи в колата и ще яде дюнер, докато гледа тъпи клипчета в тик-ток или ще тича по пътеката във фитнеса със слушалки на ушите.
Личното време и усамотяване е точно лично пространство и не дължи обяснение на никого. Даже е задължително за всеки – да си чуе мислите, да се събере. Безкрайното жужене а хора покрай теб – независимо дали са близки или колеги, е много много изморително и изцеждащо. И ако човек не си устройва такива персонални тайм аути върви смело към депресии, паник атаки, неврози.

# 378
  • София
Всъщност, когато съм добре, ставам сутрин в 6 и до 6:30 пия чай и слушам музика, докато станат останалите вкъщи.
Сега, понеже не съм добре, през последните дни ставам да си изпратя децата и спя като пън до обяд на 2-3 дренки. Като бебетата. Ей сега се събудих последно и мисля още малко да поспя.

# 379
Манди, не се засягай момиче, не ти е по сърце работата, иначе нямаше да си натоварена с работно настроение.
Това понякога е така, понякога не. В моя случай имах отговорности и проблеми, които биха ми се отразили пряко финансово, както и на други хора. Това не прави работата неприятна, а просто лична. Иначе съм работила работа, която не ми е по сърце, ми хич не ми е пукало, то пък е такава свободия като не си от тук и си за малко.

# 380
Личното пространство ми е осигурено вкъщи. Още с влизането ми личи как се чувствам и никой не ме безпокои, докато се съвземам в спалнята. Но съм имала периоди, в които предпочитам да се усамотявам  извън дома си, именно когато децата бяха малки и ужасно лепкави, а БМ вече ме дразнеше с дишането си.
 Живот шарен, хора разни.

# 381
Така де, има голяма разлика дали като се прибереш вкъщи, ще се разплуеш да релаксираш на дивана, или още на вратата ще те посрещнат двете/трите чудовища Коминосиш и Кошиям. Simple Smile
Всеки човек има нужда от малко тишина, за да си чуе мислите.

Общи условия

Активация на акаунт