Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - IX тема

• 2 393
  • 27
  •   2
Отговори
# 15
Здравейте! Нямам покупки на едно и също в различен цвят. Много рядко купувам от Зара. Сайта им за мен е ужасен. ПО време на намаления всичко свършва за секунди и ако искаш няколко неща и ги дербнеш,трябва да ги пуснеш едно по едно и 10лв. доставка за всяко. Ако беше преди 15-20 години,сигурно щях да го направя,но вече нямам такива тръпка....Все пак ще се опитам да си поръчам нещо от черния петък,но не на всяка цена.
Всъщност..преди 2 дни си купих един пуловер от реален магазин  и бих си го взела в още един цвят,ама ако го намеря в сайта ...

# 16
  • Бургас/Пз
Имам доста еднакви неща в различни цветове. Панталоните с висока талия ги имам черен, лилав и бежов. Пътниците с дебели презрамки също имам 3-4. Една и съща бяла риза два пъти я купувах. Един костюм също го имам в два цвята. Просто като ми хареса нещо като модел и кройка нищо не ме спира да го имам в различни цветове.

МД пуснаха

# 17
  • Варна
Не знам дали ще има намаления, но току що поръчах през приложението две блузки.
Направи ми впечатление, че до адрес доставката беше 5 лв, бях останала с впечатление, че е 10.

# 18
Момичета, кога се очаква черен петък в сайта на Zara?

# 19
Вече е 5 лв доставката, да и няма безплатна над 100 лв както беше преди.
 Намаленията започват утре онлайн в приложението и в сайта, а в петък и в моловете.

# 20

Намаленията започват утре онлайн в приложението и в сайта, а в петък и в моловете.

Благодаря!

# 21
  • Бургас/Пз
Зара пуснаха кои стоки ще бъдат намалени. -40% е. Ще стартира утре вечерта в 20ч онлайн, а в петък в магазините

# 22
Привет, имам Inditex Gift Card - имате ли представа дали е само за физическите магазини или може да се използва и за онлайн покупки?

# 23
Да, но сега не може да се влезе в сайта, за да се разгледат артикулите и евентуално да се сложат в кошницата Close
Изхитряха!

# 24
Можеше до 18:59 ч. Всяка година за един час няма достъп.
Аз съм добавила разни неща в кошницата, но още им се чудя.

# 25
Хайде всичко свърши в кошницата ни докато го поръчам Sad

# 26
Аз се разписах с боди и едно късо пухено яке. И двете са одобрени от щерката, надявам се само да станат поне на една от нас.

Повече следващият път, когато намалят всичко;)

# 27
  • Plovdiv
Привет, имам Inditex Gift Card - имате ли представа дали е само за физическите магазини или може да се използва и за онлайн покупки?
Уви, само за физическите магазини важат, не може онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт