💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 46 314
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен / София
Сабънджъ сериозно използват Ханде за реклама, иначе никой няма да се сети за Хакан и Арзу.

Последната клюка, която се тиражира из соц. мрежи е,че Ханде е блокирала профила на Арзу в Инстаграм и за да защити майка си, Хакан от своя страна е блокирал Ханде.

Този човек толкова се излага вече, че просто няма накъде повече… 34-годишен, а се държи за полата на майка си…
И от какво я защитава....

За Хакан освен да покажат кое е поредното му "гадже" друго в социалните мрежи не съм видяла.
Никакъв професионален успех не е станал публично достояние....
При Ханде с лопата да ги ринеш както се казва...

Честит 8 декември на всички настоящи и завършили студенти....

# 571
# 572
Инфо:
Филмът „İyi Oyun“, в който Керем е гост-актьор и е копродуциран с BraveBorn, грабна наградата за най-добър режисьор на спортния филмов фестивал Paladino d'Oro в Италия снощи.

Simple Smile

# 573
# 574
Да ви кажа, ако съм на Хакан и аз ще блокирам Ханде в инстаграм. Тя нон стоп се появява на събития, новините около нея валят и му затрупва стената. Не може да го понесе. Grinning А може и да има ново гадже дето ревнува от Ханде, та така си връзва гащите. Joy

# 575
Сигур не му наднича от телевизора и билбордовете Ханде на Хаканчо... Жалко, че след всеки следващ плъх Ханде ще става все по-предпазлива и недоверчива. Дано си намери в Лондон някой широкоскроен европеец, който да й прилича по ръст и интелект.
Много се радвам, че се е насочила към Европа и учене. Твърде много вдигна нивото и се труди за името си. За да го остави да бъде влачено в калта от алчни продуценти, нескопосани текстописци и неграмотна публика. Видя се каква беше съдбата на последния сериал. Няма да има скоро в дизи индустрията на Турция адекватен проект, а не мисля че тя би се върнала към кресливите мафиотски истории или сладникавите полуидиотски ромкоми.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 17:17 от dariVale

# 576
От снощи
Арас, Аслъ и Мелике

# 577
Инфо:
"Тази седмица (1-8 декември 2025 г.)  Ханде Ерчел е класирана на 1-во място сред турските актьори в #imdb Starmetre. Тя е класирана на 1573-то място сред над 15-те милиона актьори, регистрирани в IMDB по целия свят."

Керем в IMDb STARmeter заема следните позиции:
#4 в Турция
#4384 в световната класация

Simple Smile
"Днес #İkiDünyaBirDilek се класира на първо място в списъка с 10-те най-гледани филма на платформата в Турция и на трето място в съвместния списък на телевизионни сериали и филми в Турция. Филмът продължава да е на осмо място и в месечния списък на Amazon Prime Video за 10-те най-гледани филма в света."

# 578

Още нови снимки ни пуснаха зад кадър  от Сърцебиене

# 579
Прекрасна Ханде

# 580
  • София

И да допълня, че забравих: Гамзе е отследвала Хакан С., малко по- късно и той я отследвал.
Окончателно ерата Сабънджъ приключи
😃
Сигурно на Ханде никак не ѝ е приятно, че след близо 3 години една връзка, на която тя явно се надяваше, приключи. От самото начало аз не възлагах надежди за тази връзка. Но на мен лично силно впечатление ми прави това, че Гамзе е отследвала Хакан. Джанер също го е отследвал. Специално Гамзе все още следва Мурат Далкалъч и Керем. Тях не ги е отследвала. Те нея също. За да го направи значи наистина е много разочарована от този плейбой. Много ми е любопитно каква ли мома ще му намери мама Арзу. Този плиткоумен мъж никога няма да има жена като Ханде.

# 581
Публикуват се още клипчета посветени на рожденния ден на Ханде

Сериала на Керем приключи. Жалко че последните му проекти бързо приключват още преди да са започнали. Явно след Почукай на вратата ми нито Ханде нито Керем попадат на добър сериал. Този общият им май ще си остане най-запомнящ се.

# 582
Нови снимки зад кадър от филма "Два свята, едно желание"

Скрит текст:

Чак сега ми направи впечатление - Селин е лайкнала Хакан, явно се опитва да му влезе в полезрението Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 583
# 584
Актьорите от 'Сърцебиене" пуснаха прощални постове, за да се сбогуват с колегите и проекта:

- От  Шеввал Кая (Мелике):
„Срещата и работата с всеки от вас беше невероятно преживяване. Благодаря ви много. Толкова е прекрасно, че Çarpıntııııı съществува.“

Скрит текст:

- От Дениз Чакър (Хюлия):

Скрит текст:

- От Сибел Ташчиоглу (Рейхан):
„Може да не е продължило дълго... но изглежда, че въздействието му върху нас ще продължи по-дълго... защото оставихме след себе си много мили спомени и приятелства... много ви благодаря @/ogm.pictures @/startv.“

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт