Нашите кухни - тема 101

• 10 155
  • 187
  •   1
Отговори
# 105
Аз купих мивка на Grohe, инокс и я ползвам активно от средата на октомври. Много си я харесвам, голяма, дълбока и удобна е.
Търсих неуспешно същата, в златно, да пасва на смесителя 😁, но никъде в страната не открих налична.
 Имам сниман плота, тук още не е сложен аспиратора и едни рафтове, на които все още се чудя...

Много е хубава кухнята, от къде е и особено ме интересуват плочките по пода, никъде не намирам такива?

# 106
  • София
Може би малко страничен въпрос, но поръчахме електроуредите за кухнята, амаа тя къщата не е готова още Simple Smile Та вчера във фейсбук някой се жалваше, че си е поръчал съдомиялна и дошла чисто мокра отвътре и в коментарите обясняваха как тествали уредите преди да ги пратят и затова били мокри и се замислих, че ако това наистина е вярно и съдомиялната ми е мокра, ще си седи така поне до април. Да я разопаковам ли? Седи си с опаковките, че после е по-сложно с пренасянето.. направо ме хвърлиха в тъча вчера като четох.

# 107
Чи лу Blush HeartHug
Драго, ето една оферта за ориентир
Скрит текст:
ЛюбОff, честита ти кухня! Heart Eyes
Лейди, и в Бургас е така Sad

# 108
Драго, не знам дали това ще ти свърши работа относно камъка.

# 109
  • Пазарджик
Може би малко страничен въпрос, но поръчахме електроуредите за кухнята, амаа тя къщата не е готова още Simple Smile Та вчера във фейсбук някой се жалваше, че си е поръчал съдомиялна и дошла чисто мокра отвътре и в коментарите обясняваха как тествали уредите преди да ги пратят и затова били мокри и се замислих, че ако това наистина е вярно и съдомиялната ми е мокра, ще си седи така поне до април. Да я разопаковам ли? Седи си с опаковките, че после е по-сложно с пренасянето.. направо ме хвърлиха в тъча вчера като четох.
Моята е закупена април,а още не съм я ползвала.Монтираха я в края на май.Нищо й няма,беше малко влажна и до там.Не мисля,че това ще е проблем.

# 110
  • София
Това го правят в завода, не в магазина и не със вс бройки, но да може да има малко вода в перални и миялни.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 15:11 от Angel_Dust

# 111
Здравейте,
имам въпрос свързан с монтаж на вградена съдомиялна непосредствено до вграден  хладилник: отделя ли топлина  съдомиялната при работа и до колко е това проблем за хладилника в съседния шкаф?

# 112
Момичета, може ли да споделите колко струва плот от технически камък със стандартно 2 отвора за котлон и мивка на л.м.? На гърба ще имам само цокъл. Кухнята е на Г. Едната стена е 365 см, а другата 315 см (включвам застъпването от 60 см). Камъкът ще е имитация на мрамор. Материалът мисля е около 330-340 лв/кв.м.
Не съм момиче, но около 2 хил лева мисля. Въпроса е дали ще се съберете в една фаша.

# 113
Офф, сега виждам, че питането на Драго е съвсем различно от моя отговор, но зя съжаление не мога да го изтрия. Общо взето с нищо не помогнах:)

# 114
Балерина, Илейни, Sapien благодаря за информацията. Около 3500-3600 лв ми дадоха цена за труд и материал без фактура. Sapien, в една фаша без почти никаква фира влизаме. Трудът е почти двойно на материала, но включва доставка, качване монтаж освен рязането и обработката на предния ръб и цокъла.

Много харесах един гранит, но ми казаха, че не бил подходящ. Огромно разочарование 😞 .

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 04:03 от drago_2008

# 115
Драго, ще харесаш друг - щом си решила да е гранит, ще се появи.
Аз бях се спряла първоначално на един неутрален цвят и сякаш нямах колебания, но на място видях тъмнозелен разкошен, в който се влюбих и който стана акцент на кухнята и не съжалявам до ден днешен. И твоят ще те намери.

# 116
  • София
А къде ги гледате тези камъни да са на прилична цена и качествени?

# 117
А къде ги гледате тези камъни да са на прилична цена и качествени?
Техническите или естествените?
Технически гледах в AR commerce, гранит в с. ЛОЗЕН.
Мисля да видя какво предлагат и Urban Concept, при тях само по каталог ми допаднаха няколко неща.

# 118
Аз гранита го взех от Гранитекс, бях ходила и в Стоун център, но там тръгнаха малко агресивно да ми налагат технически  камък вместо гранит и нямах желание да пазарувам, иначе имаше добър избор. 

# 119
  • София
  Не знам кое е по - добре, но предполагам истински, защото плота е странна форма, която ми се иска да е цяла, а не със снадки. Има тънки места и дупка за мивка, та се чудя. Сега е с термоплот от 15 години лошо съединен и ме дразни, та искам да го сменя. Кое е по - добре за да можеш да оставяш горещо и да не се счупи при тясната част?

Общи условия

Активация на акаунт