Леят се женски енергии, майчини деви и тн, но със скришния нюанс, че на Пена детето все пак е по-така, а и самата Пена може да не е свалила килата още, но то е само, защото кърми още докато Гинчето нека си е фиданка, то е ген, а и тя не кърми милата с тия изсулени чорапи отпреде.
Мислех, че идва от това, че иска да има деца скоро, а нали, няма голямо разбиране от мъжката страна, и затова хем се е фиксирала, хем й е неприятно от чуждите бебета. Което съм в състояние да разбера. Ама периодично пък започва да обяснява как се радвала, че още нямала дете да я връзва и искала да пътува, да се усъвършенства и тн още време. На ти патова ситуация отново. Ако отговоря реално, че аз през майчинството не съм спирала да пътувам макар и с коренно различна организация, ще е все едно се хваля и й натривам носа. Ако закимам утвърдително, че да, след бебето живот няма, просто ще излъжа. На моменти улавям, че ако кажа, че с бебе е много по-трудно всичко, я тресе дуализъм - видимо хем й става някак приятно, че не е всичко цветя и песни, хем веднага започва да обяснява, че всичко е до организация, видиш ли, тя е много по-организирана и при нея грам зор няма да има, тя ще го строи бебето от родилното още с режим, навици и тн., и нищо няма да й пречи, защото е готова за деца, каквато аз не съм (и не съм била).
Ми трудна става комуникацията.Препоръчани теми