Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 15 713
  • 188
  •   4
Отговори
# 135
На мен част от пратката дойде със Сеймдей, другата Експресбанк.

# 136
Скрит текст:
Нямаше нищо, което да искам. Все пак, когато изпратиха известието, че намалението започва, влязох в приложението и разгледах малко. Сложих си един клин в кошницата и реших, че ще го помисля, ама по-скоро няма да го взема. След един час реших да го поръчам, но вече го нямаше наличен. Тогава вече много го исках. Joy За да не съм капо, поръчах други два клина. И двата са намалени символично, колкото да си покрия доставката и да спестя три лева  Joy
https://www.zara.com/share/клин-с-висока-талия-от-изкуствена-кож … =red_social_movil

https://www.zara.com/share/клин-за-оформяне-на-тялото-p03046393. … =red_social_movil

Получих тези клинове днес, както и от друга поръчка същия като втория, само че в тъмно кафяво, плюс тези колани.

Всичко си оставям.

# 137
Днес ми доставиха пратка със Сеймдей,явно вече работят и със Зара.

# 138
На мен сеймдей ми загубиха пратка , решила съм да ги избягвам

# 139
  • София
Поръчката, която направих в първите минути на намалението вчера пристигна. Поръчах един пуловер и две блузи с якичка за мъжа ми. Еми страхотно качество, стегната материя. Явно мъжките им дрехи са с по-добро качество. За себе си взех едно сако с 50 процента вълна, но е в бежов цвят и не ми отива,  (ще го мисля). Една жилетка, която също е ок като качество и риза, но S ми е голяма. Дънки отдавна не смея да поръчам онлайн. Не че на живо успявам да намеря подходящ за мен модел. Голям проблем са ми.

# 140
Оставям всичко. Сивия екип е с една идея по-широко долнище, не е фрапантно. Синия пуловер е по-къс от стандартното, беше упоменато в страницата на самия артикул. Най-много тъжа за бялата тениска, която ми бяха объркали с друга, сега им я върнах.

Парфюмите във физически магазин се оказаха по-евтини от цената в приложението.

# 141
Оставям всичко. Сивия екип е с една идея по-широко долнище, не е фрапантно. Синия пуловер е по-къс от стандартното, беше упоменато в страницата на самия артикул. Най-много тъжа за бялата тениска, която ми бяха объркали с друга, сега им я върнах.

Парфюмите във физически магазин се оказаха по-евтини от цената в приложението.

Днес въобще не ги загледах честно казано. Заредих се до лятната разпродажба. Някой ползва ли козметиката? Да споделите мнение Simple Smile

# 142
Момичета, Зара още ли възстановяват сумата за доставка ако се върнат нещата до 14 дни? Не си спомням какви бяха условията - всичко от поръчката ли трябваше да се върне до 14 дни или не?

# 143
След първата неуспешна пратка, направих втора на 2.01, но все още никакво движение за подготвянето ѝ.
Има ли други такива?

# 144
Момичета, Зара още ли възстановяват сумата за доставка ако се върнат нещата до 14 дни? Не си спомням какви бяха условията - всичко от поръчката ли трябваше да се върне до 14 дни или не?
Мисля, че възстановяват сумата, само ако се върне цялата пратка, но не съм сигурна.

# 145
След първата неуспешна пратка, направих втора на 2.01, но все още никакво движение за подготвянето ѝ.
Има ли други такива?
Заявка от 31.12 до вчера стоеше на "в процес на изпълнение". Мислех да пускам нова, защото артикула се появи, но видях, че се е задвижила. Очакваната дата за доставка е 12.01.
За сравнение: пратка от 02.01 я получих на 06.01.

# 146

Преди дни върнах една тениска, днес са ми превели стойността само на артикула.

# 147
Някой получи ли вече тази рокля да каже много ли е къса?
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%81 … 0&origin=shopcart
Благодаря!

# 148
  • Sofia
Някой получи ли вече тази рокля да каже много ли е къса?
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%81 … 0&origin=shopcart
Благодаря!

Да, аз. Късичка е, макар да става прилично за по-ниски хора. Мога да дам мерки за размер С, ако върши работа. Иначе, на мен много ми харесва (имам сивата, бижуто е чудесно, материята изглежда красива, макар че сигурно е просто полиестер.
Аз ще си я нося с по-плътен чорапогащник и ботуши тип езда, така я виждам.

# 149
Може ли да измерите колко е дълга? Отговаря ли си на размера?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт