Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 25 556
  • 319
  •   2
Отговори
# 315
Над 5 месеца чакам да ми възстановят сума от предно намаление. Води се “изгубена”, според мен някой от експрес уан си я взе и на Зара не ѝ пука. Сега поръчах отново, защото имаше добри намаления иии само едно нещо ми доставиха до адрес в Пловдив. Едната рокля беше изпратена в точка за получаване на ЕкпреснУан - офис на Изи пей, другата беше в Пловдив, но пак хвърлена в някаква поща с работно време от 9:00-16:00 и няма как да получа. И си чакам парите, но едва ли ще ги получа и тях..

# 316
Това звучи доста ужасно. Мисля, че може да се пише на ЕПЦ или да се оспори транзакцията, но не знам какви такси имат банките за този процес.

# 317
Моята от 2-ри стои в склад на Espress one и не мърда. И аз писах на Зара, казаха, че ще проверят. Звъня до куриерите и пак нищо. Утре стават 12 дена, откакто е при тях. Каква е тази фантомна фирма, не знам. Нито куриер се мярка, нито на телефон отговарят.
И все пак клиентът не е виновен, той си плаща и продуктите, и доставката. Зара трябва да се оправят. Те са се договорили.

# 318
Пълнолуние, те имат регистрирана фирма в България и оперират с нея в страната. Иначе да, по принцип не са българска фирма.
Но пък нищо не губиш, ако пробваш да пишеш на ЕПЦ, в крайна сметка.

# 319
Ще изчакам още няколко дни и ще пусна оплакване и до КЗП и до ЕПЦ. Сумата е малка, но няма да оставя така нещата. Ще видя и какъв е процеса на оспорване на сумата и таксите, ако има  такива.

Дано последната поръчка я получа със Спиди. А някой пробвал ли се е да смени доставката до офис или пункт на Express one. Ако знаех къде им е централният склад и там бих се занесла 😃

Общи условия

Активация на акаунт