Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 3

• 5 893
  • 119
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте за записване на час при Доктор Станулов в МЦ Доверие  ,насочили сме се да пробваме с инсеминация на тези телефони ли звъните за час за преглед.Питам защото за пръв път ще ходя.

За информация и записване на час: 02 / 403 61 00 За клиенти на доброволните здравноосигурителни фондове: 02 / 403 61 43

02 / 403 68 22

# 91
  • София
Ssssss, номерът на инвитро регистратурата е 0882112752.
Тези, които си дала, са на общата регистратура, но по-добре да звъниш директно на нашата. Както и като отидеш за часа, ако е до 17:00 часа, се качваш директно на третия етаж.

densy123, честито, да е жив и здрав и много радост да ви носи. Бързо възстановяване! 😊 Да са здрави и д-р Станулов и екипът му да сбъдват още много мечти. ❤️

# 92
Значи да звънна на този номер направо за час и кабинетът на доктора е на третият етаж ,правилно ли разбрах?

Ssssss, номерът на инвитро регистратурата е 0882112752.
Тези, които си дала, са на общата регистратура, но по-добре да звъниш директно на нашата. Както и като отидеш за часа, ако е до 17:00 часа, се качваш директно на третия етаж.

densy123, честито, да е жив и здрав и много радост да ви носи. Бързо възстановяване! 😊 Да са здрави и д-р Станулов и екипът му да сбъдват още много мечти. ❤️
[/quote]

# 93
  • София
Да, звъниш на този номер и си запазваш час. На третия етаж е инвитро отделението и съответно има и регистратура там, минаваш през нея да те регистрират и сядаш да изчакаш. Тя мисля, че е до 17:00 часа, но май първични часове не записват по-късно. Ако случайно си след 17:00, минаваш през регистратурата на първия етаж, тя е обща за болницата, там ще те регистрират и тогава ще се качиш на третия етаж.

# 94
Много ,много благодаря за отговора❤️

Да, звъниш на този номер и си запазваш час. На третия етаж е инвитро отделението и съответно има и регистратура там, минаваш през нея да те регистрират и сядаш да изчакаш. Тя мисля, че е до 17:00 часа, но май първични часове не записват по-късно. Ако случайно си след 17:00, минаваш през регистратурата на първия етаж, тя е обща за болницата, там ще те регистрират и тогава ще се качиш на третия етаж.
[/quote]

# 95
Здравейте! Попаднах на инфо, че Д-р Станулов ще работи след 7 януари. Вярна ли информацията?
Весели и уютни празници на всички, на който чака резултат, нека това да е най-хубавият и чакан коледен подарък! На нас, останалите , ново година-нов късмет, кураж и надежда 🍀🤞🍀🤞🍀🤞🍀

# 96
На 07 ще работи със сигурност, защоро тогава ме е извикал.
Здравейте! Попаднах на инфо, че Д-р Станулов ще работи след 7 януари. Вярна ли информацията?
Весели и уютни празници на всички, на който чака резултат, нека това да е най-хубавият и чакан коледен подарък! На нас, останалите , ново година-нов късмет, кураж и надежда 🍀🤞🍀🤞🍀🤞🍀

# 97
  • София
Доколкото знам, още от 5 ще е там, на мен ми каза от 6 натам, когато реша, да отида. Хубави празници!

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 12:59 от Niya-

# 98
Здравейте, момичета! Можете ли да ми дадете малко повече информация (може и на лично съобщение) как се случват точно прегледите по време на стимулация? Колко на брой са те (ориентировъчно), по кое време на деня се правят, много ли се чака, мога ли да ги правя след работа (към18-19:00 примерно) и дали ако съм в 8:00 в клиниката ще успявам да тръгвам до 10:00 оттам?
Тревожа се как ще се напаснем с работата, въпреки, че доктора ме успокои, че е от 8:00 до 20:00 в клиниката и мога да ходя когато ми е удобно, все пак не знам следобед дали лабораторията ще работи и как ще пускам изследвания, ако ходя късния следобед ..
Също така като ми дойде, трябва ли да звъня на регистратурата или на доктора за предварителна уговорка или направо отивам на ден 2/3 с изследванията?
Още нещо - кръвните изследвания кога ги пускате - 10 дни преди ден 2 или след като Ви прегледа и даде зелена светлина за старт на стимулацията? Защото ако има задържана фоликул изследванията че изтекат до следващия цикъл и трябва да се пускат пак.. За вагиналния секрет и еякулат посявка ми е ясно, че трябва преди началото на цикъла, но за другите неща се чудя.
Ще бъда благодарна и за всякаква друга информация  🙏

# 99
  • София
Ако искаш пробвай във Вайбър групата, може там някой да ти отговори. Много хора спряха да пишат тук заради скандалите.

Аз не съм имала пункция в Доверие, така че не мога да съм конкретна, но съм имала доста прегледи при доктора последните 7-8 месеца в болницата, така че ще споделя някакъв опит.  На регистратурата като запазвам час не ми дават за толкова рано сутрин или за вечер, тъй като сутрин има пункции, а вечер е след тяхното работно време (докторът работи и след регистратурата). Когато имам уговорка с него, ме е викал и в 8 и в 18:00, но за това сме се разбирали лично. Не знам дали абсолютно всеки преглед ще може да е така, тъй като повечето жени предпочитат това време, но ако се разберете, може да стане.

За изследванията, може да отидеш сутринта да ги направиш и вечер на преглед. На мен така ми се наложи веднъж в старата му клиника. А за трансфер пък съм пускала в Токуда и съм ходила направо с готовия резултат, там стават за 2 часа. Разбира се, има риск на прегледа да се окаже, че ще отложим и да е било излишно, но като нямам време са ми се налагали всякакви варианти.

На първия ден като ти дойде, или звъниш на регистратурата и казваш, че имате уговорка или пишеш на него, в твоя случай може би бих действала направо на него, тъй като е за започване на процедура и по-добре той да каже кога. Събота и неделя също е на него, регистратурата не работи.

# 100
Няма от какво да се притесняваш, доктора винаги влиза в положение. Според мен като ти дойде цикъла- най- добре на него да пишеш и да се уговорите за преглед. По принцип преди обяд е най- натоварено, заради пункциите и трансферите, но ако отидеш в 8 примерно ще минеш бързо за преглед. Вече за пункция трябва да си там в точен час и така или иначе отнема време, може би е добре да си отделиш повече време или да си вземеш почивен ден.

# 101
Няма от какво да се притесняваш, доктора винаги влиза в положение. Според мен като ти дойде цикъла- най- добре на него да пишеш и да се уговорите за преглед. По принцип преди обяд е най- натоварено, заради пункциите и трансферите, но ако отидеш в 8 примерно ще минеш бързо за преглед. Вече за пункция трябва да си там в точен час и така или иначе отнема време, може би е добре да си отделиш повече време или да си вземеш почивен ден.
Да, за пункция и трансфер ще си отделя цял ден, но за прегледите по време на стимулация ще се разберем с доктора .
А по Вайбър ли да му пиша, когато ми дойде или на мейла?

# 102
Аз винаги съм му писала на вайбър. Имай предвид, че обикновено започва да отговаря в края на работния ден, понякога доста късно, но ще отговори.

# 103
  • София
По Вайбър, да, винаги отговаря в рамките на деня, понякога е късно, така че ако въпросът ти е по-спешен примерно за някоя инжекция не ти е станало ясно и не ти отговори до часа на биене, му звъниш. По Вайбър отговаря лаконично, ако е нещо повече за обсъждане, ще ти звънне да се разберете.

# 104
Някой може ли да ме добави във вайбър групата? На л.с ще дам номер. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт