💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 45 822
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 722
Здравейте, 🌞
Стори от Керем
"Добро утро на всички... любимите ми сутрини са тези, когато мога да запаля огъня рано и просто да седна срещу него, пиейки кафето си ♥️🫵🏻"

и от Нетфликс
Каан

Хубав ден на всички 😃

# 723
Blue Heart Честит Рожден Ден на Мави Blue Heart Birthday

Blue Heart

# 724
Да е жива и здрава малката сладурана 💜

6 години.... Как лети времето ..

# 725
Публикация от режисьора на „Сърцебиене“ Бурджу в Инстаграм:

„Сбогуванията са ужасни. Особено когато не сте имали достатъчно време заедно. За хора, които са се обичали толкова много за толкова кратко време, да се съберат отново и да свикнат един с друг беше като чудо. Радвам се, че казвам „Сърцебиене….“

# 726
Това реална снимка ли е?

# 727
Основателката и продуцентка на Kunay Film @/karinadalievna разказа за работата си с Керем по филма #Şımarık:

Въпрос: „Какви са предизвикателствата при работата с турски звезди от калибъра на Керем Бюрсин?“

К: „Освен Керем, имахме много други звездни имена – 12 актьори с големи фенски бази и международна известност. Но говорейки конкретно за него, Керем е много професионален, трудолюбив и взискателен актьор, както към себе си, така и към колегите си. Мисля, че ни беше по-лесно да изградим работни отношения с него, защото Керем има американски произход, който е близък до руския. Понякога ми беше по-лесно да работя с него, отколкото с режисьора.

Спомням си инцидент по време на снимките: в началните сцени, докато героят тича през каменен град, Керем се подхлъзна и скъса мускул. Взехме тридневна почивка, за да му дадем време да се възстанови. Той премина през ускорен курс на лечение с треньор и лекар – вземаше ледени вани и получаваше инжекции – и се върна на снимачната площадка с още по-голяма енергия. За нас като екип това беше първият ни проект в Турция и наистина ценим вярата на Керем в нас. Мисля, че до голяма степен на това и на общото настроение филмът постигна такива резултати.“

# 728
Това реална снимка ли е?

Върти се от няколко дни, но май не е истинска. Съвсем не можеш да ги разбереш вече. И с много сполучливи ХанКер колажи е пълно, но там си знаем, че са фалшиви. Grinning

# 729
Flowers Herb ЧРД, Мави...
безкрайната лелина любов.

# 730
# 731
Това реална снимка ли е?

Върти се от няколко дни, но май не е истинска. Съвсем не можеш да ги разбереш вече. И с много сполучливи ХанКер колажи е пълно, но там си знаем, че са фалшиви. Grinning

# 732
Ново от Керем:

# 733
От новата публикация на Керем в Instagram: „Добро каране... добри времена! Безкрайни благодарности на семейството на Palpitations и снимките на OGM... Нашият невероятен екип, обичам ви всички толкова много! Иска ми се да мога да изброя всеки един от вас в нашия актьорски състав, но вие знаете кой сте и колко много ви обичам... за мен беше голяма чест да работя с всички вас и да действам срещу вас. @/lizgecomertt Този не го броим точно, затова с вълнение казвам следващия път... На всички, които ни придружават ❤️🫵”

# 734

Общи условия

Активация на акаунт