Инвитро Център към MK "Доверие" - тема 3

• 6 515
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, предстои ми първо ин витро като цяло и то е при др Станулов. Приемам всякакви съвети за емоционалната и цялостната подготовка, благодаря ви предварително!
Има ли успели от първия път? На свеж трансфер или замразен ? Малко информация за мен , на 31 съм мм на 33, моят фактор е запушена лява тръба , а неговия е ниска морфология , но добър брой и добра фрагментация.

# 121
Здравейте,мина моят първи преглед при Д-р Станулов .След прегледа на ехограф ми взе секрет за хламидия ,АМН и tsh и кръв за вродена тромбофилия в Геника.След  като ги види и изследване за проходимост на тръбите.Други изследвания като цитонамазка или др.микробиология не се ли пускат? Преглед платих 160 лв .а самата Инсеминация имате ли представа каква цена е там?

# 122
Здравейте, на база назначените изследвания докторът ще прецени дали сте за инвитро, инсеминация или  естествени опити. Ако сте за инвитро цитонамазка и микробиологиа се взимат чак преди стартиране на процедура. Д-р Станулов не прави подобни рутинни изследвания при първоначален преглед. Счита се, че поне веднъж годишно трябва профилактично сама да ги правите.
Нещата при мъжа ви сигурно са проверени? Спермограма по Кюгер имате ли? Ако не сте с донорски материал, разбира се.
Здравейте,мина моят първи преглед при Д-р Станулов .След прегледа на ехограф ми взе секрет за хламидия ,АМН и tsh и кръв за вродена тромбофилия в Геника.След  като ги види и изследване за проходимост на тръбите.Други изследвания като цитонамазка или др.микробиология не се ли пускат? Преглед платих 160 лв .а самата Инсеминация имате ли представа каква цена е там?

# 123
На мъжа ми каза само спермограма да направи ,каза че може и в градът ,където живея като тук лабораториите са (Рамус,Биомед , Цибалаб)не зная как се носят пробите или на място може да се дадат.Дори да са ни добри резултатите (при положение че не се получава забременяване)значи ли че ще ме отпрати да пробваме по  естествен път

# 124
Най- добре спермограмата да се направи в репродуктивна клиника, а не в лаборатория.
Има ли някакви установени проблеми при вас или мъжа ви?

На мъжа ми каза само спермограма да направи ,каза че може и в градът ,където живея като тук лабораториите са (Рамус,Биомед , Цибалаб)не зная как се носят пробите или на място може да се дадат.Дори да са ни добри резултатите (при положение че не се получава забременяване)значи ли че ще ме отпрати да пробваме по  естествен път

# 125
Най- добре спермограмата да се направи в репродуктивна клиника, а не в лаборатория.
Има ли някакви установени проблеми при вас или мъжа ви?

Не за пръв път се насочваме към специалист ,за да се разбере имаме ли проблем ,че не се получава.

# 126
На каква възраст сте? Ако няма нищо притеснително при изследванията и сте с добър яйчников резерв- може да ви прати за естествени опити, но като цяло е индивидуално

# 127
На 36 години съм ,част от изследванията са готови .

# 128
Докторът не знам какво ще каже, но аз бих ви посъветвала да коментирате с ендокринолог ТСХ-то, защото е високо. За забременяване се цели да е под 2.

# 129
Благодаря и аз прочетох същото.

# 130
Здравейте, някой знае ли дали ПИД се прави в Доверие или изпращат ембрионите някъде другаде?
Ако някой има сниман ценоразписа за инвитро процедурите, моля да го сподели.

# 131
Взима се проба от ембрионите и тя се изпраща. Ембрионите си остават в болницата.

# 132
Имате ли представа къде се изпраща пробата? Мислех,че на място ги изследват.

# 133
Здравейте! Минах и аз първия преглед при д-р Станулов. Имах правени през 2025 доста изследвания на хормони полови и на щидовидна жлеза, витамини, амх и т.н., които ми бяха в норма. Докторът ги разгледа и не предписа допълнителни. Единствено взе секрет за микоплазма и уреаплазма и ме насочи за изледване за тромбофилия. Носех скорошна спермограма на мъжа ми (от Синево, а не от репродуктивна лаборатория), като резултатите му са доста лоши. Докторът каза, че с тези резултати няма нужда да изследваме проходимост на тръбите, а че сме за инвитро. Има ли дами сред вас с такава анамнеза?

Платих 80 евро за прегледа и 10 евро за вземане на секрет, който занесох в Геника. В Геника направих и изследването за тромбофилия по указание на доктора и ще чакам резултати.

# 134
Здравейте! Минах и аз първия преглед при д-р Станулов. Имах правени през 2025 доста изследвания на хормони полови и на щидовидна жлеза, витамини, амх и т.н., които ми бяха в норма. Докторът ги разгледа и не предписа допълнителни. Единствено взе секрет за микоплазма и уреаплазма и ме насочи за изледване за тромбофилия. Носех скорошна спермограма на мъжа ми (от Синево, а не от репродуктивна лаборатория), като резултатите му са доста лоши. Докторът каза, че с тези резултати няма нужда да изследваме проходимост на тръбите, а че сме за инвитро. Има ли дами сред вас с такава анамнеза?

При нас мина по подобен начин първичния преглед. Прегледа ми хормоните, каза че са ОК, видя спермограмата, каза че без инвитро няма да станат нещата и така си спестих цветна снимка.

Общи условия

Активация на акаунт