Лакове за нокти - 174

• 25 330
  • 550
  •   1
Отговори
# 540
  • В полите на Пирин планина
Аз купувах разредителя на Перфект от едно малко магазинче за козметика в нашия град, но то затвори...
Иначе има разредители на ОПИ и Сеш вит, но те са по 15€. Намерих и разредител на SNB по 3,90€, което е по-приемливо.

https://snb.bg/p/snb-razreditel-za-lak-50-ml

# 541
Ако не държите на конкретна марка разредител и имате позната маникюристка, поръчайте си през нея.
Иначе аз ползвам един на ОПИ, купуван преди 7- 8 години, но вече и той е на свършване. Учудващо, че през това време не е изветрял и си върши работата.

# 542
Аз ползвам разредител на Кинетикс, доволна съм. Така и така си купувам лаковете и топа, взех и разредител, че имах един стар на Перфект, който свърши.
Нат, потърсих тъмно синия лак на Фаби и с яд установих, че съм го изхвърлила при една голяма чистка. Веднага бих ти го изпратила, ако приемеш - почти неползван беше, а цветът и финишът бяха разкошни (за човек, на който му отива тъмно син цвят).

# 543
Кубратова, трогна ме с това, благодаря ти за усилието Simple Smile

За разредител никога не съм гонила марка, предимно на Perfect съм вземала но просто това ми се е изпречило първо. Не съм склонна да дам кой знае каква сума за лак или разредител като знам че и най-евтините ми вършат работа.
Последно просто влязох в някаква марка парфюмерия, поздравих и казах че ми трябва разредител да лак. Подадоха ми някакъв дето за пръв път го виждах, купих го и приключих въпроса за много време в рамките на минутка. Не намирам разлика, за мен едно и също вършат. И аз ги търкалям с години като си купя че бавно свършват, нищо им няма.

# 544
Едно по-специфично синьо на Перфект - номер 161.💙 Има шимърчета и отблясъци в лилаво (но само погледнат под определен ъгъл), много ми е любим:

Цветът е повече като на първата снимка, макар че форумът ужасно "измива" цветовете...🙄 За ефект използвах СНБ Ефект микс.
Кожичките на живо са си ок (не знам защо изглеждат така на снимките😅), само около кутрето ги прецаках с един метален избутвач.
За топ лака ли говорим още?
Аз издирвам този:

Аз успях да си го купя преди около месец и малко магазинче за бебешки/детски стоки, но и за мамите има по нещичко.😁 В сайта на Гален също го имаше доскоро (не съм поглежда пак, откакто го намерих).

# 545
Нат, не ми представляваше особено усилие (вече имам само 100-120 лака и лесно се търси, с над 300 се разделих), но за съжаление съм избързала. И в селската къща има известно количество, ще видя пък да не е там, но ще е чак втората половина на февруари, ако успея да си отида, както планирам.

# 546
  • На изток от Ада
За друг път да знаеш не хвърляй Кубратова ! Пусни за подаряване тук или в фб .

# 547
Късно намерих темата, Насе, а и не членувам в групи, от ФБ пък се отписах и така и заминаха...
Ще знам, ако пак купя лак, който не ми отива на цвета на кожата (то оттам се и започна чистката, част от лаковете, някои и съвсем нови, спряха да ми отиват), първо тук да съобщя. 

# 548
  • На изток от Ада
Има група в фн за помощ на нуждаещи се. Аз също имаха за подарък в село са. Писах тук никой не ги поиска.  Една съфорумка каза че може да вземе нещо. Но те не са при мен и не сме ходили в село над месец.
Трябва и моите лакове да донеса.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 00:18 от nasito8988

# 549
Късно намерих темата, Насе, а и не членувам в групи, от ФБ пък се отписах и така и заминаха...
Ще знам, ако пак купя лак, който не ми отива на цвета на кожата (то оттам се и започна чистката, част от лаковете, някои и съвсем нови, спряха да ми отиват), първо тук да съобщя. 
Много е неприятно като установиш че някой цвят не стои добре на твоите ръце, ама чак вече вкъщи... За бой са с тия гадни лампи в магазините, много подвеждат. Колко пъти и аз съм се прибрала с нов лак, който на нормална светлина ми прави ръцете да изглеждат сякаш не съм жива или сякаш съм пренощувала навън на студа.

# 550
Работата е там, Нат, че тези лакове ми стояха добре, но изведнъж сякаш кожата ми си промени цвета (това обаче се виждаше само с лаковете, сред тях имаше и такива, които съм ползвала много често).
Такива неща е добре да се купуват в магазини, в които има дневна светлина, не в МОЛ, че действително на изкуствена светлина лакове и червила може да изглеждат съвсем различно, а и самите ние.   

Общи условия

Активация на акаунт