💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Два свята, едно желание 💫 Сърцебиене /Тема 55/

• 45 814
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Ново/старо
Керем с Hatice Aslan

# 707
Ново видео от събитието на Montblanc, което се проведе на 20 ноември в Истанбул:
„Връщаме се към онази нощ, когато почетохме легендарния дух на Queen в компанията на нашия посланик на марката Керем Бюрсин.“
https://x.com/live__for_music/status/2000624532848324820
Simple Smile

# 708
Привет момичета!
Сърдечно благодаря за превода и за Вашия неуморен Труд и желание! 💕
Най-сетне се добрах до финалния епизод на “Сърцебиене” и го изгледах.
Разочаровах се, та дори не знам как да го коментирам, освен, че беше бързо и зле скалъпен епизод в последния момент.

Хюлия отново изнесе серията, тя като цяло изнесе целия сериал ако трябва да съм честна! Ще се радвам скоро да я видя и в други проекти, защото тя май не играе често и участва веднъж на Висококосна година…

До последно се надявах Мелике отнякъде и по чудо да излезе жива, но уви.
Щастливият край на историята изобщо не ми хареса. То дори е нереално и твърде захаросано!
Изведнъж двете майки вече се разбират и са приятелки?!

Наистина не знам как да го коментирам този пародиен финален епизод…, а можеше да бъде уникален сериал, който да минава всички класации и да стане шедьовър!

# 709
Здравейте, 🌞

Хубав ден на всички 😃

През зимното време Керем заменя любимата шапка на Миси с любимата шарка на Благи. Grinning

Подготвих и новата тема, макар че като гледам не сме се разбързали да се местим. Нямам търпение вече за коледните празници, работата за цял месец трябва да я свърша за 20 дни, че да почивам. Persevere

# 710
Аз така и не разбрах, защо Мелике си е направила ДНК тест? 🤔

А уж всичко изгледах....

# 711
А някой разбрали историята на Арас, защо е така дръпнат и гневен?

# 712
Аз така и не разбрах, защо Мелике си е направила ДНК тест? 🤔

А уж всичко изгледах....

Защото не се е чувствала добре в семейството, чувствала, че нещо й липсва. В основата на всичко изкараха това, че са близначки и двете са си липсвали без да знаят една за друга. Grinning

За Арас не стана ясно. Освен, че баща му  още като дете явно го е настройвал срещу Метин , казвайки му, че бащата на Метин е друг и Метин не е истински Алкан. От друга страна Фиген явно е била по-близка с Метин и това е дразнело Арас. Намекнаха няколко пъти за нещо в миналото с някоя любовна история, заради която Арас не иска повече да чува за любов, но така и не се върнаха повече на темата.

# 713
И аз не разбрах за това с Мелике и ми е супер смешно и глупаво причината да е , че са си липсвали една на друга!
Че в живота всички се чувстваме така, давай по тази логика, всички си имаме близнаци…
Не се чувствала добре. Кое не й е добре? Има пари, има лукс, има грижовни роднини.
А и всеки в живота в даден момент се чувства зле, давай да тръгваме да правим ДНК тест!

Много безмислени работи …

# 714
Причина изсмукана от пръстите на сценаристите..., никаква логика...

# 715
  • София
Зравейте! Christmas Tree

Nature Dizzy Ханде: ново/старо
https://x.com/Handemiycan/status/1999861886200995994

Nature Dizzy  Керем и Деврим, "Синята пещера"

# 716
# 717
Ново:
https://x.com/SRubysaon/status/2000935834535780579
„Всяка роля ме въвличаше в различна емоция, в различен свят. Това пътешествие определено не е права линия; това е процес с възходи, падения и открития. В момента се виждам на стабилна спирка в това пътешествие, но все още с много високо ниво на любопитство“ 🤍

# 718
# 719
Инфо:
"Романтичният филм #DueMondiUnDesiderio, с участието на #HandeErçel и #MetinAkdülger, е класиран на 4-то място сред най-гледаните романтични филми в Prime Video Italy! Италианското списание Gente препоръчва филма на своите читатели в днешния брой."

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт